Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לרנקה או רומא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידן, תודה ! חיזקת את הדעה המתגבשת לגבי רומא :-P

את הרעיון השני נשמור לטיול הבא באיטליה, נשמע לי שילוב מעולה כחלק מטיול ארוך יותר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רומא מדהימה, אנחנו הלכנו שם ברגל רוב הזמן ממלון גריפו לכל האתרים המרכזיים ולהרבה אתרים לא ידועים ומהנים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

כן. קטן משפחתי וכיפי. אנחנו נפלנו על חדר עם מזגן נוזל, לכן שודרגנו לחדר גדול ומרווח עם גישה למרפסת משותפת.

מומלץ.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• אחראי פורום
פורסם
מילאנו זה סוג של פ"ת

WHOOT??

אמנם הייתי ממליץ סה"כ על אתר או שניים במילאנו, אבל אל תגזים :-) עיר יפה ויחסית לערים גדולות גם נעימה לנהיגה.

הדומו שווה שעתיים מהחיים, אם אתה על הדרך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אמנם הייתי ממליץ סה"כ על אתר או שניים במילאנו, אבל אל תגזים :-) עיר יפה ויחסית לערים גדולות גם נעימה לנהיגה.

הדומו שווה שעתיים מהחיים, אם אתה על הדרך.

וחוץ מהדומו ?......מיצית את הדומו אחרי שעה-שעתיים, עשית טיול בערב בתעלה, ומה אז ?.....

פירגנתי למילאנו ואמרתי שהיא דומה לפ"ת, בתכל'ס בפ"ת יש סוכנות פורשה, זה כבר הופך אותה ליותר מעניינת ממילאנו....

:wink:

וברצינות,

יכול להיות שאני מגזים קצת, אבל באמת זו העיר שהיה בה הכי פחות לראות, רוב האיזורים נראים קצת דרום ת"א למעט איזור הדומו והתעלה, אישתי שתמיד חונכה על כך שמילאנו זו "בירת המעצבים" התפלאה כאשר לא ראתה שם משהו יותר מדי מיוחד (ונשבע לך שחיפשנו...יכול להיות בגלל שאנחנו גרים בחו"ל אז לא נפלנו מהרגליים, גם אפשרות).

בקיצור, יש ערים הרבה יותר מעניינות להעביר בהן את הזמן, למשל מראנלו שאישתי ואנוכי התאהבנו בה, למשל חבל טוסקנה, האגם ששכחתי את שמו ("על הדרך" בין מודנה למילאנו) ועוד מליון מקומות יותר יפים ומעניינים ממילאנו.

אז מה אם היא נוחה לנהיגה, גם פיזה היתה נוחה לנהיגה, מודנה היתה גם נוחה, גם יפה וגם כייפית לנהיגה (והירידה ממודנה למראנלו בכלל מדליקה!).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני נפלתי על מלון בשם "פריז" - מתהדר ב-3 כוכבים אם כי בסיסי מאוד ואני כנראה קיבלתי את החדר הקטן ביותר במלון. עם זאת המיקום היה מצויין (5 דקות הליכה מתחנת הטרמיני) ונקי מאוד. בתור בונוס היה פקיד קבלה אחד דובר עברית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברומא גם אני התארחתי במלון במרחק 5 דקות מהטרמיני (תחנת הרכבת המרכזית), אחלה מיקום, קרוב להכל, משם אפשר לצאת בהליכה לכל מקום בסיוע מפה פשוטה שתוכל לקחת גם לאחר הנחיתה בשדה התעופה.

טיפ חשוב!!!!

ממליץ לך (בלהט!) לרכוש בשדה התעופה כרטיס שנקרא roma pass (אם אינני טועה), הכרטיס אמנם לא ממש זול, אבל הוא מקנה לך נסיעה חופשית בתחבורה הציבורית (נכון, רוב המקומיים גם ככה לא משלמים, אני כן שילמתי), מקנה לך כניסה ל-2 (או 3, לא זוכר בדיוק) אתרים תיירותיים ללא תשלום (מגולם כבר במחיר הכרטיס), והבונוס הכי גדול:

אל תור, כלומר בכל אתר תיירותי שתגיע אליו ותמצא תור ארוך (ותמיד יש שם תורים ארוכים), אתה פשוט עוקף את התור אל קופה מיוחדת ותוך 2 דקות אתה בפנים במקום לחכות שעה בחוץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לגבי Roma Card - גם אני הזכרתי אותו, שימושי ביותר.

לגבי המלון שהזכרתי - שוב, בסיסי מאוד, אבל נקי וממוקם היטב. הדבר המצחיק הוא שהוא תופס את הקומות העליונות של בניין שקומותיו התחתונות מהוות מלון בשם אחר, ושהכניסה אליו היא מעבר לפינת הרחוב.

לגבי התחבורה הציבורית - שים לב לצפיפות איומה, במיוחד בקוי התיירים, כר נוח לפעולת כייסים. רומא מפורסמת בהם למרות שאישית לא נתקלתי בתופעה.

תופעה נוספת היא הדוחק בכניסה לרכבת התחתית בשעות הבוקר - כאשר הרכבת עוצרת הקהל ברציפים מסתער עליה, עד שהדלתות נסגרות. הדבר המדהים הוא שלאחר סגירת הדלתות הרכבת לא נוסעת, אלא לאחר כמה שניות הדלתות נפתחות, הקהל מסתער שוב ועוד כמה סרדינים נכנסים, ולעתים יש אפילו סיבוב שלישי.

אני מבין שאתה נוסע עם בת זוג - תכין תקציב וסבלנות לקניית נעליים ברחוב. מצאנו שווקים בכמה פינות שבהם נמכרו תיקים ונעליים במחירים מגוחכים ומטה. משהו שמתחבר היטב לכל אשה בריאה בנפשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• אחראי פורום
פורסם
וחוץ מהדומו ?......מיצית את הדומו אחרי שעה-שעתיים, עשית טיול בערב בתעלה, ומה אז ?.....

פירגנתי למילאנו ואמרתי שהיא דומה לפ"ת, בתכל'ס בפ"ת יש סוכנות פורשה, זה כבר הופך אותה ליותר מעניינת ממילאנו....

:wink:

שים לב שזה בדיוק מה שכתבתי, אתר-שניים. רק על הדרך היא שווה ביקור. סתם הזדעזעתי מעצם ההשוואה לבירת החירייה :-D

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
אני מבין שאתה נוסע עם בת זוג - תכין תקציב וסבלנות לקניית נעליים ברחוב. מצאנו שווקים בכמה פינות שבהם נמכרו תיקים ונעליים במחירים מגוחכים ומטה. משהו שמתחבר היטב לכל אשה בריאה בנפשה.

אכן, היא בקו הבריאות :-P

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...