Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכשלתי בטסט בגלל זיהום אויר, בעיות במערכת הפליטה ובעבר היה לי שם חור. האם אפשר לסגור את החור בהיפוקסי או משהו דומה ולהימנע מהחלפת כל האגזוז? הבוחן גם אמר משהו על נזילות שמן ואמר לשטוף מלמטה- האם הוא מתכוון שטיפה של המנוע או המנוע וגם מה שקורה מתחת לרכב? תודה:-)

פורסם
נכשלתי בטסט בגלל זיהום אויר, בעיות במערכת הפליטה ובעבר היה לי שם חור. האם אפשר לסגור את החור בהיפוקסי או משהו דומה ולהימנע מהחלפת כל האגזוז? הבוחן גם אמר משהו על נזילות שמן ואמר לשטוף מלמטה- האם הוא מתכוון שטיפה של המנוע או המנוע וגם מה שקורה מתחת לרכב? תודה:-)

אם החור לא גרנדיוזי יש מצב לרתך אותו וזה יחזיק יופי עוד כמה שנים טובות.

לגבי הנזילות בצעי שטיפה בתחתית הרכב במקום שעושה שטיפה בלחץ וגשי לטסט.

חממי הייטב את הממיר הקטליטי לפני בדיקת הזיהום ע"י נסיעה למוסך בסל"ד מעט גבוה מהרגיל (לא להישתגע).

:)
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשר לחור, אפשר לשים אפוקסי אבל זה יפול לך, עדיף לעשות ריתוך על החור.

שטיפה מלמטה - באזור שבו הוא מצא את הנזילה, כדי לראות מאיפה נוזל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

איפה אני צריכה ללכת בשביל לעשות ריתוך??? כמה זה יכול לעלות???:-) אני גרה בחיפה ואני אשמח להמלצות למקומות הוגנים...

פורסם

את יכולה להיכנס לרוב המוסכים שמוכרים אגזוזים.

במידה והחור קטן אני מאמין שגם הוא יציע לסתום אותו בעזרת ריתוך.

קובי

פורסם

ברכב ישן שהיה לי (פליסיה 95) תיקנתי את האגזוז באפוקסי והוא החזיק שנה וחצי, לאחר מכן מכרתי את הרכב, ככה שיש סיכוי שזה המשיך להחזיק.

שווה לנסות, עולה גרושים. מקסימום תמיד אפשר לרתך!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

טוב ניסינו- בעלי לא מצא את החור...(זה לא מה שאתם חושבים:-))

יכול להיות שמדובר בחור ממש קטן?

כמה יכול לעלות אגזוז? יש מוסך מומלץ באיזור חיפה? (מדובר ברכב סוזוקי יורוסוויפט שנת 1999).

פורסם

תעשו כך:

תניעי את הרכב, שבעלך יקח איזה בגד שלא צריך ויסתום עם הבגד והיד את האגזוז.

אם עדיין הוא לא יראה את החור אז תלחצי קצת על הגש עד שהוא יראה מאיפה יוצא העשן.

אם הוא יעבור לאורך האגזוז אני בטוח שהוא יראה סימן של פיח מבחוץ, אם יש שם פיח סימן שהחור משם.

קובי

פורסם
תעשו כך:

תניעי את הרכב, שבעלך יקח איזה בגד שלא צריך ויסתום עם הבגד והיד את האגזוז.

אם עדיין הוא לא יראה את החור אז תלחצי קצת על הגש עד שהוא יראה מאיפה יוצא העשן.

אם הוא יעבור לאורך האגזוז אני בטוח שהוא יראה סימן של פיח מבחוץ, אם יש שם פיח סימן שהחור משם.

לא ראיתי שהיא התלוננה על פליטת עשן. כשלון בטסט לא מחייב עשן ויזואלי.

לדעתי תניעו את המנוע כאשר האגזוז קר, קחו בד עדין או שקית בד דקה ותעבירו אותה

מסביב לאגזוז. במקביל מישהו יפמפם בדוושת הגז וכך ייפלט יותר אוויר מהאגזוז. סביר להניח שאם

החור קיים, הוא יעיף את הבד וכך תדעו איפה לחפש.

בהצלחה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם

בבקשה. לי נראה שהערך נמוך מאוד ולכן הוא לא היה יכול לעשות את בדיקת הגזים וגם זה שהיה מתחת לרכב זיהה בעיה במערכת הפליטה- רק אין לנו מושג איפה...

הוא דיבר גם על נזילות שמן והבנו שפשוט צריכים להעביר סמרטוט רטוב על המנוע למטה ואז הם מעבירים...

טסט סוזוקי יורוסוויפט 99.jpg

פורסם

לא קיבלת טופס בדיקת 4 גזים?

מלבן בגודל של חצי מהעמוד הנ"ל, אותו צריכים על מנת לעזור לך אם כי כאשר הסטיה היא קטנה אכן חור קטן יגרום לבעית זיהום האוויר.

לגבי נזילת השמן:

הכוונה היא לא להעביר סמרטוט וואז עוברים טסט, יש לך נזילת שמן מהרכב, אם לא תתקני אותה את עלולה לגרום לנזק למנוע.

נכון שאם תנקי בעזרת גרניק את המנוע אז לא יהיו סימנים של שמן ויעבירו אותכם טסט אבל לאחר שבוע-שבועיים השמן ימשיך לצאת החוצה.

קובי

פורסם

מצרפת אותו...יש שם רק סעיף לקוי אחד בבדיקת למבדה(?) וה-co2 מאוד נמוך שיכול שזה מוגזם שאין בכלל זיהום אויר...

בדיקת גזים.jpg

• תוכן חדש...