Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך הרבה דביקות

ממש כמו אחרי יום עבודה בשמש :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש יא מתולתל. אכשיו נשאר רק איזה מצברון מאחורה ואז תתחיל להרגיש את הסאבים כמו שצריך.

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
כל כך הרבה דביקות

ממש כמו אחרי יום עבודה בשמש :)

עם החברים המדהימים האלה שאני מתמוגג על כל אחד שכותב ומברך על הקניה אני מוכן ורוצה להידבק לכל החיים!

ליאור

פורסם

לא דיברתי על החברים :)

החברים בהחלט ראויים לשבח על כך

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

פעם אמרו לי שאם לא היה אחד כמוני בעולם, היה צריך להמציא אותי - אבל - אם היו שניים כמוני, היה צריך להרוג אחד מהם.

:-P

ליאור - לפי התיאור שלך ממש בלאק-מונסטר-טרור דוט קום הולך אצלך בתא מטען :-D

אין ספק שהוקם כאן מחנה סלסטרה כמו שראינו כאן מחנה HAT ומחנה פוקאל ומחנה מוראל וכך הלאה - למחנות יש גם תכונות טובות הרי לא סתם נוצר מחנה.

אם זאת יש לי נטייה לחשוד במחנות ולחשוב פעמיים ואף שלוש לפני שאני מצטרף לאחד.

אני שוקל להקים את האו"ם במערכת הבאה שלי :-P (בעצם אולי אני לא רחוק משם גם ככה... סאב של סיז, רמקולים של HAT מונו של סאן דאון, רק נשאר לי להחליף את הלווייתן לסלסטרות מה שלא יקרה היות ואין לי לא כסף ולא מקום ואולי להכניס איזה מיד של מוראל מה שלא יקרה כי אני מת על הL4).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש! בחירה מעניינת ואיכותית, רק מלקרוא את התגובות שלך בא לי שיגיע כבר המפגש הבא כדי שאוכל לשמוע.

שוב תתחדש, מהקצה השני של העולם.

מתנאל.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

ארזה,

פוסטים שכאלו מדביקים ומדבקים בהתרגשות ובהתלהבות ומזכירים מדוע נכנסנו מראש לתחביב האכזרי הזה. :lol:

תתחדש.

אגב, הדאבל אודיופילים האחרונים ששמעתי היו אצל עופר. ללקק את האצבעות.

פורסם

מתן-

וואלה מתן,גם עם 3 סיניות עליך אתה לא יכול בלי הפורום הא? :-D אבל אל תדאג,1000 השוורים אצלי לא דומים במאום ל1000 הקרנפים שאצלך...:-P

תודה ודש חמה חמה לאלעד ושיפסיק למכור לסינים קרח...8)

אדי-

לא הייתי מגדיר את "סלסטרה" כמחנה אלא פשוט בחירה טובה של אנשים מושכלים שקונים מוצר מבית טוב (ויבואן שעל דגלו רצון לעזור) מכל מה שיש לשוק להציע היום.

ומכל מה שכתבת לא מצאתי מילה שדומה ל"תתחדש"...:roll:

מור ועומר-

תודה על המחמאות אבל יש עוד למה לשאוף ואילו אתם- בדרך הנכונה.

שלומי-

הסאבים היו מוגברים על ערוץ המונו של רוקפורד 5 ערוצים ולאחרונה על זטק P2 בגישור שסיפק על הנייר 970 רמס אבל בקלאס AB.

זה שתה לי את החשמל ברכב והאורות היבהבו לי כמו בדיסקוטק בת'א.

עם המונו הזה אין לי כלל היבהובים-עוד תוספת מבורכת.

צביקה -

לורנס איש ערב שכמותך! אייכה?!

ואכן לעופר היו את הסאבים הללו ששוכנים לבטח ולנצח בבגא'ז של שגיא.

תודה.

ליאור

• תוכן חדש...