Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר יקר שלי יש טרנספורטר 2500 בנזין 1994, לטעמי אחד הרכבים הכייפים ביותר שנהגתי עליהם אי פעם, ולכן אני מנסה לעזור לו לשמור עליה..:wink:

הרכב שמור מ א ו ד, אבל הוא מתחיל להראות סימנים מדאיגים (בעיקר את החבר..) והבעיה מתרכזת בגיר האוטומטי.

לפני כשנה וחצי שופץ גיר לרכב, השיפוץ לא הצליח וכעת אני חייב למצא לו גיר אחרת הרכב ילך לבית חדש והרבה פחות טוב.

גם לאחר הנסיון שלו וגם מנסיון שלי, אני מעדיף לא לשפץ את הגיר הזה שוב. אני מנסה לחפש לו גיר אחר וקשה מאוד למצא (דגם cgk ) השאלה שלי היא האם מישהו יודע ספציפית היכן ניתן להשיג את הגיר הזה.

לחילופין עלתה אופציה הזויה על פניה אך מתקבלת על הדעת כשחושבים על זה של הסבה לגיר רגיל. אשמח לדעת האם ידוע על מישהו שמחזיק את החלקים המתאימים ויודע לעשות את העבודה, כשגם למחיר יש חשיבות לא קטנה כאן.

כל המציל טרנספורטר עושה מצווה גדולה :-)

תודה לעונים

איתן

פורסם
דבר איתי 0505284094

מחזק! דבר איתו :)

"אלה שרוקדים נראים משוגעים בעיני אלה שלא שומעים את המוזיקה" :turn-l: תבקרו..הסיפור של רכב האספנות הראשון שלי... VW BUS 1978 [url]http://www.wix.com/omergart/nirvw/page-1#!__page-1/my-car[/url]

פורסם

כפיר, תודה רבה :-) דיברתי עם האיש, הוא אכן יכול לעשות את ההסבה, אבל את ה 2500 בנזין הוא לא כל כך מכיר, עשה רק לדיזלים.

יחד עם זה, יש לי עוד שאלה לגבי הטרנספורטר המסתורית:shock: מומחה אחר טען באזני שאמנם את ההסבה לגיר ידני אפשר לעשות אבל המנוע לא יתפקד נכון. לטענתו המנוע מתוכנן בצורה זו או אחרת לגיר איתו הוא יצא מהמפעל, ולכן החיישנים לא יתפקדו נכון והרכב לא יעבוד טוב.

אני מכונאי של פעם...לא מבין בחיישנים יותר מידי. יחד עם זה, לא מצליח להעלות בדעתי מה יכול להיות ההבדל. מחשב שונה? מה עוד???

מישהו יודע? מכיר? התנסה??

• תוכן חדש...