Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעוניין בהמלצה לקניית רכב: סקודה פאביה 1600 אוטומט או סוזוקי סוויפט אוטומט 2009.

מעוניין בחוות דעת מבחינת: אמינות, עלות טיפולים, צריכת דלק, סחירות חשובה אבל פחות.

מה כדאי לקחת ולמה חשוב לשים לב?

תודה

פורסם

יש לי פאביה 1,600, ואני יכול רק לומר דברים טובים עליו.

האמינות של הרכב טובה מאוד (טפו, טפו, טפו), חוץ מטיפול תקופתי לא היו בעיות (יש לי את הרכב קצת מעל שנה), וגם הטיפולים לא כאלו יקרים (באזור 600 שקל, לפני כל מיני דברים קטנים או גדולים כמובן).

לגבי צריכת דלק, אז אישתי נוסעת על הרכב והיא נוסעת רק בעיר ועדיין מקבלים 1:9-10, מחוץ לעיר באזור 1:13-14.

בלי קשר, הגיר טוב מאוד (אוטומטי פלאנטרי, 6 הילוכים), האבזור מצוין (יש לי את דגם הספורט) ואפילו הנהיגה די מהנה.

לגבי סחירות, לך תדע, יש הרבה מבצעים של היבואן, אבל אלו בעיקר ל-1,400 ידניות, וגם הביקוש די עלה אם השנים לרכבי סקודה.

קח בחשבון כי לסוזוקי יש 3 שנות אחריות מלאה לעומת שנתיים+אחריות רצון טוב לסקודה.

פורסם

היתה לי אותה התלבטות לפני שנה וחצי אבל לגבי רכב חדש, עשיתי נסיעת מבחן

בשתיהן ובחרתי בסוויפט, לא מצא חן בעיני רעש מנוע חזק בטורים גבוהים

בסקודה,הסקודה צרה יותר והמושבים פחות נוחים, צריכת הדלק יותר טובה

בסוויפט,העיצוב של הסוויפט מיוחד גם חיצוני וגם הרגשת מרחב פנימי.

הנהיגה והביצועים בסקודה טובים. אבל אם אתה הולך על רכב משומש

כדאי לקחת את הרכב שיהיה במצב טוב יותר.

• תוכן חדש...