Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היום ב 21:00 בערוץ 10 - הפרק של ״הדור הבא״ שצולם השבוע בדרייב אין

idob
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

רציתי לעדכן/ להזכיר, שהפרק של ״הדור הבא, 24/7״, שצולם שלשום (שלישי) בדרייב אין, ישודר הערב (חמישי) ב 21:00 בערוץ 10.

אני סקרן ומחכה כבר לראות מה צולם ואיך יצא.

יום טוב לכולם,

עידו (עם החיפושית 59 השחורה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם בפרק הראשון בכניסה של הבנות הן באו עם רכבי אספנות קבריולט יפים מאוד.:-P

ורק במרצדסים קבריולט!

בחירה יפה ואיכותית!

:-)

עידו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית, בוא נהיה נחמדים, נגיד- לא בדיוק חובב הז'אנר, לכן לא יוא לראות ממש את התוכנית הזאת ( למרות שאני מכיר את המפיק, שהוא העצמו בעל חיפושית וחובב רכבי אספנות), אבל כן ראיתי חלק מהפתיח ( לפני שהם נכנסו לווילה) ונראה כאילו הם נוהגים בפורד LTD. נראה מעניין! אבל לאמספיק בשביל שאצפה בתוכנית. היום אנסה לתפוס את החלק עם הדרייב אין

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שציפה לכמה שניות של תהילה, שיתנחם בכמה שניות של חזרה לנעוריו.

נו, שויין...

יותר מזה אין מה לומר.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתוך שעתיים הספקתי לראות רק שעה וחצי, ולא ראיתי את הדרייב-אין. :cry:

שע וחצי של הח** הזה ובלי מכוניות! באיזה עולם מעוות אנחנו חיים?! :wink:

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שציפה לכמה שניות של תהילה, שיתנחם בכמה שניות של חזרה לנעוריו.

נו, שויין...

יותר מזה אין מה לומר.

דורון, לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר!

אכזבה אחת גדולה, אפילו לאור הציפיות הנמוכות ממילא שהיו לי!

האמת שדי התאכזבתי גם מהערב ומהיחס של ההפקה אלינו, שטרחנו והגענו עם הרכבים, אבל קיוויתי שלפחות נפוצה בכמה שניות של חסד צפייה ברכבים שלנו!

אני יכול לקבל שהורידו את הקטע של השיירה מחוסר עניין, אבל אפשר להגיד את זה על כל התוכנית הזאת, לא?!

:-)

למדתי את השיעור שלי.

לילה טוב,

עידו. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב

איני חסיד גדול של התוכנית,בעל הקרייזלר בוודאי שהנך נהנה הרכב שלך זכה להיות כוכב,לבעלי הרכבים האחרים שרכבם זכה להיות כוכב ולו לערב,וגם לאלו שטרחו והגיעו שאפו על המאמץ,אני אישית חש אכזבה מכל התנהלות הדברים שלפחות אני חויתי אותן,אבל הנושא מוצה אני חושב.על מועדון החמש שאמור אני חושב כך לדאוג לאינטרסים של עצמו כמו גם של חבריו,ללמוד מכך ולהפיק לקחים

להבא,ואני כותב את זה לאחר חברות של 26 שנים במועדון.

עופר בן צבי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...