Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תפרן מחפש ג'יפ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, אני יודע שאם אני תפרן אז לא לקנות ג'יפ. אבל אני רוצה.

יש כמה אופציות, אשמח לשמוע מבעלי נסיון:

1.דייהטסו פרוזה

2.ויטארה

3קיה ספורטז'.

4.טרנו קצר

הסמוראי ירד מראש כי לפי רמת המחירים שאנשים דורשים עליו-אפשר לחשוב שהוא עשוי מזהב לפחות...

ידוע לי שכולם יהיו שחוטים יותר או פחות (בעיקר יותר), וזקנים מופלגים, אבל מי מהם יהיה הכי אמין, או יותר נכון- הכי פחות מתקלקל? ואם מישהו יודע לומר לי מחירי טסטים וביטוחים זה בכלל יהיה מעולה.

תודה רבה מראש.

נ.ב. האם יש בכלל טעם לחשוב על טנדרי 4X4 כגון איסוזו או מזדה (שוב, משנות ה90)?

פורסם

לא הגדרת תקציב ועוד יותר חשוב האם אתה מתכוון לתחזק בעצמך או לתת למוסך.

ברוב המקרים תפרן + ג'יפ =

ג'יפ עומד + תפרן נוסע באוטובוס

- או -

ג'יפ נוסע ותפרן מוציא עליו כספים שלא חשב להוציא (בטוח אם גם נוסע בשטח)

ובכל זאת תשובה - סמוראי זה הג'יפ היחיד שאפשר לקנות ולתחזק בתקציב נמוך.

ויטרה גם כן אמין אבל תשלם יותר בקנייה ועל דלק.

פורסם

לא הבהרת דבר אחד, אתה מעוניין ברכב 4X4 בשביל הפוזה או שאתה הולך להתחיל לטייל איתו ואם לטייל, איפה ובאיזה תדירות?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מהניסיון שלי הייתי ממליץ לך בכול זאת להתאמץ וללכת על הסמוראי.

רכב מדהים, שווה הרבה יותר מזהב, תחפש טוב אתה תמצא, כשאני מכרתי את שלי הייתי מאוד לחוץ לכסף ומכרתי אותו ב18 אלף בלבד! שנת 90 נעול אחורה, צמיג 215 על ג'נט 8' צבע אפור עכבר מטאלי רכב מדהים מכול הבחינות, היום הייתי קונה אותו חזרה במחיר שמכרתי ללא שום ספק!

אם בכול זאת אתה מתעקש תקנה ויטרה, גם רכב מדהים, לא סמוראי אבל אחלה רכב!

לא מזמן מכרנו ויטרה 91 של דוד שלי ב13 אלף שקל, רכב מדהים אבל שוב מתקרב ל2 טסטים..

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

אם אתה מתכוון לטייל מחוץ לכביש או שביל אז רק סמוראי, אל תקנה רכב שטח אחר בתקציב הזה כי הרכב יעמוד בפינה אם אין לך תקציב גם לתיקונים\שיפורים. סמוראי קל לתחזק מבחינה כלכלית והוא גם די אמין, כל שאר רכבי השטח שהצעת לא טובים לשטח.

פורסם

יש לחבר פרוזה למכירה, שמורה ומטופלת, אבל מצריכה יד אוהבת. נמכרת עקב חוסר יכולת לנסוע בה עם אישה ושלוש בנות.

הרכב נמצא לא רחוק מחיפה. לדעתי יש כאן פוטנציאל למחיר נוח, ומעט עבודה עצמית, פשוטה. למיטב ידיעתי הרכב תקין לחלוטין.

מדובר בדגם עם גג פלסטי פריק.

הרכב לא ראה אצל בעליו האחרונים שטח אמיתי. קצת ים, קצת פיקניקים וזהו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לי ניסיון עם חברים שעברו את משבר ה"השתחררתי מהצבא והתחלתי לעבוד ועכשיו אני יכול לקנות ג'יפ" שאצל רובם "התחלתי לעבוד" = עבודה באגודת הסטודנטים פלוס מלצר מחליף בערב, ואצל רובם ככולם התהליך התחיל ב"אני קונה ג'יפ וזהו זה", ונגמר בין שלושה לשישה חודשים אחר כך ב"אני מוכר ג'יפ במחיר מציאה" + חור עמוק בחשבון הבנק + טראומה שגרמה לזה שהיום הם מכורים ליפניות אמינות וסחירות. אל תכנס לזה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם אתה לא הולך לנסוע בשטח אז ויטארה תוכל לספק אמינות סבירה גם בגילה המתקדם אם תמצא אחת פתוחה אז תהיה לך אחלה פוזה אם כי לא חסכונית במיוחד . אבל אם אתה מתכוון לנסוע בשטח תתכונן לתיקונים לא זולים כמעט אחרי כל נסיעה .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

1.דייהטסו פרוזה

2.ויטארה

3קיה ספורטז'.

4.טרנו קצר

הסמוראי ירד מראש כי לפי רמת המחירים שאנשים דורשים עליו-אפשר לחשוב שהוא עשוי מזהב לפחות...

ידוע לי שכולם יהיו שחוטים יותר או פחות (בעיקר יותר), וזקנים מופלגים, אבל מי מהם יהיה הכי אמין, או יותר נכון- הכי פחות מתקלקל? ואם מישהו יודע לומר לי מחירי טסטים וביטוחים זה בכלל יהיה מעולה.

תודה רבה מראש.

ויטארה גיפ מהנה לכל הדעות היתרון היחיד שיש לו על סאמוראי שהוא יותר נעים בכביש ועדין מספק יכולת שטח טובה ובזול

הכי אמין מכל שאר האופציות יעשה לך 1 ל 10 במקרה הטוב כך שיש מקום לאופטימיות

פורסם

1.דייהטסו פרוזה

2.ויטארה

3קיה ספורטז'.

4.טרנו קצר

תודה רבה מראש.

ויטארה גיפ מהנה לכל הדעות היתרון היחיד שיש לו על סאמוראי שהוא יותר נעים בכביש ועדין מספק יכולת שטח טובה ובזול

הכי אמין מכל שאר האופציות יעשה לך 1 ל 10 במקרה הטוב כך שיש מקום לאופטימיות

פורסם

היי, טראנו תוריד מהרשימה, בקלקול הראשון של הרכב אתה פושט רגל.

פרוזה זה דבר מאוד נחמד, בעייתי בחלקים.

קיה וסוזוקי אמינות מאוד, זולות למדי, אבל בגרסאות האוטומט זוללות דלק.

(היה לי קיה קאטבק ידנית, צרכה 1:9 משולב, עם רגל כבדה על הגז)

בעקרון, אם אתה לא מתעתד ללכת על שטח קשה, קיה תשרת אותך מצויין (האפשרויות אפטרמרקט שלה נמוכות יותר משל ויטרה).

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
לא הגדרת תקציב ועוד יותר חשוב האם אתה מתכוון לתחזק בעצמך או לתת למוסך.

ברוב המקרים תפרן + ג'יפ =

ג'יפ עומד + תפרן נוסע באוטובוס

- או -

ג'יפ נוסע ותפרן מוציא עליו כספים שלא חשב להוציא (בטוח אם גם נוסע בשטח)

ובכל זאת תשובה - סמוראי זה הג'יפ היחיד שאפשר לקנות ולתחזק בתקציב נמוך.

ויטרה גם כן אמין אבל תשלם יותר בקנייה ועל דלק.

אהבתי את המתמטיקה

• תוכן חדש...