Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב חברים,

אבא של חבר מוכר את רכבו, פורד פוקוס 2002, יד ראשונה עם 40,000 ק"מ מסכנים על הסקאלה :)

נשמע מבטיח, אם כי הוא רוצה עליה 35 כאשר המחיר הוא 26, ותוספת היד והמחירון יובילו ל-28 או 29 גג.

בכל מקרה. למי מכם מבעלי הרכב, איך הוא? אני היום בעלי של אלמרה 98 והייתי רוצה קצת להשתדרג.

איך הרכב? האמינות שלו? כי האלמרה שלי, בלי עין הרע, סוחבת יפה למרות גילה. איך נוחות הנסיעה?

מה כדאי לבדוק? (קראתי באתר "אוטו" אבל יותר חשוב לי דיעות אישיות שלכם).

אז קדימה, אל תתביישו, כולי אוזן אחת גדולה :) תודה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

מנסיון עם פוקוס 2002 בהנחה שאתה מדבר על 1600 סמ"ק (אמנם נמכרה עם 170,000 ק"מ ולא 40K...), הרכב די אמין, יציב מאוד ונוח.

אבל (וזה אבל גדול למי שיש לו רגל כבדה...) - המנוע שלו די חלש (או שהמכונית כבדה מדי? או שהגיר מסרס את המנוע?). בקיצור, לנסיעות יומיומיות הוא אחלה, אל תנסה לעלות לירושלים עם עוד 4 נוסעים ומזגן דולק.

*פעולה זו תחוייב בעמלה ע"ס 1.21 ש"ח.

פורסם

אני גר במישור החוף, אין לי עליות כאן :) בכל מקרה, לניסן שלי יש 100 כ"ס והוא שוקל לא הרבה פחות מהפורד והוא סבבה לגמרי,

אני לא נהג מרוצים ולא מתיימר. כשיהיה כסף לרכב ספורט, נדבר :)

מחלות כלשהן שאתה מכיר? התמקדות בבדיקה בהנחה ואני אלך על זה?

פורסם

האוטו נהדר והבעיות היחידות שהיו לו מתמקדות ביחידת המזגן שהיתה נוזלת בפנים האוטו .

לא אצל כולם אבל אצל חלק לא מבוטל מהדור הזה .

לגבי המחיר אני אישית יותר מ29 לא הייתי נותן .

בדוק מה לגבי רצועת טיימינג האם הוחלפה .

פורסם

השאלה היא אם זה שדרוג רלוונטי לניסן אלמרה 98 שלי. היא נוסעת אחלה, אני לא נוסע סה"כ יותר מדי באופן כללי.

האלמרה שווה בערך 18, במקרה הטוב אני אמכור ב-16-17, כי היא שמורה מאוד. אבל זאת השקעה של עשירייה בלי לדבר על יישור קו, שלל דברים קטנים שבטוח יהיו, גילוי של תקלות חדשות וכו'..

פורסם
השאלה היא אם זה שדרוג רלוונטי לניסן אלמרה 98 שלי. היא נוסעת אחלה, אני לא נוסע סה"כ יותר מדי באופן כללי.

האלמרה שווה בערך 18, במקרה הטוב אני אמכור ב-16-17, כי היא שמורה מאוד. אבל זאת השקעה של עשירייה בלי לדבר על יישור קו, שלל דברים קטנים שבטוח יהיו, גילוי של תקלות חדשות וכו'..

לאחותי יש פוקוס 2003 עם לא פחות מ-260 אלף ק"מ. בסך הכל אמינה למדי, לא אפס תקלות, אבל בהחלט אמינה ולא יקרה לאחזקה כמובן כל עוד לא מטפלים במורשה יבואן. התיבה האוטומטית הלכה ב-120 אלף (עבר ליסינג?), מה שכן, החלפת תיבה לפוקוס זה עניין לא יקר מידי. מחלות: הוזכר המזגן וכן מצוף מד הדלק שנוטה להיתקע אך מעבר לכך, זו מכונית אמינה למדי וממש לא אחת כזו שמבקרת כל שבוע במוסך.

בכל שאר הדברים, תצטרך להתרגל לתנוחת הנהיגה בפוקוס שהיא טובה אך קצת מוזרה בהתחלה, יושבים על הרכב ולא בתוך הרכב. מעבר לכך, זו מכונית נוחה מאוד, אולי המשפחתית הכי נוחה וכמובן מאוד מהנה לנהיגה בלי קשר לכמה מהר אתה נוהג. מהבחינה הזו, זה בהחלט שדרוג לאלמרה.

40 אלף זה אולי אומר שהמנוע לא עבד קשה, אבל אני יכול להגיד שהמנוע של הפוקוס מאוד אמין ולכן, לא צריך להתלהב ממש מ-40 אלף ק"מ שכן לרוב זה אומר שזה רכב שנסע בעיקר בעיר או פשוט עמד במקום וזה ממש לא עושה טוב למכונית . מניסיון שלי עם מכוניות עם קילומטראז' נמוך במיוחד, זו לא תמיד מציאה ולכן אל תשלם מעל למחירון, בסך הכל זו מכונית ישנה כבר בת 10 שנים.

פורסם

אם לא תקנה את האוטו ובמידה והרכב 5 דלתות אני אשמח לפרטים.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

הרכב היה 4 דלתות, לא 5. בכל מקרה "היה" כי הוא נמכר למישהו במחיר גבוה בהרבה מהמחירון - 35 אלף ש"ח.

לא נורא, לא מצטער על זה, חסך לי כרגע אלפי שקלים והרגיע לי את המצפון :)

• תוכן חדש...