Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות שבגלל שאני גדלתי ברעננה ובאזור השרון לא הייתי ער למה שקורה בשאר הארץ אבל לעולם לא ציפיתי שינסו לשדוד אותי באמצע הקריות או שמישהי תישלף מרכבה באמצע צומת

כנראה הסקתי מסקנות מהר מידי מתוך בורות

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואללה - אני ואתה לא היינו באותה בוקרשט , עיר עם עומסי תנועה לא יאומנים ושכל 2 נתיבים הופכים אוטומטית לארבעה ושהרמזורים קרובים להמלצה (במרכז כן? לא באיזה כפר של צוענים)

סבלניים אולי , שומרי מרחק? באמת?

זה נכון ללפני שנתיים.

מאז אני משאר שלא המציאו עוד פי 2 כבישים כדי לשנות את המצב.

ליביו, אני חי בבוקרשט 7 שנים וכבר בגיל שמבין שאין טעם לשקר לעצמי. אני מגדל משפחה בעיר הזו וחושב שזו אחת הערים הנוראיות לגידול ילדים ואחת המכוערות שיש.

המצב אכן השתנה מלפני שנתיים ותשתית הכבישים העירונית משתנה במהירות משנת 2008. לדוגמא הפקק שאתה ודאי מכיר בכניסה הצפונית לעיר (מכיוון שדה התעופה) נעלם על ידי בניית מעבר תת קרקעי.

אך לא זאת הנקודה. את מה שנראה לך כמהומה הרומני חי מדי יום ומתייחס לכך כנורמה. דוגמא: הנתיב הימני ביותר המאפשר פנייה ימינה בצומת בלבד תמיד ישמש טור מכוניות נוסף (לא חוסם את הפנייה ימינה) אשר ימשיכו ישר. נורמה. גם אותי זה עצבן בהתחלה.

אני גם מבין את הרומנים אשר לא שמרו ממך מרחק בפקקים בעיר. גם אני לא שומר מרחק בפקק.

כמובן שישנם גם המטורפים שאחת לחודש עוברים במהירות תלת ספרתית רמזור אדום באמצע הלילה ואוספים אתם כמה הולכי רגל או מכונית תועה. נחמדים כאלה יש בכל מקום.

ולגבי כפרים של צוענים... חבר מקלוז' טרח הסביר והדגים לי מדוע בוקרשט היא כפר של צוענים, כפר גדול מאוד אך עדיין.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

רומניה יפיפיה, מפתיעה לטובה. תשתית הכבישים במצב רע, תרבות הנהיגה היא מן הגרועות שישנן ביבשת כנראה (גרוע לטעמי מבישראל). בוקרשט נקיה יחסית, ממוצעת לעומת ערים אחרות במדינה. זהו מקום שנמצא בתהליך מיזוג ואסימילציה עם מרכז ומערב אירופה ומאפשר לקנות הרבה (ללא פשרות משמעותיות באיכות) בעבור מעט כסף. אבל יש דברים מעצבנים, כמו למשל אוכלוסיית הצוענים, רעש ואווירת מזרח-תיכון (לטובה או לרעה, תלוי בך). בבתי המלון נוהגים לחמם לחם מיום אתמול לדוגמא (והייתי בבתי מלון סבירים עד טובים), אך לעומת זאת במסעדות נהוג למזוג ללקוח את השתיה. האווירה הכללית היא של מדינה יותר "יוקרתית" ממה שניבט בפועל, כאילו יש נסיון לייפות את המציאות. כך יוצא שהתחושה יותר ממלכתית שם מבישראל - מן מעטה מעט מזויף המסתיר תוכן פחות מזמין. לזכותם יאמר שהם לפחות משתדלים (לדוגמא, הבחורות דופקות הופעות ולא משנה מאיזה מעמד הן - הן מתאמצות להתגנדר. גם לגברים לא חסר מהנוהג הזה).

:idea:

• תוכן חדש...