Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה הבדל אבזור ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך היום היתי בסוכנות סקודה עם מחשבה אחת "להזמין אוטו"

רציתי את ה 1.4 ידנית אבזור SPORT והפתעתי לגלות שהיא עולה 100אלף ש"ח לא כולל "מיגון" וזמן המתנה 5 חודשים .

אז ויתרתי המחשבה הלכה ישרות לרכב הדגמה שבסוכנות שהיה הדגם הבסיסי (של ה70 אלף ש"ח) שממש חבבתי וכפי שאני מיבין מדובר באותו מנוע/הילוכים . אבל לצערי גם זה אזל מהמלאי ויש רשימת המתנה די ארוכה :/

עכשו מישהוא יכול להגיד לי אך הגיעו ל 30 אלף הפרש רק בשביל אבזור שהוא לא ממש כזה נותן הבדל ?

פורסם

אולי אתה מתבלבל, הפאביה 1.2 TSI באבזור ספורט עולה כ98,000 ש"ח. לעומת זאת הפאביה 1.4 אותה אתה מזכיר נמכרה במבצע לפני שבועות ספורים במחירם של 86,000 ש"ח אם איני טועה ולא נראה לי שהיא נמכרת עוד.

פורסם

לא נכון, הסקודה כן נמכרה ב 70,000 .... פשוט אין במלאי ... תוסיף 16 אלף ותקנה איביזה ספורט עם כל האבזור :)

אוטו-מאניה :-)

פורסם

הסקודה אכן נמכרת ב70,000 אלף ש"ח ברמת הגימור הנמוכה ביותר הנקראת Ambiente ופותח השרשור התייחס לרמת הגימור הבכירה יותר אשר נקראת "ספורט" ואינה נמכרה ו/או נמכרת וסביר שגם לא תמכר במחיר כזה.

• תוכן חדש...