Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש השפלה 19.08.11

ג'ק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שישי וסופסוף מגיעים הרגעים האלו של זמן נטו לתחביב וחברים.

ככה בנס ציונה:

זו הפיאט של רוברטו (יד ראשונה במשפחה!) שזכתה לקאמשאפט חדש מבני ל. ועכשיו נושמת בלי שריקות:

attachment.php?attachmentid=252817&stc=1&d=1313862467

ואז הגיעה בימר אחת לומר שלום יחד עם משפחה אחת שעברה לגור קרוב, וילד אחד שמיד זיהה את הב.אמ.וו שחנתה ליד ואז רץ לנהוג בג'יפ... ברוכים הבאים משפחת ברוך - כולנו נרוויח.

attachment.php?attachmentid=252820&stc=1&d=1313862795

אמרנו כבר מועדון הקלאסיות והאספנות לא? יש כאלו שנולדות קלאסיות ונותר להן רק להתבגר בכבוד.

חדש וישן, ארוך וקצר:

attachment.php?attachmentid=252819&stc=1&d=1313862819

IMG_0423.JPG

IMG_0425.JPG

IMG_0426.JPG

IMG_0428.JPG

IMG_0427.JPG

IMG_0429.JPG

IMG_0430.JPG

IMG_0437.JPG

פורסם

ואז אחרי שכולם כבר ישבו היא באה. קודם שמענו ואז ידענו ורק אחר כך ראינו - אחרי היעדרות ממושכת המוסטנג של ירון עשתה קאמבק.

מה שהתחיל בתור תיקון של חור בבגאז' המשיך להרבה יותר וכמובן שטרם נגמר, בשילוב עם פחח שלא בדיוק מיהר כמעט ונחטפה הכלה מהמוסך, אבל בסוף היא יצאה, עד למקצה הבא - תהנה ירון, עכשיו אפשר לעשות טיול פתוחות!

attachment.php?attachmentid=252827&stc=1&d=1313863597

והמעגל:

attachment.php?attachmentid=252826&stc=1&d=1313863632

בשישי הבא אנחנו מתכננים להפגש בפונדק אלוויס עם החברים הירושלמים וכל מי שירצה להצטרף, נקווה שהנסיבות יתאימו.

שבוע טוב ושקט לכולנו

IMG_0431.JPG

IMG_0432.JPG

IMG_0433.JPG

IMG_0434.JPG

IMG_0435.JPG

IMG_0436.JPG

פורסם

שלום.

מיכיוון שהשריטה שלי היא רכבי אספנות אז כול הסיפורים קלאסיות או ספורטזיות לא מענינות אותי!!!

אני לא חושב שהפורשה או המכונית שעמדה לידה צריכות לעמוד ברחבה.

לדעתי ברחבה יש מקום רק לרכבי אספנות!!!

שהבעלי הרכבים לא יבינו אותי לא נכון אין לי כלום נגדם היפך הם מוזמנים ורצוים בחברתינו .

מחר יבוא ילד אם פזו' 106 אם אורות כחולים ונצנצים ויצהיר זה רכב ספורטיבי קלאסי ומה אז?

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

צפוי צפוי... אדון בני יהיו כאלה שיגידו ש 106 זה הרבה יותר קלאסי ובטוב טעם מהרנו שלך .

בספו של יום אמרתי לעצמי אני קורא את ההודעה של ג׳ק וחושב לעצמי מגניב הם סוף סוף שינו את הגישה שם בחמש ואז אתה בא כמו ״אהבל״ (לפי החתימה שלך זה לא קללה אז אל תעלב) ושוב יוצר בידול והתרעמות במיוחד עם הערה על הילד עם ה 106 ,

הערה בונה להבא , ״אני חושב שרכבי האספנות והרכבים המודרנים אמורים להיות מסודרים בנפרד ברחבה״ .  

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

חברה ,

אפשר למצוא פתרון לכל דבר ...

אל תהפכו את מפגש השפלה ( COASTLINE PLAIN ) למפגש השפלה ( INDIGNITY).

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

הכל בסדר בשפלה ובני יכול להביע את דעתו גם אם אני לא מסכים איתה ;-)

כל עוד אנחנו מקפידים על כללי בטיחות והרחבה לא מלאה, אני לא רואה סיבה שמכוניות קלאסיות לא יצטרפו. אני אשתדל שלא לנצל לרעה את הכנסת האורחים של העיריה ולעמוד בהסכמות מולם במסגרת הקיים.

באמת תהיתי מה יהיה תרגום נאות למפגש השפלה באנגלית...

פורסם

אני מסכים עם בני...

זה בסדר שהם באים...אנחנו רוצים שיבואו אנשים לראות את המכניות....

זה משהו לכל אוהבי המכוניות...

אבל רק מכוניות ממועדון 5 יכולים להיכנס לכיכר.

פורסם

הי רוברטו, ברוך הבא - האוטו שלך הראשון בתמונות!

לגבי הרחבה - אמרתי את דעתי, אני רוצה לשמור על המצב הנוכחי.

לגבי אלוויס - מחר אפרסם מידע מדויק לגבי שעת יציאה ומיקום, גם בפורום וגם במייל.

ואחרון - קן בלוק מוכר בשכונה, תמיד טוב לראות.

להתראות בשישי

קובי

פורסם

במפגש בו יש מקום ברחבה, ניתן ואפשר לקבל כאורחים את אלו הבאים עם מכוניות קלאסיות, כמובן כשהרחבה תהיה משופעת ברכבי אספנות יתבקשו חברנו עם הרכבים הקלאסיים לחנות מחוץ לרחבה.

בהתאם למסורת המועדון במוו 83 החלה את דרכה בשנת 79 ולכן עפ"י כללי המועדון היא יכולה להצטרף אלינו , כך גם הפורשה, כך שככלל אין אנו חורגים מכללי המועדון ולהיפך חיבור חברים חדשים למפגש זה רק ברכה.

תומך בדעתו של קובי, רוח מפגשנו שונה מהכללים החמורים המחייבים את מפגש נוקיה.

ויבוא שלום לפיתחנו.

מצא משה

פורסם
במפגש בו יש מקום ברחבה, ניתן ואפשר לקבל כאורחים את אלו הבאים עם מכוניות קלאסיות, כמובן כשהרחבה תהיה משופעת ברכבי אספנות יתבקשו חברנו עם הרכבים הקלאסיים לחנות מחוץ לרחבה.

בהתאם למסורת המועדון במוו 83 החלה את דרכה בשנת 79 ולכן עפ"י כללי המועדון היא יכולה להצטרף אלינו , כך גם הפורשה, כך שככלל אין אנו חורגים מכללי המועדון ולהיפך חיבור חברים חדשים למפגש זה רק ברכה.

ויבוא שלום לפיתחנו.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ויבוא שלום לפיתחנו.

אמן, כן יהי רצון !
  • תוכן חדש...