Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה -

לפני שנה (פחות יום, 28.6.10) העמדתי את הרכב שלי בחניה הצבועה בכחול-לבן בעיר באר-שבע ולא שילמתי את דמי החניה כחוק. כמה ימים לאחר מכן שלחתי לעירייה מכתב רשום ובו בקשה לביטול הדו"ח מטעמים כאלו ואחרים. לא קיבלתי תשובה. חשוב גם לציין שבמהלך השנה לא התקבל בביתי אף לא מכתב רשום אחד מעיריית באר-שבע, למרות שהקפדתי לעדכן את משרד הפנים בשינויי כתובת (ואף הפעלתי את שירותי עקוב אחרי של דואר-ישראל). אני מאוד מסודר בקטע הזה ועוקב אחרי הנושא מקרוב. נו, ככה זה כשאין הרבה דוחות חניה.

היום, 29.6.11, קיבלתי מכתב לא רשום ממנהלת מחלקת החניה של עיריית באר-שבע. שנה שלמה לקח לה לכתוב לי מכתב בזאת הלשון:

1. מאשרת את קבלת מכתבך.

2. בקשתך הועברה להתייחסתו של התובע העירוני. בהתאם להחלטת התובע נקבע כי מאחר ואין עילה חוקית לביטול הודעת הקנס שבנדון - הבקשה נדחתה.

3. לפיכך, הינך נדרש לשלם את הקנס או לחילופין להגיש בקשה להישפט בגין העבירה בתוך 30 יום מהיום.

על המכתב מודפס התאריך 23.6.11, על שובר התשלום מודפס התאריך 26.6.11. המכתב נשלח כאמור בדואר רגיל ולא בדואר רשום.

ועכשיו לשאלה -

למיטב ידיעתי אם במשך שנה לא קיבלתי תזכורת בדואר רשום על הדו"ח חלה עליו התישנות והוא מבוטל. האם המכתב הנ"ל שנשלח אלי יומיים לפני התישנות הדו"ח והתקבל בדואר רגיל יום לאחר התישנות הדו"ח תקף? בהנחה ולא יתקבל בכתובת המגורים הרשמית שלי מכתב רשום מהעירייה בשבוע הקרוב, האם אפשר לנפנף אותם לשלום? או שאולי בגלל ש"אישרתי" את קבלת הדו"ח בעצם שליחת המכתב הרשום ויתרתי על זכותי לטעון להתישנות?

תודה מראש,

צביקה פיק, שבדרך כלל משלם על החניה אבל במקרה באותה הפעם נרדם ושכח להפעיל את השירות הסלולרי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא תוכל לטעון להתיישנות - הרי אישרת במכתבך כי קיבלת דו"ח.

גם הפעם נרדמת מכיוון שלא וידאת קבלת מענה בזמן מן העירייה.

אין להוציא מגדר האפשרות שהעירייה המתינה במכוון עד לחלוף שנה.

דבר עם מחלקת הגבייה של העירייה ובקש לשלם את הדו"ח ללא הצמדה וללא קנסות.

פורסם

אין לי בעיה לשלם את הדו"ח ללא הצמדה וריבית (100 ש"ח), קיבלתי שובר לתשלום בגובה הסכום המקורי עד ל-1.8.

בכל זאת, אם יש אפשרות לצאת מזה בלי לשלם לעיריית באר-שבע החביבה, אשמח לשמוע.

אם לא, לא נורא, אני אשרוד. "הדו"ח" שקיבלתי השבוע מביטוח לאומי מדאיג אותי הרבה יותר (על מה 1524 ש"ח?! :conf:). אני מאחל לעיריית באר-שבע שהכסף הזה ילך להמשך התקנת מזרקות הזויות בפינות אקראיות בעיר, שדרוג התחנה המרכזית או המשך החפירה הבלתי נגמרת בשדרות רגר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,

בסוף יתברר שאני יכול לראות אותך F2F. :lol:

אז אם אתה רואה סקודה אפורה... יש מצב שזה מישהו מהפורום.

נ.ב

אני הייתי משלם את ה-100 שקלים האלה, ושומר את הקבלה (במקום להוציא אנרגיה ועצבים על זה).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...