Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנפלאות המכס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר, שלא היה את העניין עם משרד התחבורה, הייתי מזמים כמעט כל חלק לרכב מחו"ל,

כי המחירים שם מגוחכים לעומת מה שמבקשים בארץ עבור חלפים זהים.

היום, אני חושב 80 פעם לפני שאני מזמין משהו שקשור לרכב.

מתי זה בעבר?

כי אני הזמנתי לפני שנתיים בערך מחשב כריות אוויר משומש מאיביי UK - לא חייבו אותי על מכס ולא הייתי צריך אישור משרד התחבורה, עלה לי סה"כ 180 ש"ח מול 650 ש"ח משומש בארץ, ו3000 ש"ח חדש בארץ...

אם אני לא טועה זה נשלח דרך Royal Mail האם זה לא אומר שזה מגיע בארץ לEMS?

או בקיצור אם אני מזמין היום חלק כזה או דומה דרך Royal Mail האם צפויות להיות בעיות?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
קרוקס, עשית טעות אחת. תשתדל מאוד לא לחזור עלייה. לעולם אל תגיד שזה חלק משומש. למרות שאולי ישנם חלקים שלגביהם זה לא משנה מה שבטוח אל תגיד את זה שהרי ישנם חלקים משומשים שאסור מבחינתם להכניס לארץ. אני לא יודע איזה בדיוק לכן עדיף לא לומר זאת.

דבר שני, בקשר לשאלתך אז כן. המוכס יכול שלא להסכים עם העובדה שמוכר מכס לך חלק מסויים ב 10 דולר כאשר המחיר הרישמי שלו הוא 100 דולר. או במילים אחרות הוא יכול לומר לך שלא מעניין אותו שמסיבה כזו או אחרת קיבלת את זה ב10 דולר כי מבחינתו המחיר הרישמי הוא 100 דולר. ככה אגב, עושים לגבי מכוניות אספנות או לגבי כל מכונית. המוכס עלול שלא לקבל את העובדה שקיבלת הנחה משמעותית. מבחינתו יש לו מחירון.

דבר שלישי, תגיד מה שתגיד על אנשי המכס מה שבטוח הם לא מטומטמים. היום זה כבר ידוע שיש את הקומבינה של היחסים המיוחדים בין המוכר לקונה והם מודעים לכך שאנשים מבקשים לשנות מספרים. לכן כל הבדיקות הנוקשות הללו. מה לעשות, ישנם את אלה שהורסים לכולם.

טעות נפוצה ,

עד לשנת 2007 זה אכן היה המצב , אולם בעקבות חתימה של ישראל על מספר הסכמי סחר בין ישראל לאירופה / ארה"ב המכס מחוייב לקבל את החשבונית שלך,

באם הוא מוכיח שהחשבונית אינה נכונה , זאת עברה פלילית עם כל המתשמע מכך (הונאה ) אולם בארץ לא מאמינים לאזרח , ותמיד חושבים שיודעים יותר ממנו, ובכלל זה ספורט לאומי לשקר לרשות המיסים ולכן אנחנו במצב הזה.

קובי אלכסנדר ביצע לכאורה backdating של כמה אופציות , רווח של כמה עשרות / מאות אלפי דולרים , סכום קטן עבורו אולם רשויות המס האמריקאיות רדפו אחריו עד קצה העולם וכעת הוא נצור בנמביה , רק לאחר ש"קנה" שם את חירותו בהשקעות של מליונים במדינה , בארה"ב מאמינים לאזרח אבל אם תופסים אותו על עבירות מיסים הלך על האזרח. שם אף אחד לא רוצה להתעסק עם IRS לעומת זאת כאן רשות המיסים מוציאה אחת לתקופה דוח ארוך של כל כופר מס שמשולמים על אנשים שמעלימים או לא מיסים.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
Polar F4M

אני לא יכול לדעת אם זה באשמת המכס...

אני הזמנתי polar ft7.

נראה אם שלי יגיע. ניסית לפנות למוכר?

פורסם
איציק, זה שהם צריכים לעשות את העבודה שלהם זה נכון. אבל זה לא אומר שבחוקי העבודה שלהם

כתוב שחובה עליהם למרר את חייו של האזרח.

זה בכלל בזיון כל הנוהל הזה של רשיון יבוא לפריטים ממשרד התחבורה, ואם כן, תמצאו דרך קלה

ופשוטה לעשות את זה, ולא לחייב בנאדם שמזמין איזה ריליי מסכן, וצריך לרוץ כל היום בגלל זה.

אבל במדינת הקומבינה, שיבואני הרכב שולטים בכל הענף, ועושים הכל כדי לחסום אותנו מלייבא חלפים

במחירים הגיוניים, אני לא מתפלא על כלום.

בעבר, שלא היה את העניין עם משרד התחבורה, הייתי מזמים כמעט כל חלק לרכב מחו"ל,

כי המחירים שם מגוחכים לעומת מה שמבקשים בארץ עבור חלפים זהים.

היום, אני חושב 80 פעם לפני שאני מזמין משהו שקשור לרכב.

מה לגבי התקנה החדשה של כל הפריטים שמותרים לייבוא ללא אישור משרד התחבורה, האם היא לא מקלה על התהליך?

הזמנתי פילטר אוויר מארה"ב (איביי), מקווה שיגיע ללא בעיות כי הוא כתוב ברשימה שלא צריך אישור מיוחד...

קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4077623,00.html

פורסם
מה לגבי התקנה החדשה של כל הפריטים שמותרים לייבוא ללא אישור משרד התחבורה, האם היא לא מקלה על התהליך?

הזמנתי פילטר אוויר מארה"ב (איביי), מקווה שיגיע ללא בעיות כי הוא כתוב ברשימה שלא צריך אישור מיוחד...

קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4077623,00.html

באמת מעניין מה הניסיון עם זה.

כי בתוך התקנות לא כתוב אין צורך באישור אלא מדובר על אישור מהיר/קל לסוגים האלו של חלפים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
באמת מעניין מה הניסיון עם זה.

כי בתוך התקנות לא כתוב אין צורך באישור אלא מדובר על אישור מהיר/קל לסוגים האלו של חלפים.

אני מעדכן שהפילטר הגיע ללא בעיות או עיכובים מהמכס ולא נדרשתי לשום אישור.

הגיע לדואר כרגיל עם טופס חתום ע"י המכס שקיבל פטור (כלומר המכס בדקו ואישרו...)

• תוכן חדש...