Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(עזרה ב)EBAY.

Niro Levy
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כן אני יודע אני קצת חופר, אבל חייב להבין כמה דברים בסיסים, קראתי כל נושא או כתבה בנושא ואין שום התייחסות למצב כזה.

אז ככה: הזמנתי מאייבי כבר 3 פריטים, אחד הגיע והייתי מבסוט, הפריט השני שהזמנתי יום אחרי הראשון, נעלם.

אני מתכוון שהוא נעלם מההיסטורית קניה שלי בEBAY, שאני נכנס לחשבון שלי באייבי ושם ל- Purchase History, מופיעים לי שם רק שני מוצרים, המוצר הראשון שקיבלתי כבר, ומוצר אחר שהזמנתי לפני כמה ימים.

השאלה שלי, למה? בפייפאל התשלום על המוצר ש"נעלם" מופיע.

אני רוצה לשלוח מייל למוכר אבל לא יודע כל כך איך לנסח את עצמי, המוצר הוזמן בתאריך 8.6.11.

מה עושים?

פורסם

נראה לי שהאפשרות הסבירה ביותר היא שכאשר הזמנת אותו, לא היית רשום (LOG IN), או היית רשום אבל לא בשמך. כלומר: ההזמנה נרשמה על שם אחר.

דני

פורסם

יכול להיות שהמוכר מחק את המכירה הזאת.

תבדוק במייל או בהודעות ב EBAY, אם יש לך הודעה מהימים האחרונים שמזהירה אותך מפני מכירה שנסגרה. שם גם אמור להיות מספר המכירה.

נראה לי שהיה לי פעם מקרה דומה לזה.

פורסם

טוב באתי לשלוח למוכר מייל ולשאול אותו על העיניין.

כתוב שהוא אינו יותר מוכר באייבי, No longer a registered user.

לפתוח ביטול?

עוד:

המוכר לא סתם מוכר שקניתי ממנו, מדובר על אחד שהיה לו ממש הרבה מוצרים למכירה, עם הרבה פידבקים.

המוצר עצמו שקניתי היה כבר במצב של נשלח כבר יום אחרי ששילמתי.

Positive 481 848 1081

Neutral 11 17 17

Negative 10 17 19

עידכון:

דיברתי עם חבר שמבין קצת יותר, הוא טוען שמספר כזה של פידבקים מראה על כלום.

לא לקחתי סיכונים ופתחתי תלונה בפייפאל.

שבת שלום.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני יעדכן את הנושא, בסוף יצא מוכר נוכל, פשוט נעלם, קיבלתי את הכסף חזרה.

עכשיו לסיבת ההקפצה האמתית - עוד שאלה בקשר לאייבי (לא רציתי לפתוח נושא חדש כי יש מלא כאלה).

ניצחתי במכירה פומבית, באתי לשלם, והופ, נגמר המקום בויזה נטען (בעע), תוך כמה זמן אפשר לשלם לו?

ביום ראשון אני עובד ואין זמן לקפוץ לדואר, זה אומר לחכות עד רביעי, שלחתי מייל למוכר והסברתי לו את המצב.

האם יש אפשרות לשלם עם פיפאל של מישהו אחר?

עד כמה אפשר לעקב את התשלום?

פורסם

בתנאי המכרז מצויין הזמן האחרון לתשלום. בדוק שם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש אפשרות לשלם עם חשבון פייפאל של מישהו אחר כמובן.

גם אני פעם הייתי משתמש בויזה נטען, עד שהגעתי למסקנה שאין לי ממה לחשוש ושהויזה נטען יכול להיות טרטור לפעמים וגם מוסיף עוד עלויות (אם כי לא בשמיים).

אני כבר מעל שנה משתמש בכרטיס אשראי בין לאומי דרך פייפאל ואין שום בעיות. כמה טוב שעברו הימים שבגלל חצי שקל שהיה חסר לי הייתי צריך ללכת להטעין כרטיס חדש:lol:

פורסם

כשאני קונה באיביי אני משלם עם כרטיס אמריקן אקספרס בתור אורח באמצעות פאיפל.

ככה אני לא צריך להירשם לפאיפל, פרטי כרטיס האשראי שלי לא נמצאים שם ובגלל שיש לי אמריקן אקספרס אין לי את עמלות ההמרה של פאיפל כי אמריקן אקספרס מורידים לי את החיוב במטבע שבו קניתי, ואני משלם 0.5% על כל עסקה.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
כשאני קונה באיביי אני משלם עם כרטיס אמריקן אקספרס בתור אורח באמצעות פאיפל.

ככה אני לא צריך להירשם לפאיפל, פרטי כרטיס האשראי שלי לא נמצאים שם ובגלל שיש לי אמריקן אקספרס אין לי את עמלות ההמרה של פאיפל כי אמריקן אקספרס מורידים לי את החיוב במטבע שבו קניתי, ואני משלם 0.5% על כל עסקה.

כשתרצה לפתוח דיספיוט על מכירה שבוצעה לא דרך איביי העולמי (איביי בריטניה/אוסטרליה וכו') לא תוכל לעשות זאת דרך הממשק של איביי, וגם לא דרך הממשק של פייפל.

תצטרך להתקשר אל מרכז השירות של פייפאל עם כל הכרוך בכך: לחכות בתור, להכתיב את כתובת המייל שלך (S כמו סופרמן, B כמו באטמן), לענות על שאלות אימות מטרידות ועוד ועוד.

גם יושבים שם נציגים אמפתיים בצורה חריגה. כשנרשמתי לפייפאל איפשהו לפני שש שנים, משום מה רשמתי 'שם אמצעי' בין השם הפרטי לשם המשפחה. וכתבתי MO שזה קיצור של MOSES (אני מחזיק גם בשם משה). באחת הפעמים שהתקשרתי אליהם, הנציגה אמרה ש"יש פרט שאני לא אומר לה" ופשוט סירבה לשוחח איתי. במשך רבע שעה ביקשתי שלפחות תגיד לי מה הפרט המסתורי שאני מחסיר, אך היא סירבה לגלות לי. בסוף העיפה אותי מהקו.

בסוף הצלחתי לתפוס נציג רק דרך אימות בקוד דרך המשתמש שלי.

בקיצור, תשתמש בויזה וזהו, ניתן לחייב בדולרים ולחסוך את העמלה של פייפאל.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...