Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני הזמנתי קיה פיקנטו 1.2 אוטומטי ex,באוגוסט אני הייתי אמור לקבל את הרכב ולא קיבלתי,אחרה כמה שבועות התקשרו אליי בשירות לקוחות ואמרו שהדגם הזה ספציפי לא הגיע ,אז שאלתי מתי יגיע אמרו לי כרגע אנחנו לא יודעים,אני לא יודע מה לעשות לחכות הוא לחפס רכב אחר,כמו למשל ניסן מיקרה 1.2 80 כ"ס ידני ,סקודה פאביה 1.4 86 כ"ס,

פורסם

אם אתה בעניין של רכב ידני ויש פאביה במלאי, אז לפי דעתי בכל מקרה כדאי לך לרכוש פאביה ידנית במחיר של פיקנטו אוטומטית.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מכמות הכתבות שאני קורא פה על האיחורים של הפיקנטו אז תצפה לאיחור הרבה יותר רציני מכמה שבועות .

ובלי קשר עדיפה הפאביה בהרבה

פורסם

קשה לייעץ מה לעשות,אפשר להגיד לך אם אין בעיה עם ידני יש לך את הקליאו,הפאביה נגמרה כרגע,ואז אחרי חודש פתאום מגלים שמהמלאי כן חזר ואז יכול להיות שתתבאס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד כמה שידוע לי אין יותר פאביות במבצע של סקודה.

שימו לב שסקודה לא משתתפת בימי המכירות של צ'מפיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני חושב שעדיף לחכות, הקיה האוטומטי היא צריכה דלק טובה יותר מי סקודה, מה שבמבצע הוא הוא הדגם המיושן של סקודה

היום: סקודה פאביה 2012 ידני

פעם: סיוויק 1.6 2003,ניסן אלמרה פרפקט 2006

פורסם

פיאט פונטו איבו 150, יפיפיה אמתית ומאובזרת מכף רגל ועד ראש.

אומנם קצת יותר יקרה, אבל שווה כל שקל ויש מבצע מכירות בפיאט אז אולי אפשר להוציא אותה במחיר טוב.

פורסם
הקליאו רק 75 כ"ס זה קצת,,הפאביה נשמע יותר טוב,,ואיך הביטוח שלו יקר?וכמה דלק שותה ?

הפביה מאוד חסכונית וגם אם תלחץ היא תעשה לך בערך 1:16. רכב מאובזר שמרגיש מכונית אמיתית ולא צעצוע. נסעתי ב 107 והבנתי למה הן כל כך זולות כל הקטנות האלה. חוץ מהגה וארבעה גלגלים לא מקבלים שם כלום כמעט. יפה מבחוץ, ריק מבפנים. חוץ מזה שידוע שהצרפתיות מאבדות ערך מהר והרבה וכנראה שלעומת זאת הפביה תהנה משוק טוב כי היא מאוד פופולארית כיום אז במחירים שהיא תהיה משומשת עוד שנתיים שלוש יחטפו אותה.

• תוכן חדש...