Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום אני מגיע לרכב שלי בשביל לנסוע הביתה והאוטו לא מניע - שמתי לב גם שלוקח זמן עד שאני מקבל את הצליל של הקודנית שאומרת לי שהכל בסדר.

בכל מקרה , המזגן עובד הכל עובד רגיל רק לא מניע . חבר הגיע עם כבלים הנענו הכל בסדר אני מגיע לחניה וחונה את הרכב.

ניסיתי שוב להניע את הרכב מחדש ושוב אותו סיפור - פשוט לא מניע , אפילו את הצליל שהוא מנסה רק רעשים מוזרים כאלה.

חשוב לציין , שגם במהלך הנסיעה היו מין כאלה קטעים שפתאום לא היה לשנייה כאילו האוטו נכבה ואחרי שנייה ממשיך לנסוע כרגיל , לדוגמא : הרדיו עובד - פתאום נכבה ונדלק לבד..גם הטורים פתאום יורדים ועולים עם נורות האזהרה שדולקות לשנייה

האם הלך לי המצבר? (ללא שום סיבה מוצדקת נראית לעין) או שזה יכול להיות משהו אחר?

תודה.

פורסם

מהתיאור שלך ייתכן והבעיה היא בעיית טעינה (אלטרנטור). יש לבדוק את תקינות האלטרנטור והמצבר. כנראה שאחד מהם (או שניהם) לא תקין. בנוסף יש לבדוק את חיבורי החשמל הראשיים.

פורסם

תאמין לי אתה מדבר איתי סינית ,ההבנה שלי במכוניות היא מאוד בסיסית..

התנעתי שוב את האוטו עם כבלים ואז כיביתי וניסיתי שוב אבל לא הולך.

השאלה שלי היא מאוד פשוטה והגיונית , האם המצבר ככה פתאום נגמר? הוא לא אמור לתת לי "סימנים" לפני? כמו התנעה קצת קשה\חלשה איך שלא תקראו לזה.. ?

נראה לי מחר אני יחבר מצבר חדש וזהו.

תודה.

פורסם

רוב מצברי הרכב אינם שולחים הודעות מראש שהם בקרוב מסיימים חייהם (הם לא מס הכנסה או ביטוח לאומי).

יש מקרים שבהם ניתן להרגיש קודם חולשה של מצבר ויש מקרים שלא.

אלטרנטור זה הגנרטור החשמלי שברכב (בתמונה) ומספק חשמל לרכב וגם טוען את המצבר בחשמל.

מכיוון שאינך מבין בחשמל רכב דבר, אז גש לחשמלאי רכב לבדיקה, איבחון ותיקון הבעייה.

בברכה - רפי לין

alternator.JPG

פורסם

במקרה יש לי מצבר חדש בסובארו(רכב משפחה) , אם אני יחבר את המצבר שלו לרכב שלי והאוטו יעבוד בסדר זה אומר שהאלטרנטור בסדר או שזה לא ממש אינדיקציה לדעת בוודאות?

תודה רבה .

פורסם

מאוד לא מומלץ לנסוע עם אלטרנטור לא תקין. כי הוא מספק מתח למחשב הרכב, למחשב הזרקה, מחשב ABS. הרכב יכול פתאום להכבה באמצע הכביש וכשהמנוע כבה אז גם ההגה כח והבלמים... מצב מסוכן. תזמין גרר.

פעם ככה נתקעתי בכביש מהיר (אשדוד ת"א). בגלל תקלה באלטרנטור הרכב נכבה בכביש מהיר וזה קרה בדיוק בקטע של כביש ללא שוליים.

• תוכן חדש...