Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם טוויטרים...

ועכשיו אני רוצה המלצה לרמקולים איכותיים עם עוצמה טובה שיתאימו לרדיו דיסק..

ולא אני לא מעוניין במגבר או בסאב...

חשבתי בכיוון של הרמקולים של פיוניר tsa6960

אז למי שיש מושג מוזמן לעזור...!

פורסם

אוקי חבר, כשאתה קונה רמקולים, וכשאתה לא רוצה להשקיע על מגבר וסאב

וב500 שקל זה רק אחוריים. ההתלבטות שלך צריכה להיות הפוכה... אם בלשב יותר מאוחר להוסיף קדמיים, לא אחוריים.

בכל אופן מה שאני ממליץ ב500 שקל שאתה מקציב זה על הפיאוניר TS-A6990S מנסיון אישי (יש לי את הרמקולים האלו במקרה), הם פשוט מעולים

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=89

בהצלחה, איתמר.

.Honda- more then a dream

פורסם
אוקי חבר, כשאתה קונה רמקולים, וכשאתה לא רוצה להשקיע על מגבר וסאב

וב500 שקל זה רק אחוריים. ההתלבטות שלך צריכה להיות הפוכה... אם בלשב יותר מאוחר להוסיף קדמיים, לא אחוריים.

בכל אופן מה שאני ממליץ ב500 שקל שאתה מקציב זה על הפיאוניר TS-A6990S מנסיון אישי (יש לי את הרמקולים האלו במקרה), הם פשוט מעולים

http://www.stereo4sale.com/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=89

בהצלחה, איתמר.

ההבנה שלי קצת לא משהו בתחום אז תרשה לי לשאול למה רמקוליים אחורים ולא קדמיים??

ומה רע ב6960 ? אני יכול לקנות 4 רמקולים במחיר של ה6990 וחוץ מזה אתה

לא חושב שהעוצמה של הרמקולים האלה תלך לאיבוד בלי מגבר/סאב?

פורסם

מצטער אחי, אין לי מושג למה אבל חשבתי שיש ברשותך מגבר אז תן לי לתקן את עצמי.

הרומקולים שציינתי בהודעה הקודמת (6990) דורשים מגבר חזק אחרת אתה לא מפיק מהם ממש עוצמה. מה שאני יכול להמליץ לך זה על הדגם שאתה העלת פה TS6960 בהספק של 240W שמפיק איכות צלילים גבוה ובאסים רכים וטובים. לפי דעתי זה אחד הרמקולים הטובים בשוק שאתה יכול להפיק מהם הכי הרבה ללא צריכה של מגבר.

.Honda- more then a dream

• תוכן חדש...