Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות את אחד הרכבים בחודש הקרוב אולי אפילו בשבוע הקרוב.

מצאתי שני אקזמפלרים האחד סקסו עם בערך 160K ק"מ והשניה 106 עם 130K ק"מ.

האם מבחינת אמינות יש הבדלים בין הדגמים?

מה עלויות טיפול טיימינג+החלפת משאבת מים ברכבים הללו?

האם אני צריך לדאוג מהק"מ של הסקסו? האם אני צפוי לבעיות כלשהן בהנחה שהרכב טופל כראוי עם מים כמו שצריך ובזמן?

ההבדל במחיר ביניהן הוא 2500 שקלים בערך אולי קצת פחות העניין שזה גם 2500 שקל מעל התקציב, כסף שהייתי רוצה להשקיע ביישור קו של הרכב.

אם אני יקנה את הפיג'ו שעושה רושם של באמת רכב במצב מצויין אני לא יוכל לבצע לה יישור קו כראוי.

מצד שני הסיטרואן עם 30K קילומטר יותר אבל לה ישאר לי תקציב ליישור קו כמו שצריך.

מה הייתם עושים?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הרכבים מבחינת המכניקה שלהם להבנתי זהים אני לא חושב שה106 יותר אמין מהסקסו, תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

אין הרבה הבדל למעט זה שהסקסו יותר זולה.

לא צריך להתרגש מק״מ גבוה, הכל תלוי במצב של האוטו ואיזה יחס הוא קיבל. אם טופלו כמו שצריך יראו אמינות טובה מאוד.

יישור קו - תכתוב מה צריך והאם אתה מתכוון לבצע לבד או לתת למוסך (כלל חשוב לא לשים את האוטו במוסך לפני שנסעת בו לפחות שבועיים למעט דברים דחופים כמובן). 

פורסם

לגבי יישור קו אני עדיין לא יודע מה צריך כי עוד לא ראיתי את הרכבים(יבוצע בסוף שבוע).

לפי מה שבעל הרכב אמר והוא נתן רושם של אדם אמין הרכב אצלו כבר 10 שנים, והוא מטפל בו במוסך מזדה מורשה שקרוב אליו לבית באופן עקבי.

לרכב נעשה לא מזמן איזון גלגלים החלפת צמיגים וכיוון פרונט.

לגבי יישור קו, אני יעבור על פירוט הטיפולים של הרכב ואבדוק מתי בוצע טיימינג זה בנתיים מה שעלה לי לראש טיימינג+משאבת מים.

אם לא צריך אני אסע על הרכב שבועיים ובאמת יחפש דברים שמציקים לי.

הבנתי שהמנוע בדגמים האלה מאוד רגיש, מה כדאי לבדוק עוד בפירוט הטיפולים?

פורסם

לאבא שלי הייתה פיגו' ,כשהוא קנה אותה גם אמרו לו "זה צרפתי ולא אמין.." לאחר כשנה וחצי בערך של אחזקה דבר אחד יש לי להגיד,הרכב לא היה אף פעם במוסך למעט טיפולים תקופתיים!. לכן אני אומר שכל מקרה לגופו ואם הרכב שמור לא צריכה להיות בעיה מיוחדת,לגבי הסקסו יצא לי לנהוג עליה אצל חבר שלי,אחלה רכב וגם הוא לא נתקל בבעיות "מיוחדות" והרכב אצלו כ3 חודשים.

פורסם

אם יש הסטוריית טיפולים זה מצויין וכמה שיותר אחורה יותר טוב.

טיימינג נהוג לעשות כל 120K למרות שיש מוסכים שאומרים 60K.

תבדוק אם הוחלפו משולשים קדמיים וציריות. נסה להדליק כל מה שאפשר.

ד"א אני מרוצה מסקסו.

פורסם

מסכים איתך היפנים אמידים יותר לשמן קנולה ומי כינרת.

כמובן שאני לא יקנה רכב שלא טופל כראוי, לסקסו הזאת אפילו יש הסטוריה מתועדת לפי מה שבעל הרכב אמר הוא טופל במוסך מורשה של מאזדה כך שחייב להיות איזשהו תיעוד.

יש לי חודש לחפש רכב ולכן אני לא לחוץ ולא אקנה רכב שאני לא שלם איתו.

• תוכן חדש...