Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים.

אחרי ששנה שעברה עשיתי טיפול לרכב במורשה יבואן ונכוותי מהם ( נגיד את זה ככה , הכנסתי לטיפול עם הדגשה להכין לטסט והרכב נכשל כי לא החליפו נורות שידעתי שהן שרופות אבל כמו דביל לא בדקתי אותם לפני שיצאתי מהמוסך וגם כמעט נפלתי על בלמים) אני מחפש המלצה למוסך לא של היבואן לקורולה 2004.

איזור רחובות נס-ציונה רמלה לוד והסביבה הקרובה.

פורסם

באיזה מוסך מורשה יבואן טיפלת, אם אפשר לדעת? אם אינך מעוניין לרשום את שמו שלח לי הודעה פרטית.

אני דווקא יכול להמליץ לך על מוסך מורשה יבואן "רייכמן" בבני ברק שאני מטפל בו-לדעתי הם בסדר גמור ויש להם גם עמדת הכנה לטסט אצלם במוסך-לא צריך לשבור את הראש בין מכוני הרישוי.

פורסם

מכיר את רייכמן , הבעיה שזה ממש לא באיזור שלי ( אני מאיזור רמלה , נס ציונה , רחובות ) . טיפלתי במורשה טויוטה בנס ציונה מי שמכיר את המוסך. מוסך יבואן , המחיר היה בסדר אבל הרגשתי שהם לא היה בראש שלהם לשרוף עוד שעה על לבדוק נורות כמו שצריך וכל הדברים הקטנים לטסט. כמובן שהתלוננתי שם אבל אפילו התנצלות לא קיבלתי או אפילו רחיצה לטיפול הבא .

אז במצב כזה עוברים מוסך .

פורסם

מוסך רלקס באשדוד סבירים-הם ביצעו לי את הריקול לדוושת הגז. בטויוטה נס-ציונה עשיתי טיפול שנתי ראשון, הם בסדר אך על רייכמן שמעתי הרבה המלצות ואני מטפל שם, הם גם ביצעו לי את החלפת הקלאץ' בתיבה הרובוטית.

• תוכן חדש...