Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שקיבלתי נזיפה משני חברים כאן בצפון על הסוד שלי החלטתי לשתף אתכם ברכישתי החדשה.

ברוח סופת הסלסטרה שפוגעת (ולטובה!) בכל הנקרה בדרכה התחדשתי לפני יומיים במונו מדגם 1.6K.

תפוקת המונו 500 רמס ב4 אוהם,1000 רמס ב2 אוהם ו1600 רמס ב1 אוהם.

עם יד על הלב,חששתי לקחתו אליי אחרי שראיתי והרגשתי את המונו הזה בתצוגת תכלית מרים סאב אולטימו של 1000 רמס ללא מאמץ ובנשיפת בוז כלפינו שאומר-זה מה שאתם מסוגלים להביא לי??? :shock::shock:

אז בחשש כבד ובנשימה עצורה חיברתי את המגבר למערכת ו...

המגבר מגביר עבורי,שוב, בלא מאמץ את הסאבים (זוג גנסיסים אודיופיל) בהתנגדות 2 אוהם שהווה אומר,1000 שוורים עצבניים אל תוכם של 2 ורידים של 250 רמס כל אחד ובסה'כ 500 רמס.משהו כמו 2 כושים מ@@@ם בלונדינית שצורחת בהבדל אחד -שאצלי היא צורחת מתענוג ואני יחד איתה.:twisted::twisted::twisted:

ניחנתי בגובה של 196 סמ אבל בנקל ליסתי נפלה לרצפה מהתדהמה והפליאה שהמגבר הזה מחולל לסאבים שלי.

מעולם לא שמעתי אותם מנגנים תדרים ורבדים של צלילים עלומים שיוצאים לי במחולות של דהירת תאואים בבגא'ז הסוזוקי שלי.בטוחני שבקצב התלהבותי כילד שגילה צעצוע חדש,לא מן הנמנע שהסוזוקי המסכנה שלי תתבקע לשניים מהבומים העל קוליים שנחנקים שם בבגא'ז.

אף היה לי חשש גדול שהמגבר יגרום לסאבים האלה שישתלטו לי על הסאונד והיום עם קצת אילוף וסבלנות הם מנגנים יחד עם הוופרים והעוצמה הזו נשמעת כאילו הסאבים בדלת. מדהים!

בהזדמנות זו מבקש להודות מעל כל במה אפשרית לשרול ידידי שפתח בפניי צוהר אל עולמות אחרים של חדוות צלילים עם מקצועיותו ,יושרו וסבלנותו לכל שאלותיי.

תודה אף לג'וניור על ההתקנה המקצועית והיפה שהשקיע ברכבי באותו יום ועל הסבלנות.על התקנתו -יהיה שרשור נפרד.

תודה לכולם.

ליאור

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגיע הזמן לנער מהם את האבק ולהעיר אותם משנת היופי שלהם אצלך!!

תתחדש ידידי עכשיו כבר לא תבכה ששלי נשמעים יותר טוב משלך ;)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תתחדש, ללא ספק אחלה מונו. יום ראשון ואני סרול נפגשנו להשמעה קצרה הוא הביא לי את המונו חיברנו אותו על ההיh אנרג'י והוא פשוט פירק לי את האוטו..מומלץ בחום הFa 1.6

A3

K04 Inside

פורסם

ליאור, TL;DR

אבל תתחדש :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני שמח לקרוא שאתה נהנה מההרכב הנוכחי, אני מחכה לשמוע את השיפור כי אחרי המפגש הקודם קשה לי לחשוב על משהו יותר טוב ממה שהיה.

תתחדש!!:-D

פורסם
הגיע הזמן לנער מהם את האבק ולהעיר אותם משנת היופי שלהם אצלך!!

תתחדש ידידי עכשיו כבר לא תבכה ששלי נשמעים יותר טוב משלך ;)

הם לא רק הסירו את האבק מעצמם אלא גם מכל רכב שעומד לידי ברמזור.ומי כמוך יודע שהם ממש לא מיועדים לכך!

וכן שגיא ידידי.אתה הוא שבעצם האיר לי את האפשרות להפיק יותר ומור (SCOOB) נתן את האישור והחותמת למהלך. :-D:twisted:

רועי-

לא התפלאתי כלל על איכות המגבר.פליאתי באה ממה שהוא עושה לסאבים שלי ומהשינוי שחל בהם שהפכו באחת למפלצת . :twisted:

ליאור

פורסם

ליאור לאחר המפגש הקודם כמו שSCOOB אמר

יש לך סאונד מדהים ברכב.

חבל שלא נשארתי איתך שם עד הסוף.

אולי גם אני הייתי יוצא משם עם משהו חדש :wink:

כמעט שחכתי, תתחדש.

פורסם

תתחדש ליאור!

שמח לשמוע שאתה מבסוט ממגבר מצוין שכזה.

אבל מה הגביר את הדאבל-פייל לפני ה1.6?

Volvo S40 T4 MT