Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה אנשים אני חדש ויש לי שאלה

כמו שם המשתמש שלי

יש לי

mazda lantis 323 מודל99

מהמאזדות לנטיס בצורות היותר חדשות עם באג'ז לא הקצרות

ברכב יש את הרמקולים המקוריים שלו ורדיו דיסק שאת הדגם אני לא זוכר ממש כרגע עם זה משנה אני יבדוק ויגיד לכם

אני מעוניין לקנות רמקולים + סאב ומגבר משהו איכותי שישמעו צליל נקי חד ושיעשה המון רעש

עוד דבר אני חולה על באסים

אני שומע בעיקר שחורה טראנסים ומזרחית

עכשיו קיבלתי המלצות קצת לקנות מערכת של JBL וסאב של קיקר CVR12

הבנתי גם שכמה שיש יותר RMS יותר טוב מכיוון שהחדות של הצליל יותר נקייה

התקציב הוא 3000 אפשר קצת לחרוג אבל לא לעבור בהרבה ועל איזה חנות אתם ממליצים לקנות

פורסם
מה קורה אנשים אני חדש ויש לי שאלה

כמו שם המשתמש שלי

יש לי

mazda lantis 323 מודל99

מהמאזדות לנטיס בצורות היותר חדשות עם באג'ז לא הקצרות

ברכב יש את הרמקולים המקוריים שלו ורדיו דיסק שאת הדגם אני לא זוכר ממש כרגע עם זה משנה אני יבדוק ויגיד לכם

אני מעוניין לקנות רמקולים + סאב ומגבר משהו איכותי שישמעו צליל נקי חד ושיעשה המון רעש

עוד דבר אני חולה על באסים

אני שומע בעיקר שחורה טראנסים ומזרחית

עכשיו קיבלתי המלצות קצת לקנות מערכת של JBL וסאב של קיקר CVR12

הבנתי גם שכמה שיש יותר RMS יותר טוב מכיוון שהחדות של הצליל יותר נקייה

התקציב הוא 3000 אפשר קצת לחרוג אבל לא לעבור בהרבה ועל איזה חנות אתם ממליצים לקנות

הצעת מחיר סאב כפול ג,ב,ל כולל מונו בלוק רוקפורד 500.1 כולל קומפוננט 5\7 במידה המתאימה לאוטו שלך כולל 6\9 ג.ב.ל כול זה ב3000 שח תתחדש
פורסם

ר"ד פיוניר 3250

קומפוננט מורל דוטק/הרץ אנרג'י

מגבר לרכב JBL GTO1004

סאב וופר ‏12 ‏אינטש COMP C12 Kicker

כל זה יעלה לך בסדר גודל של 3k+-

A3

K04 Inside

פורסם

אוקיי אחריי שעשיתי קצת שיעורי בית והבנתי מה אתם רוצים פחות או יותר

בוריס לא עדיף לי לקחת את ה kicker cvr12

ומה לגבי רמקולים אחוריים?? רדיו דיסק יש לי jvc kd-r305

זה מספיק???

פורסם
הצעת מחיר סאב כפול ג,ב,ל כולל מונו בלוק רוקפורד 500.1 כולל קומפוננט 5\7 במידה המתאימה לאוטו שלך כולל 6\9 ג.ב.ל כול זה ב3000 שח תתחדש

מה זה השוק הזה ..?!? יאללה אנשים 5 קילו טויטרים רק 10 שקל

באמת שזה אחת ההצעות הכי ״גרועות״ שראיתי.

איפה פה המגבר לרמקולים? לפי מה החלטת שהוא צריך JBL ? לא יודע למה לא להציע לבנאדם לשמוע מספר סטים.

פורסם

מה הכוונה סטים יענו כמה סוגי רמקולים איך אבל ??

מה שאני מחפש היא חדות של צליל למוזיקה שחורה ומזרחית ולפעמים אלקטרונית

אני חולה על באסים כאלה שמפוצצים את האזור יענו סאב עם נוכחות אבל עדיין שישמעו בו יפה ונקי

בקיצור את המקסימום שאפשר להוציא בתקציב הזה

אגב ריפרתי קצת באינטרנט וראיתי את המתקין תום קאר רציתי לדעת איך הוא?? ואיך המוצרים שלו??

הלכתי לכיוון מה שבוריס הציע איך מה שהרכבתי

moral Dotech MKII 6

kicker CVR12

moral pulse6*9

jbl gto1004

עכשיו נראה לי שחייב פה עוד מגבר לסאב לא??

עם כן מה להוסיף??

עריכה נראה לי מצאתי מגבר מונו איך הוא??

F850 soundstorm

פורסם

לא נראלי לי שכל זה נכנס ב3000...

ה6X9 מיותר לדעתי ואת הדוטק עדיף את האוביישן.

את הדוטק תחבר למגבר ואת הסאב בגישור, כך שהJBL 1004 יספיק.. כמובן שמונו יהיה יותר טוב אם התקציב מאפשר (באופן כללי, בלי התייחסות למגבר שהזכרת כי אני לא מכיר)

פורסם

כן חרגתי קצת הרבה ל4 וקצת אמרתי נוסיף בגלל שאני בנאדם שעם אני משקיע אני משקיע פעם אחת ורוצה להנות לאורך זמן סבבה ניקח את האוביישן מה בקשר ל 6*9 הם טובים אני יקח למרות שמיותר אני פדנט בדברים האלה יהיה קשה לשכנע אותי אז מה שנשאר זה מה אתם חושבים על המגבר מונו ???

ועוד שאלה מה אתם חושבים על המתקין/חנות תוםקאר כי נראה לי אני יעשה אצלו הוא בסביבה שלי

• תוכן חדש...