Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספריי להברקת צמיגים?

bar-b-q
שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שמעו פעם אחת באחת מהרחיצות של האוטו שמו לנו באוטו איזה ספריי על הצמיגים של האוטו.. והם נראו רטובים כאלה... מבריקים משהו טוב כמו שרואים בתערוכות מכוניות...

וזה החזיק איזה שבועיים ככה.. עד שלאטלאט התלכלך...

איפה קונים כזה וכמה זה עולה? לא ברחיצה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצל הפרסי (למי שלא יודע מה זה, 10 שניות בחיפוש על המילה ותקבלו מידע) זה עולה 20 שקל (או 15, לא יותר מ20 בטוח!) לבקבוק ספריי הקטן. גם אם 60 שקל זה לגדול, זה עדיין יקר....

שים לב רק לרסס רק על דופן הצמיג ול-א על הסולייה עצמה.

גיא

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על הבקבוק הגדול.

ברור שזה יקר... זה אוטו דיפו :lol:

הם לא זולים, אבל המבצעים שלהם בדרך כלל משתלמים (כל הפריטים במרכז החנות).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ורק אני שעובד ברחיצת רכב ונושם מכוניות ואוכל את כל החרא של הארץ הזו, שם סיליקון פשוט שיש לנו בעבודה כדי לשים על הדש-בורד, אני שם אותו על הצמיגים, מחזיק שבועיים בכיף, הספרי קצף בבקבוק הצהוב אכזבה.

זה כמו לנקות את הצמיגים עם סבון.

מי שמתעניין ה"סיליקון" שיש לי בעבודה הוא נוזלי שקוף, ואין לי מושג איך קוראים לו, אני יודע שהוא מגיע מהחברה של "פז שמנים וכימכלים" עד כמה שזכור לי במיכל של 25 ליטר או כמות כזו בערך.

אני יכול לבדוק בבוקר איך בדיוק קוראים לחומר הזה יכול להיות שניתן לרכוש אותו בחוץ.

אפרופו מקום העבודה שלי:

ניקוי כללי לרכב, האוטו יוצא כמו חדש, תמורת 30 ש"ח לחברי הפורום, מי שמעוניין להגיע, שיצור קשר בה"פ, אנחנו מנקים כל סוגי הרכב, ידני, מכונה, או כל שיטה אחרת שקיימת :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באחד השרשורים הקודמים נדון העיניין של הברקת לוח מחוונים,וציינתי שהחומר הכי טוה הוא סיליקון נוזלי,כפי שציין הבחור לפני.הבעייה היחידה שקשה להשיג אותו בכמויות קטנות,כי הוא משמש לתעשייה.הספריי לסקאיי הוא סיליקון נוזלי מדולל(אמולסייה)בתוספת תמציות ריח ואירוסולים.הסיליקון,בנוסף על זה שהוא מבריק את הצמיג,הוא גם מגן עליו מקרינת השמש ומהשפעתו המזיקה של האוזון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7544 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...