Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה מהיצרן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבין לא נכון שמעתי רק דברים טובים על המנועים האלה, פשוט זה קצת באסה לקנות רכב ואז כמה חודשיים אחרי זה לגלות

שמוכרים את אותו רכב (אפילו יותר מאובזר) ב 30 אלף פחות !!!!, נכון המנוע והתיבת הילוכים אחרת לגמרי ואמורים להיות הרבה יותר טובים אבל לרוכש הסטנדרטי הממוצע זה לא כזה משנה , !

אני חושב שאני אישית הייתי קצת מתבאס..

אבל זה הדעה שלי :shock:

אין מה לעשות בעניין הזה. לי זה קרה עם אופנוע סוזוקי DRZ בזמנו, חודש אחרי שקניתי, היבואן חתך את המחיר באלפי שקלים. היה רעש, עשו צעקות ובסוף נשארה רק קצת תחושת החמצה ואופנוע טוב ביד. אי אפשר לדעת את הדברים האלה מראש. אם רוצים ואפשר אז קונים בלי לחשוב מה יקרה עוד חודש. כשהייתי ילד רציתי אופנים, אבא שלי חיכה וחיכה ובסוף בא שר האוצר אז ארליך עשה מהפך לשקל וכל המחירים טסו כלפי מעלה בלי פרופורציה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פאביה עם מנוע 1.4 וגיר ידני עולה עכשיו 69K במבצע.

אין מבצע על מנועי ה-1.2, משמע יש פער עצום במחיר - פער שמגמד את ההבדלים בצריכת הדלק.

לדעתי האנשים פה פשוט הניחו שאתה יודע את זה ומנסים להבין למה אתה מוכן לשלם את הפרש המחירים הזה.

וואלה, לא ידעתי את זה.

חשבתי שהדגם של ה 1.2 יותר זול מה 1.4.

תודה על ההסבר

פורסם

נעשה את העסק לפשוט יותר: קח נסיעות מבחן ב-1.4 וב-1.2TSI, ותבין לבדך האם הפער המחירי (שלא רק נוגע בסעיף המנוע, אלא גם בפער איבזורי מורגש) - מצדיק זאת לדעתך האישית. רק אתה תוכל לקבוע מה עדיף לעצמך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
וואלה, לא ידעתי את זה.

חשבתי שהדגם של ה 1.2 יותר זול מה 1.4.

תודה על ההסבר

פאביה 1.4 ליטר (מנוע רגיל בלי טורבו) ידנית, רמת גימור בסיסית- 69,000 ש"ח.

פאביה 1.2 TSI (מנוע עם טורבו) ידנית, רמת גימור בסיסית -87,000 ש"ח. - הם כנראה יתנו לך עליה הנחה של אלפיה או שתיים.

תעשה את השיקול שלך אם כדאי להוסיף כ17 אלף שח יותר (אחרי הנחה) על מנוע טוב יותר.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כבעלים של אביזיה DSG 7 הילוכים חדשה לגמריי, אני רוצה לפתוח את עינייך לסוגיה שכדאי לך לאמת לפני רכישה.

סוגיית הרעשים של מתכות ונקישות מהגיר.

קודם כדי שתבין במה מדובר : http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=346114

וסרטוני יוטיוב רבים בנושא, חפש ביוטיוב dsg rattle ו - dsg noise

תקציר : גיר DSG בעל 7 הילוכים הוא גיר יבש (לא משנה עכשיו מה מסתתר מאחורי זה) וידוע* שהוא משמיע רעשים של מתכות במהירויות נמוכות וכבישים משובשים.

האם הרעש מעיד על תקלה? לדברי VW לא.

מי סובל מהמחלה, רב הרכבים בעלי DSG7, סיאט, וולקסווגן, סקודה, אוודי....

מה המשמעות? לא יודע. אולי זה תקין, ובאמת יהיה בסדר - אני בעצמי עוד לא יודע, אני ממש מאוהב ברכב שקניתי ובגיר, אבל הרעשים ממש מאכזבים.

האם זה יפריע לך? לא יודע! קודם תעשה סיבוב על פאביה DSG, ותנסה לייצר את הרעשים.

תשאל אל המוכר מה קורה אם ברכב החדש שתקבל יש את הרעשים האלה? התשובה הנפוצה היא, "אין מה לעשות - זה הגיר, הרכב שלך תקין"

לפני הרכישה, תקבל תשובה שונה מאחרי רכישה, זה בטוח.

עכשיו לאחר שהשמצתי את ה DSG לחלוטין, צריך גם לספר שהוא :

1. כיף לנהיגה.

2. חסכוני בנסיעה רגועה. (גם בזכות ה TSI כמובן)

3. כמעט ולא מציג את הבעיות הידועות של גיר רובוטי סגנון טויוטה קורולה, אופל קורסה ישנה וכדומה. (רובוטי בעל מצמד בודד). (אגב הייתה לי קורולה רובוטית שנתיים שלמות ונהנתי מכל רגע)

4. שוב, כיף לנהיגה.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אם אתה מחפש ביצועים אז לך על ה-1.2 TSI (כ"ס, צריכת דלק, אבזור וכו') אבל אם משנה לך המחיר כי בכל זאת יש הבדל לא קטן אז ה-1.4 במבצע של ה-70K גם יעשה את העבודה בלי בעיה

We are the Human Race

• תוכן חדש...