Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בגלישה בעזרת דפדפן IE9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא שכאשר אני לוחץ על לחצני "הודעות חדשות" \ "קישורים מהירים - הודעות היום" \ "קישורים מהירים- הודעות שלי"

מופיעה ההודעה - לא נמצאו התאמות, אנא נסה לחפש מונחים אחרים.

הוספתי את האתר ל Trusted Sites , וגם הוספתי את הכתובת של האתר לרשימה שמאפשרת שמירת עוגיות.

אבל בכל זאת הבעיה לא נפתרה.

חשוב לציין שכאשר אני גולש בדפדפן מסוג כרום, הבעיה לא קיימת.

זה מפריע לי שאני צריך כל פעם להחליף דפדפן בשביל לגלוש בפורום מכיוון שהלחצנים האלו הם הלחצנים שאני כל פעם מקליק עליהם בכניסה לפורום .

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

קודם כל עדכן את המחשב ב windows update.

שנית, עדכן ג'אווה ע"י כניסה ל http://www.java.com.

שלישית, בדוק שהדפדפן לא עולה בתצוגת תאימות (יש לחצן שנראה כמו דף שבור עם שוליים ירוקים).

בדוק אם "השלמה אוטומטית" מופעל בעיקר על "טפסים" כי ייתכן שהוא שומר שאילתות עבר ופשוט משבץ אותן אוטומטית מחדש.

פורסם

מתן שלום,

מערכת ההפעלה שלי מעודכנת UP TO DATE כדרך קבע.

את הJAVA התקנתי .

ועדיין לא נפתרה הבעיה.

זה בעיה מוזרה ביותר, שכן יש לי ידע רב במחשבים ועדיין אני לא מצליח להתגבר על זה.

ותודה על העזרה.

• תוכן חדש...