Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה בהנעה מאזדה 626 02


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

כשאני מניע אז יש מין קול כזה של טיק והאוטו לא מניע, ככה עד שבא לו להניע לפעמים זה פעם אחת לפעמים כמה.

זה לא קורה תמיד אבל באחרונה לרוב.

מה זה יכול להיות? תודה

פורסם

ככל הניראה הסטרטר פשוט ניתפס לו. אם אתה יודע היכן הוא ממוקם, שזה קורה פשוט תן לו כמה דפיקות קלות ותראה אם מניע. אם כן זה אכן הסטרטר.

:)
פורסם

אני משער שמדובר בסטרטר. אחת השיטות לבדוק זאת ע"י דפיקות קלות כמו שהזכרתי או שישנה שיטה פשוט למשוך מה + של הסטרטר ישירות ל+ במצבר כבל חשמל ולראות אם הוא מגיב בכל נגיעה ב + של המצבר. אם אינך יודע לבצע משהו מהדברים הנ"ל תשאיר את זה לבעל מקצוע שעל הדרך ייבדוק אם המתח שמגיע לסטרטר הוא תקין.

:)
×
×
  • תוכן חדש...