Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צרפתית ביפנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי מורכבת משני חלקים...:

1. לפיג'ו 207 שלי מולאות 4 שנים, שזה אומר תום תקופת האחריות. היא בסדר גמור סה"כ אבל היו פה ושם תיקונים במסגרת האחריות שלא הייתי מצפה שיהיו כמו החלפת שסתומים בגיר. קיבלתי המלצות חמות ממפחדי פיג'ו מסביבי לצאת ממעגל הקסמים של רכב שמאבד ערך וללא אמינות ופשוט למכור, כל עוד אני באחריות.

החלק השני:

2. ואם לקנות - האם ההתלבטות בין ג'אז ליאריס שתגיע בקרוב (היברידית או אוטומטית) נכונה? האם בשתיהן באמת אקבל שמירת ערך, תחזוקה טובה ואמינות שאין בפיז'ו?

האם יש רכב אחר אמין שפספתי בקטגוריית הסופר מיני?

פורסם

סביר להניח שהג'אז / יאריס יהיו אמינות יותר ושמירת הערך תיהיה טובה יותר.

מכוניות נוספות שאולי כדאי לשקול הם הפולקסווגן פולו, סיאט איביזה, סקודה פאביה (אם הידני בא בחשבון אז יש כאן אפילו חסכון רק במחיר הקניה).

(סקירה לאחר קניה) Alfa Romeo Giulietta 170 2014 Manual

Honda Civic 2006 Manual - Sold

פורסם

לפי דעתי:

1. לצאת ממעגל הקסמים

2. יאריס

תעשה סיבוב בין מוסכים לקבלת חוות דעת מקצועיות בעניין.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אם אתה מעוניין בחוות דעת על סמך ניסיון אישי אני יכול להעיד היו לנו 2 יאריס במשפחה.

הנוכחית נקנתה עם 40 אלף קילומטר וכרגע היא עם 120 אלף קילומטר, א-פ-ס תקלות!!

פשוט אפס זה לא מילה, וזה עוד רכב שיחסית מוזנח למקובל אצלי.

אישית לא אוהב את הרכב הזה יותר מידיי אבל מבחינת אמינות הוא מצויין, רכב שרק שים דלק ותיסע.

נ.ב

השנתון של הרכב שלנו זה 2001

• תוכן חדש...