Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש פחח שנמצא ברחוב המסגר בתל אביב (או כל רחוב במרחק של כמה דקות של נסיעה), אני רוצה לבדוק שאסי.

אשמח אם יש המלצות :)

תודה.

פורסם
שלום,

אני מחפש פחח שנמצא ברחוב המסגר בתל אביב (או כל רחוב במרחק של כמה דקות של נסיעה), אני רוצה לבדוק שאסי.

אשמח אם יש המלצות :)

תודה.

סע במנחם בגין ,לפני שנאפ כנס ימינה וימינה .

חנות שלישית משמאל ,ראשקס .

פורסם
מוזר,

אני מחפש מסגר ברחוב הפחח :)

אני מכיר פחח טוב באזור בני-ברק רמת גן, אם אתה מעוניין - בה"פ.

חחחחח חזק :)

לא זה קצת רחוק, הבעלים בקושי הסכים לבוא מלוד בשביל לבדוק את הרכב בתל-אביב (במוסך רון), אם אני אבקש שיסע איתי לעוד מקומות נראה לי שהוא יתעצבן ויבטל (אחרי שגם הורדתי ממחיר הקניה בטלפון עוד לפני שראיתי את הרכב).

פורסם
סע במנחם בגין ,לפני שנאפ כנס ימינה וימינה .

חנות שלישית משמאל ,ראשקס .

שנאפ שז שם של רחוב או מקום/מפעל/מסעדה/משהו אחר?

יש כתובת מדויקת?

זה "דרך מנחם בגין" או "מנהרת מנחם בגין"?

תסלח לי על הבורות :) אני פשוט בודק באתר אי-מאפ בשביל לדעת מה המסלול שאני צריך לעשות.

פורסם
שנאפ שז שם של רחוב או מקום/מפעל/מסעדה/משהו אחר?

יש כתובת מדויקת?

זה "דרך מנחם בגין" או "מנהרת מנחם בגין"?

תסלח לי על הבורות :) אני פשוט בודק באתר אי-מאפ בשביל לדעת מה המסלול שאני צריך לעשות.

מנהרת זה בעיר הקודש .

http://www.d.co.il/65618640/31230/

פורסם

יש איזה מספר טלפון שאוכל לתאם איתו את ההגעה שלי?

כמה בדרך כלל לוקחים על בדיקה כזאת? כמה זמן היא לוקחת?

• תוכן חדש...