Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי להתייעץ איתכם אולי מישהו בפורום עבד או עובד ברומנייה,

בכל מקרה קיבלתי הצעה מאוד מעניינת להעתיק מגוריי ולעבוד ברומנייה (בוקרשט), לנהל פארק מוטורי גדול.

כמובן שהחברה בבעלות ישראלי המתחייב להוציא אשרת עבודה וכל הטופסיאדה.

כרגע לא החזרתי תשובה מכיוון שאני מנסה לדלות מיידע על איכות החיים שם ועל המדינה עצמה :roll:, אך חשוב לי לציין שמזמן רציתי לעזוב את הארץ.

שבת שלום.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר שעבד שם תיאר סוג של "גן עדן" לא פחות.

קהילה ישראלית גדולה, הוצאות מחייה זולות, וארץ יפהפיה לטיולים.

מי צריך יותר מזה?

לא אמרת אם אתה לבד או עם משפחה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא רציתי לעשות לך אאוטינג אחרי ההודעה בפורום המקביל, אבל עכשיו שזה רשמי - מזל"ט! :bday:

אני מניח שהמעבר יוכל גם לפתוח לאישתך שווקים חדשים במרכז ומזרח אירופה.

פורסם

אבא שלי חי ועובד כבר מספר לא מועט של שנים בבוקרשט. אם אתה מעוניין שלח מסר ואשמח לקשר ביניכם - הוא לא יוכל ליעץ לך לגבי פאבים ודיסקוטקים, אבל לגבי מגורים, תחבורה, וכדומה אני בטוח שהוא ידע.

פורסם

המחייה אם המשכורת שלך טובה (אפילו ברמה של משכורות בארץ טובה) היא טובה מאוד.

יש שם פערים כלכליים די גדולים - אבל אם אתה בעשירונים העליונים - אתה חיי טוב מאוד.

המדינה מדהימה מבחינת יופי ואפוציות לנופש ומרכז בוקרשט קרוב מאוד למרכזי הערים המובילים באירופה מבחינת רמת חיים ויופי.

תתכונן ללמוד רומנית , לשחיטות של כל דבר שקשור בממשל מסביבך ולהתקל בפערים חברתיים עצומים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תתכונן ללמוד רומנית , לשחיטות של כל דבר שקשור בממשל מסביבך ולהתקל בפערים חברתיים עצומים.

ליביו

בקיצור - אם הוא חי בארץ אז נשאר רק ללמוד רומנית ....

פורסם

אני אסייג את דבריי ואגיד שמעולם לא גרתי ברומניה, ואף נולדתי בארץ למשפחה רומנית כשסבתי עדיין חיה ברומניה (ואחי אפילו הגיב בשרשור :lol:)

בגדול מאוד, מדובר במדינה עם הפרשי תרבויות עצומות, ממשלה מושחטת (לא שזה שונה בשום מדינה אחרת בעולם) ועוד..

במידה והוצעה לך משכורת ישראלית, ככל הנראה מדובר במשכורת גבוהה משמעותית מאוד מהמשכורות הממוצעות ברומניה שהן נמוכות מאוד, וגם מאלו אנשים מתקיימים בכבוד וברמת חיים לא פחות מבישראל.

מבחינת בוקרשט עצמה, מדובר באמת בסוג של גן חיות, עם כבישים רעועים (ויחסית שם המצב עוד טוב), תשתיות ישנות ובניינים מאוד ישנים. המון ישראלים שעושים כל מני עסקים חלקם מפוקפקים פחות מהשאר :roll:.

ברגע שיוצאים מבוקרשט עצמה, שבנוייה בצפיפות מאוד גבוהה, ובאופן יחסי כמטרופולין יחסית לא מפותח ביחס לאירופה (שלא תטעה לדוגמא יש רכבת תחתית, ועילית לדוגמא בתחבורה הציבורית פשוט לא ברמת מערב אירופה), מגלים מדינה יפיפייה שמאוד מהנה לטייל בה, הרים מדהימים ובאופן כללי נופים מדהימים.

כמו שאמרתי, במידה ותקבל חבילת רילוקיישן טובה שכוללת מכולה להעברת הרכוש, טופסיאדה, טיסות לארץ מדי פעם ועוד אני חושב שתסתדר מעולה, וגם אתה תמיד נמצא במרחק טיסה קצר מאוד מישראל והעלויות על המטוסים בעקבות הביקוש המועט יחסית הם מהנמוכים לאיזור לדעתי.

בהצלחה, ואם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור.

אבי.

פורסם
ממשלה מושחטת (לא שזה שונה בשום מדינה אחרת בעולם)

כנראה שכבודו לא יודע מה זה מזרח אירופה ומדינות חבר העמים.

ממשלות שרון-אולמרט-נתניהו-%next_dipshit% זה גנון ליד מה שהולך שם.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסכים עם הממזר השמן. שם הכל מאוד, מאוד מושטח, ורוב הדברים הבעייתיים פתירים בכסף מתחת לשולחן.

פורסם

אני יודע היטב במה מדובר, החל בשחיטות בכל שוטר ברחוב ועד לכל פקיד שאתה נתקל בו, רופאים ושרים בממשלה, אבל כמו שאמרתי זה קיים בכל מדינה לצערנו, פשוט שם זה מורגש מאוד ברחוב.

אבי.

פורסם

טוב די כבר, נמאס לי:

שחיתות.

שחי-ת-ות

עם ת!!!!!!!!!

לא שחיתוט, לא שטיחות, לא שחיטות ולא בלוטות. קאפישוט?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...