Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בקליאו החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני שוקל לקנות את הקליאו החדשה 1.2 ידנית.

מבין אלו שקנו את הרכב, יש כאלו שעקבו אחר צריכת הדלק של הרכב? האם יש תובנות בנושא?

תודה!

פורסם

אני עושה 14 ק"מ לליטר, דודה שלי עושה 11 ק"מ לליטר ואמא שלי עושה 8 ק"מ לליטר בקליאו 1.2 הידנית. מקווה שעזרתי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני עושה 14 ק"מ לליטר, דודה שלי עושה 11 ק"מ לליטר ואמא שלי עושה 8 ק"מ לליטר בקליאו 1.2 הידנית. מקווה שעזרתי.

כולכם הספקתם לקנות אותה מאז שהגיעה לארץ??? היא בסה"כ כמה שבועות מאז השקתה במחיר הזה. :?

פורסם

וברצינות?

פורסם

אם הייתה אפשרות לעשות לייק אז הייתי הולך על זה

פורסם

אני אקבל את הרכב ואבדוק, אני מאמין שהצריכה תהיה באיזור ה-1/14 בנסיעה משולבת, ההצהרה שלהם זה על .1/18

אם אתה לחוץ על האוטו, אז במילא מה שנגיד כאן לא יהיה משנה, אם לא תמתין חודש לסיכום חודש ראשון שלי עם הקליאו עם נתוני צריכה בהרצה.

יום טוב

:king:

פורסם

רק אל תשכח לומר לאנשים אחרים לא להגיב כשאין להם משהו רלוונטי לומר.

פורסם
וברצינות?

רציני לגמרי. דוגמא אמיתית מהחיים:

לאמא שלי הייתה יאריס שנת 2002. היא עשתה איתה 8.5 ק"מ לליטר - רק נסיעות קצרות בתוך העיר.

כשאני נהגתי בה - בעיקר בנסיעות ארוכות יותר - עשיתי 1:15 בממוצע.

לפני כמה שנים היא עברה לאח שלי, שעושה תמהיל של נסיעות עירוניות קצרות ונסיעות ארוכות יותר לטיולים. הממוצע אצלו הוא איפה שהוא באמצע.

הפואנטה? כל אחד ישיג צריכת דלק שונה. אתה צריך לשאול את עצמך האם אתה היסטרי בנוגע לצריכת הדלק. אם כן - קנה פיג'ו 107 או סוזוקי אלטו. אם לא - קנה את הקליאו ותהנה מהאיכויות העדיפות שלה, במחיר של צריכת דלק קצת פחות טובה (ועדיין עדיפה על פני מרבית המכוניות בשוק).

אם הייתה אפשרות לעשות לייק אז הייתי הולך על זה

אתה יכול - קצת מעל ההודעה הפותחת של השרשור :wink:

רק אל תשכח לומר לאנשים אחרים לא להגיב כשאין להם משהו רלוונטי לומר.

או, יפה שקפצת. זה הולך גם לכיוון השני - אנשים גם לא צריכים לפתוח שרשורים כשאין להם שאלה רלוונטית לשאול. סלח לי שהעדפתי להשתמש בציניות בשביל לענות לו שאין תשובה אמיתית לשאלה שלו. חשבתי שזה יסביר את העניין טוב יותר. כנראה שטעיתי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם לא הייתי רואה את ההסבר בהמשך, הייתי בטוח שאתה נוהג כמו בחורה ודווקא אמא שלך עם רגל כבדה על הגז :)

פורסם

אני לא כל כך מעריך את התגובה הזו, ואגיד גם בדיוק למה!

קח סיאט לאון 20v, ותריץ אותה על 100 קמ"ש בכביש מהיר נסיעה בתנועה קצובה, תקבל בערך 12 ק"מ לליטר.

קח רכב אחר, תקבל מספר אחר, ללא תלות באופי הנהיגה שלך.

עכשיו אפשר לקבוע האם התצרוכת שקיבלת תואמת את נתוני היצרן.

אני חושב שמה שהבחור מנסה לדעת הוא האם אפשר להגיע ל 12 או 16 או 19 אם נוהגים ממש רגוע?

או שלא משנה מה תעשה (כמו בלאון) תגיע ל 13 במקרה הטוב.

אגב אל תעלב, אבל כולם יודעים שצריכת דלק ביחס לרכב עצמו תלויה בנהג, אבל עדיין יש כאן את הרכב עצמו כפאקטור.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אגב אל תעלב, אבל כולם יודעים שצריכת דלק ביחס לרכב עצמו תלויה בנהג, אבל עדיין יש כאן את הרכב עצמו כפאקטור.

אבל בשביל זה לא צריך אותנו. פשוט תשווה את נתוני היצרן לנתוני היצרן של מכוניות אחרות ותראה את ההבדלים. נכון שהיצרן כותב 1:18 נניח כשבפועל גם 1:14 קשה להשיג, אבל את ה-1:18 אפשר להשוות לנתוני יצרן של מכוניות אחרות ולקבל שיערוך טוב למדי של צריכת הדלק היחסית של הרכב.

רוני

נ.ב. תאמין לי שלא כולם יודעים שצריכת הדלק תלויה בנהג. או בעצם - רבים לא יודעים עד כמה צריכת הדלק תלויה בנהג.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...