Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שלכולם כאן קרה מצב שמשהוא נפל להם מתחת לכסא .

מישהו ניסה את המוצר הבא? הוא זול ולפי התמונות והסרטון נראה שהוא עושה את העבודה (דגש על נראה)

http://www.m-tov.co.il/MonthBest.aspx

אשמח לשמוע אם מישהו ניסה את המוצר .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יותר פשוט לקשור לו לולאה קטנה וברכב לקשור רצועה דקה עם קליפס (כמו רצועה של כלב). כשאתה עולה לרכב חבר את הטלפון לרצועה ואם יפול לא תהיה לך בעייה למשוך אות בחזרה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברגע שנופל לי הטלפון אני משאיר אותו כך עד שאני מגיע לחניה [מי שמחפש אותי ימשיך לחפש אותי גם לאחר מכן].

בחניה אני מתקשר אליו מהטלפון של אשתי ואז מחפש אחרי האור...

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני משתמש במוצר הבא, אפשר לשים בו את הפלאפון, והוא מגיע בחינם על כל קנייה של מכנסיים:

istockphoto_11825152-jeans-pocket.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קרה לי בעבר שהטלפון צלצל, אני התעלמתי, ובהזדמנות הקרובה עצרתי בצד והתקשרתי בחזרה.

קרה יותר מפעם אחת. עד כה עבר בשלום, ללא אבדות בנפש.

פורסם

הזמנתי את המוצר הזה בדולר וחצי דרך איביי.(אני בטוח שזה בדיוק אותו המוצר שנמכר בארץ ב50ש"ח)

המדבקה הזאת כרגע מסתובבת על הרצפה של הרכב, כי הדבק שלה לא עמד בחום שהרכב מגיע אליו בשעות הצהריים.

פורסם

ספיריט משומש ב-250 ש"ח סוגר את הנושא. אני פשוט לא מבין למה אנשים ממשיכים כל הזמן לחפש מסביב. פעם זה דיבוריות אישיות/אוזנית bluetooth והיום זה משטח נדבק :).

פורסם

האם ניסית את התוכנה SCREEN ON שנכתבה ע"י KONSTANTINOS POLYCHRONIS ?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אצלי יש אחד כזה באוטו כבר כמה חודשים,עושה אחלה עבודה! רק שמדי פעם צריך לנקות אותו עם מיים/מגבון לח מהאבק שמצטבר עליו.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברור שבמקרה והוא נופל לי מתחת לכסא אני לא מתחיל לחפש אותו

באייבי נמכר בדולר וחצי כולל משלוח , יש כמה חברות.

ביוטיוב יש כמה סרטונים וביקורות על המוצרים הנ"ל ונראה שהם עושים את העבודה.

אני אישית מעדיף משהו כזה על כל הזרועות הגדולות לסמארטפונים למינהם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קניתי באי.ביי והוא עבד כמובטח, ולכן קניתי עוד אחד.

הראשון איבד את הדביקות לאחר כשבוע, והמוכר החזיר לי את הכסף ( ממש כסף גדול:-D)

השני באוטו כבר שבוע, ועדיין דביק.

יהודה

• אחראי פורום
פורסם

לי פעם עף הנייד מתחת לכיסא. דחפתי את היד והוצאתי מכשיר זהה רק בצבע אחר, שחשבנו שנגנב כמה חודשים קודם :lol:

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...