Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקפיץ לצורך חיזור הנאמר.

הלפטופ שלי, Dell XPS 1340 התחמם יותר ויותר בחודשים האחרונים. בעיות של אבק אין לי בדרך כלל עקב אישה נקיה במיוחד (אין נעליים בבית, העוזרת עוברת מסדרים) והנטיה שלי לגור באזורים גשומים שאין בהם הרבה אבק באוויר.

היות והבעיה החמירה, והאישה (אותה אחת מהמשפט הקודם) העירה שהיא דואגת לפוריות שלי, התקנתי CoreTemp, בשביל לגלות שהמחשב מתחיל ב54 מעלות, ומגיע בכיף לטמפרטורות שמעל 70 מעלות.

קפצתי לחנות וקניתי קצת משחה טרמית עלומת שם היות והסבלנות שלי לריב עם הסינים כדי שימצאו לי משחה מוכרת מוגבלת משהו.

כשפתחתי את המחשב גיליתי שתי בעיות, שכבת אבק שחסמה את Heat sync ומשחה יבשה לחלוטין על המעבד והמעבד הגראפי.

את האבק שטפתי כדי לוודא נקיון מקסימלי ואז יבשתי עם מייבש שיער, ואז משחה תרמית.

מה אומר, תענוג. בעליה של המחשב הוא מגיע ל50 מעלות מהעומס של ההדלקה, ואז יורד ל45 ונשאר שם. המחשב עצמו חמים מעט, אבל כבר לא ברמה שממש לא נעים לעבוד איתו.

ילדים, אל תאמרו לעצמכם לי זה לא יקרה, טפלו במחשב, לפני שהאישה תטפל בכם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היות והבעיה החמירה, והאישה (אותה אחת מהמשפט הקודם) העירה שהיא דואגת לפוריות שלי...

קפצתי לחנות וקניתי קצת משחה טרמית עלומת שם.

אלה המשחות קרני קרנפים האלה להגברת האון?

מורחים אותן ישירות לאורך ההארד דיסק או רק על קו הביקיני?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

רק להיזהר במריחה, שלא ינשור. כרגע אני חווה כיבויים ספורדיים של ה"מחשב", לא נעים. אולי קר לו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כוסאומו, כיבויים ספוראדיים בלי סוף, כשהוא כבה פתאום צריך לתת לו קצת זמן להתקרר, אחרת הא כבה מיד כשמדליקים.

החשד שלי הוא בכיוון הGPU, הסרתי את הפד שהיה שם ומרחתי גם עליו משחה תרמית, אבל נראה שהעסק שם לא יושב צפוף מספיק, אז חום לא עובר ממנו לheatsink (תודה Sperial). קראתי קצת באתר של דל, מסתבר שצריך להיות שם פד.

הCPU באמת בטמפרטורות נמוכות אז אני לא חושד בו, אבל הGPU עובר את ה80 מעלות מהר מאוד.

רעיונות אחרים לפני שאני מזמין פד? ראיתי שמוכרים גם שימסים מנחושת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

למה להזמין פד? אמרת שיש לך אישה, לא? קח ממנה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הוזמן אתמול פד, הגיע היום (יתרונות של מגורים בסמוך לכל סוחרי הדברים הזולים באיביי). עכשיו המחשב קריר ומאושר, אין יותר כיבויים ספונטניים. שמחה רבתי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך לשרשור הזה, פתחתי בדף הפייסבוק של העסק שלי אלבום תמונות אשר יתעדכן באופן רציף בתמונות של ניידים שאנו מפרקים במעבדה לצורך ניקוי והחלפת משחה עקב בעיות התחממות, אני אעלה רק את המקרים ה"קשים" יותר.

תמונה לדוגמא:

382477_423840374321710_1338481417_n.jpg

ניתן לראות את התמונות בלינק הבא.

בעתיד יעלו עוד אלבומים של הרכבות מעניינות ומקרים מעניינים גם בנייחים.

אשמח אם כבר אתם מדפדפים, תעשו... נו... איך קוראים לזה... לייק!

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...