Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מתלבט בין שתי דאבל דינים והייתי שמח לשמוע המלצה מה עדיף מבין שניים שאני מעוניין לקנות.

הראשון הוא פיליפיס CED 1700

השני הוא פיוניר AVH P4150

את שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה(1600)

חדשים בקופסה.

הייתי מעוניין לדעת אם יש הם מגיעים עם GPS מובנה או שיש צורך לקנות בנפרד,והאם קיימת דיבורית בלוטוס בשניהם?

וכמובן מה עדיף משניהם.

תודה

פורסם
שלום לכולם.

אני מתלבט בין שתי דאבל דינים והייתי שמח לשמוע המלצה מה עדיף מבין שניים שאני מעוניין לקנות.

הראשון הוא פיליפיס CED 1700

השני הוא פיוניר AVH P4150

את שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה(1600)

חדשים בקופסה.

הייתי מעוניין לדעת אם יש הם מגיעים עם GPS מובנה או שיש צורך לקנות בנפרד,והאם קיימת דיבורית בלוטוס בשניהם?

וכמובן מה עדיף משניהם.

תודה

בפיליפס אני יודע שיש BLUETOOTH

ואתה גם יכול להוסיף ממיר לטלויזיה - רק תבחר mpeg4 כמו שיש שידורים בארץ

קובי

:-)

פורסם

אף אחד עוד לא ענה לי...מישהו???

האם אני יוכל לחבר מתאם כלשהו בכדי שמגלגל ההגה אני יוכל לשלוט על המערכת??? או שיש למערכות עצמם את האופציה הזאת מובנית...

האם לפיליפס תהיה אפשרות לGPS?

פורסם

לגבי שליטה מההגה כן יש מתאמים לשליטה

לגבי GPS לפיליפס אני מאמין שקיימת יחידת GPS

ואם יש לך את שניהם באותו המחיר לך על הפיוניר בראש שקט

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

האמת שאת הפיליפס אני יכול לקנות ב400 שקל פחות מהפיוניר ובמחיר ממש מצחיק אז אני עדיין מתלבט.

לגבי המתאם לשליטה מההגה. מה מחיר מתאם כזה?

לגבי GPS,הבנתי שיש אופציה להגיע למתקין ושיש להם דיסק מיוחד שמתקין את הקבצים בתוך המכשיר, זה נכון?

פורסם

שלום לכולם מניסיוני ודעתי אציע לך 2 קריטריונים לבחירה

1. סאונד - הפיוניר יותר מיקצועי אך בשניהם יש השליטה על 6 ערוצי סאונד כלומר 3יציאות מגבר.

2.בלוטות . שלטי הגה = בפיליפס יש שליטה על הגה ו בלוטוס. בפיוניר תצטרך 2 מתאמים שיעלו לך ב ערך 1200 ש"ח יחד

פורסם

קודם כל תודה על המידע.

אתה בטוח שבפיליפס המתאם שליטה מגלגל ההגגה הוא מובנה? לגבי הבלוטוס אני יודע וזה כבר חיסכון בנוסף להבדל במחיר.

לגבי הבדל הסאונד אני בטוח שזה לא הבדל שהוא בשמיים אבל בכל מקרה אני לא מתכוון להגביר את המערכת ,אולי רק בעתיד,להיפך אני מחפש להיפטר מציוד עודף שנמצא אצלי ואין לי שימוש בו.

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה איזה מכשיר יוציא סאונד יותר טוב ?

כאילו אם יש פה מישהו שיכול לרשום יתרונות וחסרונות

ובכלל איפה אפשר לראות דגם של המכשירים הנל כאילו לגעת לחוש אותם

אני מאוד רוצה לקנות אבל כל פעם נתקל בן חתול בשק

• תוכן חדש...