Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קוואליר קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

אני רוצה לקנות "שברולט קוואליר קופה".

אני יודע שזה לא רכב מוצלח כל כך!

בכל מקרה אשמח לשמוע ממכם לאיזה דברים לשים לב בעט קניה ובכלל באופן כללי מה החסרונות.

תודה

אם שותים לא נוהגים.

פורסם

בתור בעל קוואליר קופה לשעבר, תשים דגש חזק בבדיקה על הקומפרסיה

ותסתכל טוב טוב על האגזוז, כשאני קניתי את שלי היה בו כבר סדק,

מעבר לזה, הוא לא ממש בעייתי, זה רכב מאוד מהנה, וכיפי לנהיגה עם הרבה פוזה עליו

אישית אני מעדיף אותו באדום, אבל עזוב את זה לרגע, (דיים כמה שאני משוחד על האוטו הזה)

שים דגש גם על האלטרנטור, שנה אחרי שקניתי את הקוואליר שלי הלך לי האלטרנטור והוא הוחלף

יותר מזה רק את הסינדרום הרגיל,

ספר טיפולים + קבלות ממוסך מורשה,

בדיקת עבר הרכב,

בדיקת מכלולים,

וכ'ו

דרך צלחה (בכל פעם הרכב הזה מצליח לרגש אותי מחדש כמו ילד!)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בתור אחד שהייתה לו אחת במשך חצי שנה אני לא ממש ממליץ על הרכב הזה ממש לא אמין פעמיים נהרס לי האלטרנטור מבעיה לא ידועה כמו כן פעם אחת התפוצץ צינור דלק ויום אחד הרכב פשוט סירב לכבות את עצמו ,המפתח היה אצלי ביד והרכב עדיין היה מונע ,

היו עוד שלל תקלות שאני לא זוכר כרגע אבל להזכירך כל זה היה בתקופה של חצי שנה לבסוף מכרתי אותה למוסכניק ב 500 שקל ( זה היה באמריקה) דרך אגב היא הייתה שנת 1999 יד 3 או משהו כזה .

בכל אופן הייתי ממליץ יותר על סיוויק קופה או יונדאי קופה בהרבה יותר אמינות (וגם יפות לפי דעתי)

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

כנרה שכל אחד והניסיון שלו.

לי הייתה מודל 97 מבשך שלוש שנים.

הרכב היה יד שלישית ועם פחות מ-100K ק"מ.

במשך שלוש שנים התקלות היחידות שהיו לי זה החלפת שמאבת מים (עלות מגוכחת ועבודה של 10 דקות) והחלפת פקק מילוי מים למיכל מי קירור.

זה ללא ספק אחד הרכבים האמינים שהיו לי (עד הטויוטה קורולה..).

לגבי הרכב עצמו, למה לא מוצלח? לדעתי ביחס לתחרות מאותן השנים הוא מוצלח מאוד ובטח שנותן הכי הרבה תמורה לשקל!

הרכב מגיע עם בקרת שיוט, חלון בגג, מערכת מקורית (לזמנו זה היה טוב, עכשיו אין מצב שלא להחליף אתוה, אלה אם כן אתה בקטע של קסטות), מושבים נוחים מאוד, מנוע 2200 שלהפתעתי לא צרך יותר מידי דלק (1:8.5 בנסיעות מאומצות בכרמל וללא נסיעות מחוץ לכרמל), נסיעה שקטה ושיוט נינוח ובנוסף אמינות טובה מאוד.

בנוגע לאמינות, כנראה שזה תלוי במצב הרכב.

פורסם

לי יש קוואליר 95', רגילה בסיסית ביותר.

מניסיון ויישור קו ארוך ארוך איתה, והשקעתי בה לא מעט כסף, והיום כל התנעה אני נהנה. (מנוע חדש גיר דנדש).

תרד מהקופה!

אני גם צעיר כמוך, וכבעל הסדאן הרגילה, הייתי מת לקופה.

אבל תבין, שרוב האנשים בארץ לא יודעים לשמור ולטפל ברכב הזה.

זה לא יפנית שאם אתה לא מטפל בזמן, לא קרה כלום, זאת אמריקאית רגישה, תחסיר טיפול, היא תחסיר לך 0 בבנק.

עוד סיבה, שלא רק שלא יודעים לשמור עליהם, הם בדרך כלל קרועות, ועברו הרבה ידים וכך גם קילומטרז'.

לא חוכמה להביא רכב עם יד 4 ו250KKM, שיתכן שרוב בעליו היו כאלה שחיפשו רכב חזק שאפשר לקרוע.

עוד סיבה, שעכשיו לאור עליית מחירי הדלק, אנשים מוכרים את השברולט הישנות במחירי זנות, חצי ממה שהם שוות, ואתה מקבל רכב חזק! נוח ואמין במידה ותשמור עליו!.

בתקציב של 25K בערך, אתה קונה קוואליר\אלרו עם מנוע 2.2L אקוטק, מנוע אמין וחזק מאוד, לצורך המחשה, הרבה מהבעלים שלו יגידו שהוא משאיר אבק בפתיחות לאקורד.

יש מציאות, אני בתקופה האחרונה דיברתי עם 3 אנשים שקנו אמריקאית במחיר מצחיק עם קילומטז' ברצפה.

(דוגמא מלפני שבוע, אחד קנה מפרטי אלרו 2004 2.2L אקוטק, עם 113KKM, ב27K שח. לרגע קינאתי בו).

סך הכל, האמריקאיות של אותם השנים שותות דלק (אצלי, נסיעה מב"ש לראש-העין הלוך חזור, לקחה חצי מכיל דלק), אבל שים לב, מנועי האקוטק שיש מהשנים 2003 (נראלי אולי גם 02), צורכים פחות ונותנים הרבה יותר כוח.

אם תמצא מציאה, אתה תהנה מהם, עזוב מה אומרים לך אמין לא אמין וכל השטויות, תטפל בה ולא יהיו בעיות.

(אני מאז שקניתי אותה ב2003 בערך, כולל המחיר שלה וכולל כל הבעיות שעשתה לי, לא עברתי את ה55 אלף שקל בהשקעה עליה (לא כולל טיפולים תקופתיים ודלק), חלקי 9 שנים, יוצא לי 6K בשנה, וקיבלתי רכב שאני נהנה ממנו, והכי חשוב, עכשיו אחרי יישור קו ארוך ומייגע, הרכב כמו חדש, הכל מכוון ומגיב כאילו יצא מהמפעל. הגיר נותן קיק דאונים מתי שצריך מרגיש כמו מכונית מרוץ לרגע, מזגן בנסיעה מעל 60 מקפיא ומכאיב לי באצבעות, ועוד ועוד ועוד, אני בהחלט יהיה בדיכאון אם יום מעונן אחד אבא יחליט למכור אותו (וזה לא יקרה בקרוב).

לגבי ההתנהגות כביש שלהם, שידועה לשמצה, שימותו הקנאים, אם אתה לא הולך לעשות מירוצים, ההתנהגות טובה מאוד, נוחות אמריקאית שלצערי כבר אין כמעט בשברולט אחרי 2005, ומי שלא נוהג באמריקאית לא יבין.

(גם שבקוואליר אין כל כך נוחות אמריקאית, כי היא "מיוצרת במכסיקו", עדיין יש שרידים של הנוחות האמריקאית, וזה רכב נוח מאוד, ולדעתי די כיף לנהיגה.)

פורסם

אגב,2 הקאוואלירים אצלנו בבית מיוצרות בקנדה :roll:.

הגרסא עם האקו-טק רכב חזק מאוד,חסכוני מאוד יחסית (45 ליטר 560 קילומטר) בין עירוני עם מזגן קבוע.

יש לקאוואליר הרבה חסרונות,אבל גם הרבה יתרונות - שוב פעם,הכל יחסי לכסף.

פורסם
אגב,2 הקאוואלירים אצלנו בבית מיוצרות בקנדה :roll:.

הגרסא עם האקו-טק רכב חזק מאוד,חסכוני מאוד יחסית (45 ליטר 560 קילומטר) בין עירוני עם מזגן קבוע.

יש לקאוואליר הרבה חסרונות,אבל גם הרבה יתרונות - שוב פעם,הכל יחסי לכסף.

כן, התכוונתי ל95'.

נראה לי שרק החל מ2003 או 02 התחילו בקנדה. מאז ששילבו את האקוטק.

אצלי לפחות, זה לא תא נוסעים עם סטנדרטים אמריקאים. (ידית הילוכים ואמברקס תקועות בלי קשר כמו שמוק, לא הנדסת אנוש אמריקאית).

אכן הרבה מאוד יתרונות, גם שיש חסרונות, הוא מציע הרבה מאוד לעומת רכבים בני אותם שנים, ולכן הוא משתלם. (מחיר נמוך)

פורסם

לא,גם בשנת 2000 יוצרו בקנדה.

מה שחשוב בקאוואלירים בעיקר,זה לבדוק לא לקבל את תיבת ה3 הילוכים המאעפנה.

אם כבר,אז רק את הדגם עם 4 הילוכים.

גם זאת של ה 115 כ"ס נוסעת יפה מאוד עם תיבת 4 הילוכים.

פורסם
לא,גם בשנת 2000 יוצרו בקנדה.

מה שחשוב בקאוואלירים בעיקר,זה לבדוק לא לקבל את תיבת ה3 הילוכים המאעפנה.

אם כבר,אז רק את הדגם עם 4 הילוכים.

גם זאת של ה 115 כ"ס נוסעת יפה מאוד עם תיבת 4 הילוכים.

צודק, לי יש 3 הילוכים.

אגב, נוסעת גם טוב, אולי מאיצה פחות טוב 0-170, אבל מגיבה טוב, ועד 70 קמ"ש היא כמו ה4 הילוכים.

ההיתרון הבולט בארץ בין ה4 ל3 הילוכים הוא צריכת דלק, אצלי בנסיעה מחוץ לעיר על מהירות של 130 בערך, המנוע בסלד גבוהה בסביבות ה4K ויותר, וצורך דלק הרבה יותר מה4 הילוכים שמשייט בשקט.

אבל, יש אצלי כמעט כל הדבקה של הגז, קיק-דאון שנותן הרגשה של איזה קורבט. (יש מצב שגם ב4, לא נסעתי\נהגתי ב4).

• תוכן חדש...