Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי ברשותי יונדאי אלנטרה 2001 1600 סמ"ק, המים נעלמו מהרדיאטור המהלך 3 שבועות הרכב היה בבדיקת לחץ וין שום נזילה מהרדיאטור או מהמשאבה, אמרו לי להחליף פקק רדיאטור כי אולי משם יש אידוי של המים, יש לכם מושג ממה או למה נעלמו המים מהרדיאטור?

פורסם

אי אפשר לתת תשובה נקודתית למקרה שלך בהתכתבות בלבד.

אם אין מעבר של מים לשמן - הרי העצה שנתנו לך היא הזולה ביותר לבדיקה - כדאי לנסותה.

פורסם

במכסה ישנו קפיץ שאחראי על פריקת לחץ.

במידה והקפיץ "עייף" הוא לא ממלא את יעודו ומים יוצאים מהרדיאטור.

שים לב שלכל מכסה יש הגדרה באיזה לחץ הוא פורק.

לדוגמה 1.1 BAR או 0.9 BAR

אכן הפתרון ההתחלתי הכי זול.

האם בדקת שמן המנוע לוודא שאין לך "טחינה"?

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

אם אתה מחליף פקק תקנה רק מקורי מהחברה ולא חלופי כי החלופיים לא שווים הרבה (מנסיון קודם עם לנטרה שזו הייתה אכן הבעיה שלה). ודרך אגב אם נוזלים מים מהפקק אתה אמור לראות את זה אם תיתן לרכב להתחמם מספיק ותראה שמים יוצאים מצינור העודפים.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...