Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופניים חשמליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אופניים חשמליים שהפרמטר החשוב ביותר הוא המשקל, היום אני מתנייד עם קורקינט חשמלי ששוקל 25 קג ויש לי בעיה להעלות אותו הביתה פעמיים ביום שהאחיזה לא נוחה(נדלג על האפשרויות של הלנעול למעלה).

צורכי הנסיעה הם לטווח קצר 15 נק נסיעה, מהבחינה הזו כל האופניים נותנים מענה הוגן.

גם אופניים חשמליים קטנים כמובן באים בחשבון (ועדיף)

תודה

נק חשובה :מחיר- כדאי שיהיה סביר (אופנים מקרבון ששוקלות 170 גרם ועולות 30K$ לא בתחום) :)

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש גם קורקינטים קלים - ששוקלים באיזור ה12 קילו, אני מכיר מניסיון את הGo-ped, חבר מהעבודה מבסוט ממנו, יש גם עוד כמה חלופות תוצרת הארץ שראיתי.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

http://www.ecobikes.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA-bagi-bike-magic/

באגי בייק מג׳יק:

חסרון: יקרים

יתרון: קיפול ממש נוח שאפשר להמשיך להסיע את האופניים מקופלות ויחסית קלות מאוד (16.5 קילו)

היה לאשתי אותם עד שהחליטה לוותר על המנוע - אחלה אופניים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה. ממה שראיתי עד עכשו הגו פד הכי מתאים מחינת צרכים( משקל משקל משקל) אבל יקר ומרגיש קצת ״צעצועי״ לעומת קופר שאיתו אני מתנהל היום.

בגלל אני פותח את הראש גם לאופניים חשמליים

פורסם

יש קורקינט שנקרא myway, פיתוח ישראלי, יופי של מוצר לדעתי, שוקל כ12 ק״ג. מחירים נעים בסביבות ה8000 ש״ח אאל״ט.

אופניים מתקפלים מעבר למה שהוצע לך, אני אמליץ על רכישה שאני עשיתי לא מזמן. ברומפטון עם מערכת חשמלית. מגיע לאיזור ה9000 ש״ח כחדש. אני הצלחתי למצוא יד שניה, במצב האמת שהפתיע גם אותי. שוקלים גם כ12 ק״ג.

יקר, נכון, אבל לא תמצא אופניים מתקפלים איכותיים יותר שמציעים גם קיפול סופר נוח, וגם תנוחת רכיבה נוחה של אופניים בגודל מלא.

שורה תחתונה, משקל נמוך גורר מחיר גבוה מאוד. השאלה היא מהו התקציב שלך.

!AWDSOME

פורסם

הרשה לי להיות קצת סקפטי לגבי המשקל שאתה מדבר עליו.

זוג ברומפטון רגיל שוקל כ11.5 קילו , לא נראה לי שמערכת חשמלית שוקלת חצי קילו.

זוגות ברומפטון קלים ויקרים יותר משמעותית (לכיוון ה12 אלף - בלי מערכת חשמלית) שוקלים כ10 קילו , אבל אני מנחש שלא על זוג כזה מדברים + עדיין - מערכת חשמלית לא שוקלת גם לא 2 קילו.

That said - אלו בהחלט אופניים מדהימות - ושמכרנו את הבאגי בייק - אשתי עברה לכאלו (בלי מנוע - עלו יותר מהבאגי בייק :) ) וגם אני לוקח אותם לכיף מפעם לפעם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אני מדבר על דגם ה M3L שהוא עד כמה שאני יודע הפופולרי ביותר, לפחות לפי מה שהמכונאי שלי טוען.

נכון, זו טעות שלי, הכוונה הייתה לכתוב 14, לא 12 (המשקל של האופניים עצמם היה לי בראש). סליחה. עם התיק הקדמי שיש לי (C-BAG), והדברים בפנים אני מאמין שהן ישקלו משהו כמו 16 ק"ג.

בכל זאת, ספציפית כאן המערכת דיי קלה. המנוע קטן, הבקר לא גדול מסמארטפון ממוצע, וכך גם הסוללה קטנה מהרגיל, עם חסרון קל שהיא מספיקה לטווח של רק 10 ק"מ ללא דיווש (לשם השוואה, החשמליים הקודמים שלי בקלות סיפקו טווח של 25 ק"מ).

הלוואי והייתה לי מקלחת בעבודה. כי כרגע רק בחזור אני נהנה מהם באמת.

!AWDSOME

פורסם

הם הדגם הכי נפוץ באמת , לי יש אחד קצת יותר כבד בגלל האקסטרא הילוכים (6L) - אבל שלך שוקלות כ11.5 קילו.

Then dying is forgetting

פורסם
יש קורקינט שנקרא myway, פיתוח ישראלי, יופי של מוצר לדעתי, שוקל כ12 ק״ג. מחירים נעים בסביבות ה8000 ש״ח אאל״ט.

אופניים מתקפלים מעבר למה שהוצע לך, אני אמליץ על רכישה שאני עשיתי לא מזמן. ברומפטון עם מערכת חשמלית. מגיע לאיזור ה9000 ש״ח כחדש. אני הצלחתי למצוא יד שניה, במצב האמת שהפתיע גם אותי. שוקלים גם כ12 ק״ג.

יקר, נכון, אבל לא תמצא אופניים מתקפלים איכותיים יותר שמציעים גם קיפול סופר נוח, וגם תנוחת רכיבה נוחה של אופניים בגודל מלא.

שורה תחתונה, משקל נמוך גורר מחיר גבוה מאוד. השאלה היא מהו התקציב שלך.

ראיתי אותן גם ברחוב ונראה מדליק, אעשה עליו סיבוב ואקווה שהוא לא חלש מדי. כרגע למעט המשקל הקופר שברשותי מעולה

פורסם

+ 1 לבאגי בייק. יש לי כאלו קבוע בבגאז. סוס עבודה!

היום יש באגי בייק משודרגים של חברה אחרת, נקרא האנדריקס.

אם תרצה, אוכל לסדר לך כאלו חדשים במחיר טוב.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההנדריקס זה לא חיקוי? - שאלת תם שבדיוק מתכנן על כאלה.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

סה״כ כולם קונים מכמה ספקים סינים בלי קשר לסיפורי סבתא שמוכרים :)

פשוט יש סיני ויש סיני

Then dying is forgetting

פורסם

חיקוי עדיף על המקור. לפי מה שאני יודע, יש להם סוללה 9 אמפר במקום 8, שני מעצורי דיסק במקום אחד, ומנגנון קיפול עמיד יותר.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אפשר גם להקפיץ שרשור אם זה תורם...

אז אתרום את הנסיון שלי להמלצה לאחר שימוש של שנה וחצי בקורקינט האמריקאי של חברת Go-Ped: אני משתמש יום יום לעבודה ולרכבת בכלי מדהים קל וקומפקטי מדגם Go-Ped i-PED 2 אפס בעיות והכלי עובד קשה בשבילי - ולא אני בשבילו :-D. כזה קורקינט יש לי בכתום.

• תוכן חדש...