Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הפלסטיק של המפתחות המקוריים כנראה די חלש, כך שבשני העותקים יש סדק ואי אפשר להכניס אותם לצרור מפתחות.

איפה אפשר לשכפל את המפתח (בלי אזעקות/אמבולייזרים רק מפתח) באזור הרצליה?

במידה והסיפור אמור להיות יקר, האם לדעתכם יש אפשרות להחליף רק את הפלסטיק של המפתח?

תודה מראש.

פורסם

אם זה מפתח רגיל בלי אימובלייזר - אפשר לשכפל אותו בכל חנות חומרי בניין/כלי עבודה, בכל סניף של רשת ACE, וכו'.

עלות - 20-40 ש"ח.

פורסם

העלילה קצת הסתבכה. הגעתי למקום שמשכפל מפתחות גם לרכבים. הוא שיכפל מפתח אחד, ניסה לפתוח את הדלת - נפתח. ניסה להכניס לסוויץ' - לא נכנס.

שייף אותו עוד קצת בסוף נכנס אבל רק צד אחד. הוא ניסה בצד השני וזה לא הלך, אחר כך ניסינו בחזרה עם האורגינל, ופתאום גם האורגינל לא הסתובב.

בשלב הזה לא היה לו מה לעשות, לא היה איך להניע את הרכב. למרבה המזל, היה לו חבר שמתעסק עם זה, הוא אמר לי בטלפון שזה יעלה 450 ש"ח.

הוא הגיע תוך 10 דקות, הוציא את הסוויץ' סידר את העניינים תוך חצי שעה ולקח 450 שח. לפי מה שהבנתי ממנו הבעיה היתה ששן אחת נשברה.

סה"כ נזקים:

60 ש"ח על שכפול שני מפתחות.

450 ש"ח על הטיפול בסוויץ'.

עלה לי המחשבה שאולי הבחור של המנעולים צריך לשלם את ה450 האלו, אבל קרה לי כמה פעמים בעבר שהמפתח עשה לי קצת בעיות עם הסיבוב בסוויץ' (למרות שתמיד הוא נפתח בסוף), ככה שכנראה זה פשוט היה מזל רע..

מה אתם אגב הייתם עושים בסיטואציה כזו?

• תוכן חדש...