Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בטסט. נאמר לי להחליף 2 צמיגים קדמיים. נסעתי לצמיגייה הקרובה והחלפתי אותם. את הצמיגים החדשים הרכיבו מאחורה ואת האחוריים שהיו שמו מקדימה ואמרו שזה מה שעושים בד"כ. כמו כן אמרו לי לעשות כיוון פרונט בגלל שחיקה לא שווה של הצמיגים הישנים מקדימה.אחרת גם אלו יתחילו להאכל. שאלתי היא כזאת: האם היום בטסט המכשיר בודק כיוון פרונט ? ואם הוא לא תקין למה לא ציינו זאת? למה הרכיבו את הצמיגים החדשים מאחור ולא מקדימה?

תודה לעונים.

פורסם

מכון טסטים לא בודק כיוון פרונט, הוא בודק התכנסות גלגלים וזה רק פרמטר אחד ממכלול הרבה יותר מורכב שכיוון פרונט מטפל בו.

הפאנצ'רמאעכר עשה מעשה נכון. את החדשים, הטובים והאוחזים מאחורה, הישנים יותר מקדימה. הסיבה היא שעל הסרן הקדמי יש לך שליטה ויכולת היגוי בעוד על האחורי אין. אם תגיע למצב של החלקה עדיף שהצמיגים האוחזים יותר יהיו מאחורה.

עכשיו כל שנותר לך הוא לגשת למכון כיוון פרונט מקצועי שיכוון את מערכת ההיגוי בהתאם למפרט היצרן, לגשת חזרה לטסט ולעבור אותו בהצלחה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

על כיוון פרונט לא נכשלתי בטסט,רק על הצמיגים. את הכיוון פרונט ייעץ לי לעשות הבחור מהצמיגייה.

• תוכן חדש...