Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שאני מפספס משהו אבל אני חייב לשאול:

ישראל התקין עשרות מערכות,אתה התקנת 2. ישראל הוא מתקין את הרכיבים שנותנים לו,הוא לא קוסם. אם ייתנו לו להתקין רכיבים פשוטים, לא יהיה הגיוני לצפות לביצועים מטורפים.גם אם ייתנו לכל בנאדם (ידי זהב, כשרון יצירתיות ומה לא) רכיבים פשוטים הוא לא יוכל להגיע לביצועים של מערכות מושקעות יותר.

אשמח אם לא הבנתי נכון ויתקנו אותי.

לילה טוב

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אדי אדי אדי..

התקנתי 2 מערכות מההתחלה ועד הסוף ברכבים שלי

הראשונה בפיזו שהייתה לי ונישמעה מעולה אבל היא הייתה בכיוון של SPL

והשני בפיאט שיש לי היום.

אתה לא שמעת אף אחת מהמערכות אז אל תחשוב אפילו לשפוט אותי.

במיוחד בגלל שאתה מעולם לא ביצעת התקנה.

ליאור שמעתי על המגבר שלך וסרול לא רצה למסור מידע למרות האיומים על התיבות שלו :-P

אני ישמח לראות אותך במפגש מרכז הקרוב.

טוב אתה פשוט לא יודע מתי לסתום.

התקנתי מעל 40 מערכות אוהד - בעצמי...

העליתי כאן עבודות פיבר שעשיתי בעצמי - שתי שמיניות על המגש האחורי, שתי תיבות למידבאסים אילייט, בניות לקורות, בניות למשולשים, החלפה של תצוגת לוח מכוונים, בניית קרוסים פסיביים קוסטום מייד

התקנתי גם פיאטים, גם פג'ו, גם רכבים קוריאניים, יפניים, צרפתיים אני תוהה לעצמי אם התקנתי רכב גרמני פעם... פיאסטה - אה כן והצופר גם עשה שם "מו"

------ לא שמעתי אצלך את המערכת?

אוהד - יש לך זכרון של דג - ישבתי אצלך ברכב ושמעתי את הבית שימוש שהיה לך שם שאתה קורא לזה נשמע טוב, נתתי לך גם הערות איך לתקן ומה לא בסדר - כמובן שמאז לא נכנסתי יותר לרכב שלך.

אני צריך לחזור לאותו מפגש ולאותם שלושה חברי פורום?

אני זוכר שפנית אליי בהודעה פרטית והשתמשת במילים "הותרת את דמי"

אתה רוצה לחזור על זה?

אמרתי לך פעם ויותר מפעמיים - אם אתה כותב משהו, תדאג שהוא יהיה על בסיס של אמת!

הגעת ליעד אוהד?!? אפילו לאון שלדעתי כבר עבר את היעד לא מעז לאמר דבר כל כך יומרני ומתנשא.

אוהד - לאמר לך את האמת בפרצוף?

אתה דורס ופוגע באנשים פעם אחרי פעם אחרי פעם - אין לך שום בעיה לאמר משהו שלילי בצורה הכי מגעילה ולתת ביקורת הורסת כלפי אחרים - גם אם זה לאמר דברים שהם לא נכונים.

אבל אתה לא מסוגל לספוג ביקורת אחת שלילית כלפי עצמך.

זה מעורר רחמים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אדי אדי אדי..

התקנתי 2 מערכות מההתחלה ועד הסוף ברכבים שלי

הראשונה בפיזו שהייתה לי ונישמעה מעולה אבל היא הייתה בכיוון של SPL

והשני בפיאט שיש לי היום.

אתה לא שמעת אף אחת מהמערכות אז אל תחשוב אפילו לשפוט אותי.

במיוחד בגלל שאתה מעולם לא ביצעת התקנה.

התקנת 2 מערכות בחייך?

לפי כמות התגובות שלך, וצורתם המשתלחת, הייתי בטוח שמינימום אתה מתקין כל יום מערכת..

אתה קוטל פה בתגובות על ימין ועל שמאל, מתקינים, בעלי עסקים, חברי פורום וכל הבא ליד.

אתה "קורא קדיש" על התקנות, שולח אנשים חירשים לכאלו מערכות ועוד שלל הגיגים.

לשמוע את כל האיוולת הזאת ממי שהתקין 2 מרכות בחיו(ועוד אחת "בכיוון SPL) זה כמו לתת למי ששיחק שביעיות ביסודי-להיות פרשן כדורגל.:roll:.

פשוט עצוב.

under construction..

פורסם

חבר'ה- בואו לא נריב על נושאים לא רלוונטיים, איש איש- כבודו במקומו מונח ואין צורך לרדת לפסים אישיים ולפגוע ישירות באדם מסוים בגלל זוטות או מליצה.

שניכם- תכבדו את עצמיכם ושמרו את הפניות הישירות והדעות הנחרצות- לכשתיפגשו או שתטילו זעמכם על תיבת ההודעות הפרטיות :).

ולליאור-

תתחדש על המונובלוק המעולה, אני שמח מאוד לשמוע שאתה שמח ואוהב את הבחירה שעשית ומרוצה עד הגג מהתוצאה.

אין לי ספק שזוג האודיופילים שלך בשילוב עם ה Celestra FA1.6K יספקו לך איכות מטורפת ועוצמה גבוהה מאוד (יחסית למע' SQ).

מבלי לשים לב- אתה בונה מערכת מפלצתית ברכב :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סרול

אין לי בעיה לדבר איתו בפרטי, להפגש איתו במפגשים, לעזור - אבל כשהוא רושם עליי דברים לא נכונים על גבי דפי הפורום אל תגיד לי לא להגיב.

תשים את עצמך במקומי.

ולגבי ליאור

כזה מותק של טוויל אה ז"א בחור :-P

מת עליו - מלח הארץ וחמאת הפורום! כן ירבו כמותו ושלא יחדל לעולם להתחדש, להפתיע, להנות.

עריכה - יווווו תגובה מניר.

ניר, בכל פעם שאתה מגיב בפורום אני חייב לאמר לך משהו, אני מתמלא מחדש בתקווה שהפורום הזה יכול לחזור לעצמו.

אמנם אנחנו גם - משתי אסוכולות די שונות אבל אתה חסר כאן ברמות שאתה לא מדמיין.

תישאר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניר ברוכים השבים :-)

אוהד באמת כדאי שתירגע קצת {חבל שיום שישי אני יבוא עם כבל 0 גייג' זה שהוא עם ציפוי סיליקון לא אומר שהוא לא כואב :-P }

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

ג'וניור

נראה לי שהוא סובל מסוג של תסמונת טורט - לא נראה לי שהוא עושה את זה בכוונה אלא פשוט לא שולט בזה.

במקום לבוא עם כבל 0 גייג' תגיע עם כמה טוסטים - שנראה לי שאחרי שהוא יוכל קצת הוא ירגע ויחזור לעצמו - אני מקווה.

ליאור - יש מצב שאתה מגיע למפגש דרום? אני עדיין מנסה לעשות מאמצים ולהגיע, לפגוש גם כמה חברים שמזמן צריך היה לגשר איתם פערים וסתם לראות מה קורה בזירת דרום :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, עזוב, זה לא יקרה.

התקווה נעלמה:-)

אף אחד כבר לא דובר אמת כאן.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

וגם ככה - מי בכלל סומך על פולני

:?

גם אני לא הייתי סומך על פולני אם הוא היה אומר לי "תסמוך עליי" :shock:

Pioneer TS-X150

פורסם
ליאור היקר שלנו.

תתחדש על המגבר המטורף הזה, ממש בהמה, שמעתירק דברים טובים על המערכת שלך, ומתקין מצויין,

וכמו שאמרת שסרול עוזר ותמיד שם, הוא גם עזר לי הרבה מאוד בבחירת המונו, כמעט ולקחתי אחד כמו שלך.

בכל מקרה אני ממש רוצה לשמוע את המערכת שלך.

האם אתה תהיה במפגש המכרז הקרוב?

יהזמנתי אותך לג'וניור שבוע שעבר לראות למי "גדול וחזק יותר" אבל השתפנת...:-D

אני הוא זה שלוטש עיניים למערכת שלך.השמות שאצלך מחייבים ממש ומצריכים ביקורת אודיו מקצועית. :wink:

לגבי מפגש מרכז,עדיין רחוק לי אבל אעדכן,

תודה.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ניר,

אני בהחלט בדיעה מוצקה עם אדי שגם אם דיעותנו אינן מצטלבות תגובותיך חסרות כאן.

אתה מדמיין לעצמך למשל,פורום אודיו בלי אדי לאנוס? איך אפשר לדמיין בכלל??

------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

אדי כתב,

ליאור - יש מצב שאתה מגיע למפגש דרום? אני עדיין מנסה לעשות מאמצים ולהגיע, לפגוש גם כמה חברים שמזמן צריך היה לגשר איתם פערים וסתם לראות מה קורה בזירת דרום :razz:

במקומך ,אדי יקר\לא הייתי מגיע למפגש דרום.מחכה לך שם א' שרוצה ..נו,טוף.לא משנה....

ליאור

פורסם

ליאור

אני בטוח שזו לא הרמה שלו - הוא אמר לי את זה בעצמו פעם או משהו דומה. בוא לא נגזים, תן לו קצת קרדיט בכל זאת - אם לזה הגענו, הפורום הזה באמת לא שווה את זה ואתה יכול בכיף לדמיין את הפורום הזה בלעדיי. (מה גם שניר וותיק יותר ממני והוא מכיר את הפורום הזה לפני שאני נכנסתי אליו - אז הוא בחלט יכול לדמיין פורום נטול חפירות וקומפוט פולני).

אמנם למדתי להגן על עצמי אבל אני לא טיפוס אלים, אני בהחלט פוחד מאלימות ואין לי כוונה גם לבדוק את זה, מצטער זה לא מגדיר גבריות בעיניי, יש לי את כל מה שרציתי בחיים - זה כן מגדיר...

ואם רק ינסה - אני לא אעשה שום דבר בתגובה אבל יש בארץ הזו חוק ומשטרה ועורכי דין ושם לא חסרים לי אמצעים.

אתה יודע - צריך שטות אחת בכדי לשלם דרך האף בחיים, חבל.

ואפרופו - אתה לא היית אמור להביא לי איזה HDD נחמד וריק? :wink:

Pioneer TS-X150

פורסם

הייתי בין הראשונים ששמעו את המערכת- בהחלט עבודה מצויינת, כל הכבוד ג'וניור, מחכה בקוצר רוח להמשך הפרוייקט !!

שמתי לליאור כמה שירים שלי- הטלטלים שלו עפו באוויר והוא התחיל לחייך כמו ילדה בת 10 :lol:.

ד"א- תודה רבה לך ליאור ולישראל על כבל המינוס.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי,

תיאורך קצת לא מדוייק.אתה לא היית בין הראשונים אלא הראשון ! ואכן התלתלים פיזזו בקצב הבאסים המטורפים ששמת לי בהד יוניט אבל החיוך היה של משהו אחר לגמרי...:wink:

-----------------------------------------------------------------------------------------------

אדי,

אוהד בכלל לא כזה למרות שהוא כהה ומזרחי. :lol: (אוהד,תרגיע! 8))

שנית,ידוע לנו שהינך שולט ברזי אומנוית לחימה נדירות ובאיבחת זרת הינך מסוגל לקצר כמה וכמה תוחלי חיים. :-D

שלישית,אוי ואבוי אם נגיע פעם למצב של אלימות בגלל דיעות מנוגדות. :evil:

והכי חשוב,אכן אני מרייר רק מהמחשבה על הבטחתך.אתה לא מבין.אי אפשר להסביר אחרי ששומעים ככה את "דייר סטרייט".

:not_worthy:

ליאור

• תוכן חדש...