Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רום כרמל קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החל מחודש אוגוסט אני יוצא לשנת שבתון והחלטתי במסגרת שנת הגשמת החלומות המוטוריים שלי לממש כמה מהן, אז במסגרת התקציב הוחלט (אישתי החליטה) לרכוש רכב חדש אחד למשפחה, סקודה פאביה ובשאר להגשים לי את הפנטזיות (למזלי הם לא כל כך יקרים) אז התחלתי לחפש אל קמינו במצב נסיעה ויש כמה אופציות לרכישה בקרוב, החלום השני שלי הוא להפוך רום כרמל סדאן לקבריולט, מצאתי רום כרמל ללא מנוע ובמצב חיצוני טוב, שילמתי לבעל הרכב וסגרתי איתו שאבוא עם גרר לקחת את הרכב בתחילת החודש הבא ואז גם אתחיל במשימה.

אני מתכוון לחתוך את הגג ולהוציא את החלונות האחוריים, בצדדים ומאחורה, לסתום את החורים בחומר כלשהו (עדיין לא ביררתי עם מה עדיף) ולהרכיב גג מבד עם חלונות מניילון קשיח (את החלונות אני לוקח מגג ברזנט של סופה, חשבתי גם לקחת את הברזנט עצמו לגג אבל הוא לא גמיש ולא יכול להיפתח או להיסגר אז אני אתפור אותם לבד של הגג), את החלון הקדמי של הרום כרמל אני אמסגר בברזל דק וקשיח כדי לייצב אותו ובכדי שאוכל לסגור את הגג עם קליפסים לברזל, לבינתיים אלו התכניות וכשניגמור עם זה נעבור למנוע (אני מתכוון לקנות מנוע שלם משופץ אבל זה בהמשך), אשמח לכל סיוע בעצות וחוות דעת לגבי ה"מבצע" ואם יש מישהו מחברי הפורום שעשה את זה אז בכלל אשמח לקבל ממנו חוות דעת וכו' וכו'

וכמו שציינתי הפרוייקט יתחיל רק בתחילת אוגוסט אבל אני מתכונן תיאורטית כדי שבפועל אהיה מוכן לכל דבר.

תודה.

פורסם

עדיף שאת הזמן והכסף תשים על אלקמינו נורמאלית.

להתעסק אם מה שאתה מתכנן בארץ הקודש ועוד על רכב מפיברגלס זה מתכון לצרות.

פורסם

לא נראה לי שיצור חובבני של מוטציות פריקות ומסוכנות (וכמובן לא חוקיות ) הן נושא לפורום אספנות...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אתה מתכוון להרכיב לו מנוע מקורי ? או מנוע חזק יותר?

את המנוע יאשרו לו :lol:.

אם זה מנוע פורד הוא יוכל לשתול 351 קליבלנד ואז הרכב ינסע "קצת" יותר טוב.

ואם באמת חשבת שתוכל לקבל אישור על הפיכת רכב לקבריולט אני מציע שתעזוב את התחום.

או לחלופין תייבא לך אלקמינו מושלמת מחו"ל תצטרך רק להניע ולהנות.

פורסם

צחוק בצד, הכרמל יושבת על שלדת סולם לא?

אם כן, אז באופן עקרוני, ל"קבריולטיזציה" לא תהיה השפעה על חוזק מבנה הרכב.

לאשר דבר כזה לנסיעה עם טסט? זו כבר שאלה למשרד התחבורה (לדעתי הסיכוי קלוש).

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

חוקי או לא חוקי לא חבל להרוס רכב כזה יפה? לדעתי האישית, חבל שיש אנשים כמוך שהורסים רכבים כאלה נדירים. אני רק יכול לחלום על רכב כזה ואנשים כמוך מזלזלים.

עצה שלי רד מהרעיון ותקנה לך איזה גולף קבריולט או איזה אסקורט קבריולט.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
חוקי או לא חוקי לא חבל להרוס רכב כזה יפה? לדעתי האישית, חבל שיש אנשים כמוך שהורסים רכבים כאלה נדירים. אני רק יכול לחלום על רכב כזה ואנשים כמוך מזלזלים.

עצה שלי רד מהרעיון ותקנה לך איזה גולף קבריולט או איזה אסקורט קבריולט.

צודק! ממש חבל לקחת רכב כזה נדיר נדיר ולהרוס אותו!! אם אתה נהנה מפרוייקט כזה תקח סתם גרוטאה מתחילת שנות ה90 ותהרוס לה את הגג! אבל למה להרוס רכבים כאלה נדירים??

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
צודק! ממש חבל לקחת רכב כזה נדיר נדיר ולהרוס אותו!! אם אתה נהנה מפרוייקט כזה תקח סתם גרוטאה מתחילת שנות ה90 ותהרוס לה את הגג! אבל למה להרוס רכבים כאלה נדירים??

+1

באמת שחבל.

פורסם

מי שקרא וראה את השיפוץ של און לטנדר שלו, מבין עד כמה הזוי הרעיון.

אני יכול לקבל שמבחינה עיצובית יכול להיות שהתוצאה תהיה מעניינת בתנאי שתבוצע כראוי.

אבל מבחינה ביטחותית הרכב הזה יהיה מסוכן עד רמת התאבדות!

גמישות מיבנית בגלל פגיעה בחוזק תא הנוסעים בעקבות חיתוך הגג, על שילדה דקיקה

במצב לא ידוע, עם חלוקת משקל כמו של סבתא ננה כשהיתה חוזרת משוק מחנה יהודה עם כל

הסלים תלויים עליה מכל הכיוונים. צמיגים דקיקים. והגה שלא יודע על מה הוא מדבר...

לא עדיף להצטרף לפלג הצבאי של החמאס? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...