Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל חברי הפורום!,אז ככה אתמול שמעתי מוזיקה בעוצמה יחסית גבוהה,לאחר 40 דקות עבודה של המגבר לפתע הוא התכבה ולא שמעתי כלום במערכת,לאחר משהו כמו 5 דקות המוזיקה חזרה,הבנתי זה פרוטקשן ושהמגבר התחמם( זה פעם ראשונה שזה קרה), נגעתי בו והוא באמת היה חם ( לא יכלתי להשאיר את היד באופן רצוף),קראתי קצת בפורום על דרכים לקירור המגבר והגעתי לכך שאני צריך להתקין מאוורר שיקרר את המגבר אז ככה 2 מאווררים של מחשב (12v)יש לי עכשיו השאלה היא איזה ממסר/ריליי, אני צריך?, עם כמה רגליים?, וכמה וולט הוא צריך להיות?, ומאיפה אפשר להשיג?,יש באפשרותי לחתוך את המגבר עם cnc כדאי לי לחתוך להתקין מאוורר אחד שיכניס אוויר ומאוורר אחד שיוציא אוויר?, תודה לכולם!

פורסם

כל ריליי של 4\5 רגליים.

12V

20-30A

אפשר להשיג אצל כל חשמלאי רכב, חנות כלי עבודה, חנות חשמל וכו'.

כן, כדאי שאחד יכניס ואחד יוציא, ככה ספיקת האוויר תיהיה הגדולה ביותר שניתן להשיג עם אותו סטאפ.

Volvo S40 T4 MT

 

Volvo For Life :-D

פורסם

20-30 אמפר למאוורר שצורך 500 מילי אמפר? אתה בטוח שאתה ממתג מאוורר של מחשב ולא ונטה תעשייתית של 100".

אודי A4

דימה.

פורסם
20-30 אמפר למאוורר שצורך 500 מילי אמפר? אתה בטוח שאתה ממתג מאוורר של מחשב ולא ונטה תעשייתית של 100".

+1

:mm_yeah:

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה יש לי ממסר/ ריליי , מקורי של טויוטה יש 4 רגליים לפי מה שמצאתי בחיפוש ראיתי הסבר חיבור לריליי של 5 רגליים, אם מישהו יוכל להסביר לי איך לחבר את זה אני אשמח תודה רבה:)

פורסם

4/5 רגליים בשבילך זה אותו הדבר.

בקצרה צריך להיות לממסר 2 רגליים לסליל שמפעיל את המתג ומקצר את זוג הרגליים הנוסף.

את הסליל צריך לחבר מחוט הרימוט ולהארקה.

את המתג צריך לחבר בין החוט האדום מהמצבר לבין הארכה כאשר באמצע אתה צריך לשים את המאוורירים.

 

attachment.php?attachmentid=154629&d=1240847066

אודי A4

דימה.

פורסם

אהלן בוקר טוב לחברי הפורום!,לא הבנתי כל כך את ההסבר,את הסירטוט הבנתי חלקית אם מישהוא יוכל לעזור לי לפרש אותו ולהגדיר מה הולך למה אני אשמח!,תודה ויום טוב:)

פורסם

אם לא הבנת את השרטוט הפשוט הזה כדאי שתיגש למישהו שמבין קצת באלקטרוניקה וחשמל, אחרת אתה עלול לעשות נזק יקר מאוד.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אישית לא עושה את זה,אבל אני צריך עדדין הסבר יותר לחלק של המאווררים לאן בידיוק לחבר אותם, אל מישהו יוכל לפרש לי את הסירטוט אני אשמח ,תודה!

פורסם

למה? מה רע בלחבר את המאווררים לשקע מצת?

:-P:-P:-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
20-30 אמפר למאוורר שצורך 500 מילי אמפר? אתה בטוח שאתה ממתג מאוורר של מחשב ולא ונטה תעשייתית של 100".

 

זה ממש לא משנה מה רשום על הריליי גם 32536453768 מיליארד אמפר, זרם נכנס לפי צריכה.

אם היית יודע לא הייתי צריך להסביר לך עכשיו.

וגם יש המצאה נפלאה ונחמדה ומאוד ידידותית למשתמש שנקראת פיוז... כן פיוז.

פשוט רוב הריליים שנתקלתי בהם עד עכשיו היו מדורגים בין 20 ל30 אמפר בד"כ.

 

קובי, זה נורא פשוט.

לכל רגל יש מספר, לכל מספר יש את התפקיד שלו, לפי זה אתה צריך לחבר את החוטים כמו בציור.

אם הסתבכת, תפנה למישהו שיודע מה הוא עושה.

Volvo S40 T4 MT

 

Volvo For Life :-D

פורסם

אתה צודק, אבל 30 אמפר זה אובר קיל עצבני שעלותו כ100 שקל, לאומת זאת ממסר של 2 אמפר שיותר ממספיק למטרה עולה 7 שקל בכול חנות אלקטרוניקה, אני אישית לא היתי ממליץ על רכיב כזה למעגל פשוט של 2 מאוורירים.

זה כמו להמליץ לקנות סמי-טריילר בשביל לעשות קניות בסופר, מקום לא יהיה חסר זה בטוח אבל עד כמה זה פרקטי?

חוץ מזה מה הקשר לפיוז עכשיו?

אודי A4

דימה.

פורסם

100 שקל?! מעניין... אז אתה רוצה להגיד לי שעכשיו יש לי מגירה ששוכבים בה איזה 2K ש"ח של ריליים??? :shock:

לא 100 ש"ח אל תדאג. 20 שקל. לפחות אלה המחירים שאני זוכר.

ואם יש ריליים יותר קטנים של 12V אז תמיד עדיף.

מה הקשר פיוז?! אם אתה כל כך מפחד שהמאווררים ישרפו בגלל אובר קורנט אז תשים פיוז, יגביל את זרימת הזרם למאווררים.

זה הקשר.

 

זה כמו שתיקח את אותו סמי טריילר ותקצר אותו לגודל שאתה צריך. :)

Volvo S40 T4 MT

 

Volvo For Life :-D

פורסם

אני בדקתי באריהב עלות 75 שקל, אני מאמין בשדרות הר ציון יגיע ל100 שקל.

וגם באייבאיי ממסר כזה עולה כ 5-6$.

חוץ מזה פיוז לא מגביל כלום, אם כבר להגביל אז שמים מייצב משהו בסגנון 7812 יספיק למטרה, אבל במעגל הנל כול זה מיותר.

אודי A4

דימה.

×
×
  • תוכן חדש...