Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש רכשתי סיטרואן C4 פיקאסו מודל 2008 מחברת לובינסקי טרייד.

יום לאחר המסירה הופיע רעש נוסף למנוע (מין גירגור) כאשר הרכב נמצא בטורים נמוכים ובזמן העברת הילוך.

הרכב נכנס למוסך צמרת בחיפה שם הוא שהה במשך שבוע. כשיצא הרכב נעלמו הרעשים, ראוי לציין כי הגיר עבר שיפוץ שכלל החלפת מיסבים כאלה ואחרים.

יומיים לאחר שיצא הרכב מהמוסך שבו הרעשים לחיינו.

היום כאשר חזרתי למוסך להתלונן על הבעיה החוזרת קיבלתי תשובה "תכניס יום ראשון את הרכב שוב (לא ידוע לכמה זמן) וננסה לאתר את מקור הרעש.

ראוי לציין גם כי היום מבדיקה שערכתי כאשר אני מעביר הילוכים ידנית אין כלל רעשים, רק במצב אוטומט הם נשמעים.

מדובר בסיטרואן עם גיר רובוטי מנוע 200 סמ"ק.

נע עזרתכם

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אני רכשתי פיקאסו שנת 2008 משלמה סיקסט - מנוע 2000 עם 45000 קילומטר , וגם אצלי יש רעש מהגיר המתאפיין בגירגור של הגיר כשהטורים נמוכים.במכון הדיקה לא דיווחו על בעיה שהיא. כמו כן לקחתי עם רכישת הרכב לבדיקה במוסך הראשי בבני ברק והם פטרו אותי בטענה של עדכון תוכנה. עדכון התוכנה - גבו על כך 500 ש"ח . העדכון לא פתר את הגרגור ומעבר לזה נוספה בעיית שילוב הילוכים וקלצ' מקפץ בשינוי מצב מעמידה לנסיעה. בדיקה חוזרת במוסך בבני ברק טוען המוסך המרכזי שנדרש להחליף את הרובוט ואת הקלצ'

לדעתי קיימת בעייה סוחפת בדגמים הללו - לא יתכן שלאחר 45000 ק"מ יתרחשו תקלות כאלו.

אני אשמח אם עוד בעלי פיקסו ידווחו על תופעות דומות .

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
גם אני רכשתי פיקאסו שנת 2008 משלמה סיקסט - מנוע 2000 עם 45000 קילומטר , וגם אצלי יש רעש מהגיר המתאפיין בגירגור של הגיר כשהטורים נמוכים.במכון הדיקה לא דיווחו על בעיה שהיא. כמו כן לקחתי עם רכישת הרכב לבדיקה במוסך הראשי בבני ברק והם פטרו אותי בטענה של עדכון תוכנה. עדכון התוכנה - גבו על כך 500 ש"ח . העדכון לא פתר את הגרגור ומעבר לזה נוספה בעיית שילוב הילוכים וקלצ' מקפץ בשינוי מצב מעמידה לנסיעה. בדיקה חוזרת במוסך בבני ברק טוען המוסך המרכזי שנדרש להחליף את הרובוט ואת הקלצ'

לדעתי קיימת בעייה סוחפת בדגמים הללו - לא יתכן שלאחר 45000 ק"מ יתרחשו תקלות כאלו.

אני אשמח אם עוד בעלי פיקסו ידווחו על תופעות דומות .

לי יש קלאץ' מקפץ במצב של מעבר מעמידה לנסיעה רק כשהמזגן עובד (מן קיק כזה של תיבת ההילוכים).

נבדק יסודית לפני כשנה וחצי במוסך בני ברק ולא הצליחו להביא מזור לבעיה.

הרכב שנת 2008, 65000 ק"מ.

• תוכן חדש...