Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאכלס, הכי מדוייק זה באוסיליסקופ (השיטה שאני משתמש בה) או ב SMD DD1. אך יש הרבה שמכוונים לפי האוזן, או עם רב-מודד (מדידת וולטים ביציאה של המגבר). אם אתה מכוון לפי האוזן עדיף לך את האופציה השניה שציינת. תשתמש בטון 40 הרץ למגבר של הסאב, ובטון 1 קילו הרץ בשביל המגבר של הגבוהים.

עם סקופ מה שעושים זה שמים את הגיין במינימום, פותחים את כל הפילטרים, מאפסים את כל הפונקציות בhu, מנגנים טון ומגבירים בhu עד שהגל מתחיל להתעוות, מורידים טיפה, זו הנקודה שבה נוצר קליפינג בhu.

אז עכשיו שידוע מתי האות מתעוות ברדיו, מכוונים את המגבר. אותה הפעולה, רק שהפעם מרימים את הגיין במגבר עד שהגל מתחיל להתעוות, מורידים טיפה והופה, הגיין מכוון.

מקווה שעניתי לך על השאלה

אם יש לך עוד שאלות או שלא ברור לך העניין, תרגיש חופשי לשאול!

דיוויד

פורסם

הרדיו דיסק שלי מסוגל להגיע עד 32 ווליום. כיוונתי את הווליום על 19-21 והמגבר על כמעט מקס גיין.

אבל חשבתי על האופציה השנייה שלהגביר מאוד גבוה עד כמעט מקס ברדיו דיסק ומשם לאט לאט להגביר את המגבר שלא יהיה על מאקס גיין כמו עכשיו ויהיה בפחות סיכונים להידפק\לדפוק.

אבל יש גם את הסינגל המלוכלך שנכנס אוטומטית לרדיו דיסק בווליום של כמעט מקס, לא?אז איך מוציאים את עמק השווה?:wink:אני פשוט רוצה להרוויח עוד קצת עוצמה ולא לסכן את המגבר שעל מקס גיין ומכוון על 20 ווליום.

ואני עושה רק לפי האוזן כמובן, אין לי שום מכשיר אחר.:wink:

• תוכן חדש...