Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרא לי בדיוק אותו מקרה (ללא תאונה) שטוסטוס עקף אותי משמאל בתוך נתיב האצה קצר מאוד (כביש דו מסלולי מקווקו ללא גדר בטיחות). לא הורדתי אותו רק בגלל שהאטתי כי ראיתי אותו במראה יוצא לעקיפה.

לאחר ש"העזתי" לצפצף לו קבלתי אצבע משולשת + מבט, תוך כדי הפניית המבט שלו אחורנית הוא כמעט נתקע ברכב שבא ממול בנתיב הנגדי (סטה שמאלה).

פורסם
קרא לי בדיוק אותו מקרה (ללא תאונה) שטוסטוס עקף אותי משמאל בתוך נתיב האצה קצר מאוד (כביש דו מסלולי מקווקו ללא גדר בטיחות). לא הורדתי אותו רק בגלל שהאטתי כי ראיתי אותו במראה יוצא לעקיפה.

לאחר ש"העזתי" לצפצף לו קבלתי אצבע משולשת + מבט, תוך כדי הפניית המבט שלו אחורנית הוא כמעט נתקע ברכב שבא ממול בנתיב הנגדי (סטה שמאלה).

המילה "כמעט" משנה את כל הקטע בין לרשום פה קטע ובין לא לרשום פה קטע,

אתה יודע כמה "כמעטים" ראיתי או חוויתי בחיי?

אנא רשום רק קטעים מעניינים שבאמת קרו.

גם אם נהרג מישהו, אינני מזלזל, אבל זה מעניין לשמוע.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
מה בדיוק מצחיק. בבן אדם שנהרג?

כן, מצחיק שבן אדם כזה נהרג. חבל שרק אחד מהם מת. מערכת הענישה בארץ זה בדיחה אז טוב לדעת שלפעמים הטבע מעניש כמו שצריך.

פורסם

+1 :evil:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לי בעיה לומר דברים כאלה על רוצחים ואנסים, קצת קשה על ילד שנהג בלי רשיון ועשה ז*ן לשוטרים, סיכן ככל שסיכן חיי אדם.

נניח והיינו בארה"ב, אתם חבר המושבעים והילד הנ"ל על דוכן הנאשמים (נניח ושרד). תדונו אותו למוות (נניח ואתם יכולים)? צביעות אינטרנטית במיטבה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

כשלאדם אין כבוד לחוק,בין אם זה שוטרים או לנהוג ללא רישון,לא חושב שיש לו כבוד לחיי אדם אחרים.

בשבילו רכב זה משחק מחשב,חבל שהוא לא המשיך את זה במחשב.

אגב הוא לא ילד,הוא בן 30.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין לי בעיה לומר דברים כאלה על רוצחים ואנסים, קצת קשה על ילד שנהג בלי רשיון ועשה ז*ן לשוטרים, סיכן ככל שסיכן חיי אדם.

נניח והיינו בארה"ב, אתם חבר המושבעים והילד הנ"ל על דוכן הנאשמים (נניח ושרד). תדונו אותו למוות (נניח ואתם יכולים)? צביעות אינטרנטית במיטבה.

ואם הוא היה ממשיך לנהוג כרגיל וחס וחלילה הורג את אחד מחבריך או בני משפחתך?

זה לא מצחיק שהוא נהרג זה מצחיק השחצנות שלו והתאונה. זה שהוא נהרג משמח אותי כי זה מנע ממנו להרוג מישהו אחר שאולי נוהג טוב יותר ולא עושה שטויות על הכביש (או שלפחות יש לו רשיון).

ואני שמח+מופתע שיש תומכים למה שאמרתי ולא כולם יפי נפש מתחסדים.

וכן, הייתי בכיף שולח נהגים שעשו עבירות חמורות מאוד לעונש מאסר ממושך או לעונש שאתה ציינת גם מבלי שהם עשו תאונה.

מזל שאני לא השליט פה כי אז מלא אנשים היו בכלא, וגם זאת נראת לי עבודה מאוד קשה להיות שליט וזה לא מתאים לי.

פורסם

עוד כמה פרטים בנושא ותגובת המשפחה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091750,00.html

ברכב נמצאו בקבוקי אלכוהול וייתכן שנהג שיכור,ולפני 3 שנים נפגע בינוני בתאונה בתוך היישוב שבו הוא התגורר.

אני שואל איך אדם עם ילד בן שנה וחצי ותינוקת בת כמה חודשים מרשה לעצמו להתנהג ככה? איפה האחריות?

זלזול בחוק,זלזול בחיי אדם,אני לא חושב שיש דרך להבין התנהגות שכזו.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

לא היה לו רשיון במשך 9 שנים, זה כבר הזוי.

הוא גם מבית זרזיר, יישוב בדואי בצפון, מה שמראה שיש שם עוד אנשים שמזלזלים בחוקי התעבורה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...