Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שהבנתם ההייבריד קלארוס שלי שבק נחלש ברמות, החזיק מאוד יפה ביחחס לרמות ששמעתי בו. איזה קומפננט יכול להחליפו ואפילו יתן ביצועים יותר טובים, אני משלם באמצעות אשראי בתשלומים. המפרט של המערכת שלי רשומה בחתימה למטה, רכב מסוג מיצובישי סופר לנסר 97, בתודה מראש אלמוג תקציב( 1000-1300)

| 2DIN: Pioneer AVHX25550BT|

| AMP: Genesis Dual-Mono | Comp: CLARUS C61-2 + L1PRO |

| (Mono: Rockford 1500-1BD | Sub: AA Havoc 15 (DC recon lvl 4 |

פורסם

אם אתה מחפש קומפוננט שיהיה חזק מאוד, היי אנרג'י XL יכול להתאים. הוא מעל התקציב בכמה מאות שקלים, אך שווה להתאמץ בשבילו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אתה יכול לפרט מה קרה לסט?

אם אתה רוצה לשמור על אותו גוון יש לך את האיימגי׳ן בתקציב שלך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

נשרף טוויטר אחד.., מתחיל לחרחר בווליום גבוה, לא נקי. מאיפה אפשר לקנות את הסטים האלו שהמלצתם עליהם והאם ניתן לשלם בתשלומים. ההייבריד אוביישן יהווה תחליף טוב?

פורסם

ההייבריד אוביישן ייתן לך פחות באס ויותר מיד, לגבי הטוויטר- עניין של טעם.

ההיי אנרג'י XL הוא סט מאוד חזק, למי שמחפש עוצמה גבוהה במיוחד (ולא מהסוג הפיונירי).

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

למה שלא תנסה את אליקו?

יש לו מלאי חדש של HAT בינם באמת האימג'ן - אבל אם יש לך את הקלארוס וכל מה שנשרף זה טוויטר - למה לא ללכת על הטוויטר לגטייה L1V2 ?

גם יכול לרדת נמוך יותר ולכן לא ישרף כמו קודמו, גם אותו אופי צליל וגם מפורט יותר וצריך להכנס לך לתקציב עם עודף עד כמה שאני יודע.

אם המידבאסים בסדר - פשוט הייתי משדרג את הטוויטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מפחד לדעת מה אתה מעולל לרמקולים :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

עם כל הכבוד להרץ ויש ה-מ-ו-ן כבוד - אני חבר אישי של היבואן. (וכ-ל המקורבים אליו)

הם לא מתקרבים אפילו לפאנצ' שאפשר לקבל מהמידבאסים של הקלארוס שלא לדבר על לגטייה

אולי MLK אבל זה לא קרוב אפילו לתקציב.

מה שהייתי מציע זה לקחת סט אמג'ן - המידבאסים שלהם לא נופלים מהקלארוס כמעט בכלום ולשדרג להם את הטוויטרים לL1V2

זה מה שקורה אצלי ברכב הישן כרגע - טוב, L1 הרגילים וזה נשמע פנטאסטישן יאהההה!

אתה תקבל מידבאסים קרנפים בעלות מגוחכת, עוד קצת מאמץ ויש לך טוויטרים סופר מפורטים ולא צורמים.

הרץ היי אנרג'י זה סט נהדר אבל אתה הלכת על הקלארוס מסיבה מסויימת וההרץ לא מגיעים לשם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא מתמצא בדגמים יותר מידי - אתה יכול לתת לזה איזה אותיות שאתה רוצה, אני מכיר את האופי של שני הסטים, שני עולמות אחרים.

עוד לא שמעתי סט רמת כניסה שיכול לתת מכת באס יותר חזקה מHAT וגם לשמור על כל התכונות האחרות ברמה מספקת.

יש כמה סטים היום שהם בעלויות נמוכות יחסית ונותנים תמורה נהדרת למחיר שלהם אבל כל אחד מהם מצטיין במשהו אחר - בינם זה הפולס והדוטק של מוראל, הפרפורמנס של סיז, אימג'ן של HAT, הרץ היי אנרג'י

בתחום הבאס לHAT ברמות האלה פשוט אין תחרות. ואם אתה משווה לסדרות גבוהות יותר זו לא השוואה הוגנת בכלל כי הוופרים\מידבאסים של HAT בסדרות הגבוהות הם בכלל 7 אינטש.

עריכה - בכל זאת בחרתי להכנס לאתר של הרץ להביט על ה165XL - בהחלט נראה שהם נתנו שם אקסטרה.

אם זאת - מידיעה שפותח השרשיר בחר בHAT, הייתי נשאר שם.

Pioneer TS-X150

פורסם
הבעיייה שהמידבאסים מתחילים לזייף

אז נותנים אותם לתיקון. הקלארוס הוא אחד הוופרים הטובים ששמעתי, גם ביחס לוופרים שעולים פי 4 ו 5 במחיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איזה downgrade! לרדת מקלארוס לסט בחצי ממחירו? עזוב מחיר, הקלארוס הוא... קלארוס!

סט מדהים כזה אתה רוצה לזרוק לטובת איזה הרץ?! איזה בזבוז...

אם אתה לא רוצה אותו, אתה תמיד יכול לתת לי אותו אני ידאג לתקן אותם! :-D

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

אני לא מוכר אותם עדיין אני אשאר איתם בכל הכוח רק עם כמה שינויים... אני אלך לישראל לשמוע את הההרץ ונחליט אולי אני אוהב יותר את הסט הזה  

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5403 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...