Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כמה זמן אימפרזה 1.6 שנת 2005. היא עשתה עד עכשיו טיפולים במורשה, טיפול אחרון 65000 ק"מ. היום היא 75000.

שאלתי היא איזה טיפול צריך לעשות לה?? האם להחליף גם פלגים??

מישהו אולי יודע אם יש לה רצועת טיימינג או שרשרת? ואם זו רצועה אז מתי צריך להחליף, כי היא עוד לא הגיע ל100000 ק"מ אבל כבר 6 שנים על הכביש....?

בנוסף קיבלתי הצעה לטיפול שכוללת, החלפת שמנים, מסננים (דלק, שמן אוויר) פירוק והרכבת גלגלים לבדיקת הבלמים, והחלפת פלגים ב 550 ש"ח. מחיר טוב???

תודה מראש חברים....

פורסם
שלום,

קניתי לפני כמה זמן אימפרזה 1.6 שנת 2005. היא עשתה עד עכשיו טיפולים במורשה, טיפול אחרון 65000 ק"מ. היום היא 75000.

שאלתי היא איזה טיפול צריך לעשות לה?? האם להחליף גם פלגים??

מישהו אולי יודע אם יש לה רצועת טיימינג או שרשרת? ואם זו רצועה אז מתי צריך להחליף, כי היא עוד לא הגיע ל100000 ק"מ אבל כבר 6 שנים על הכביש....?

בנוסף קיבלתי הצעה לטיפול שכוללת, החלפת שמנים, מסננים (דלק, שמן אוויר) פירוק והרכבת גלגלים לבדיקת הבלמים, והחלפת פלגים ב 550 ש"ח. מחיר טוב???

תודה מראש חברים....

אני לא יודע מה זה שמן אוויר אבל אם תפרט קצת יותר מה הטיפול כולל בבירור אז יהיה יותר קל לענות לך.

אגב מדובר ברצועת טיימינג ותסתכל בספר רכב מה רשום לגבי טיפול טיימינג. צריך להיות רשום שם .

לגבי הטיפול הראשוני אני ממליץ טיפול בסיסי לפחות:

שמן מנוע

מסנן שמן מנוע

פילטר אוויר

בדיקת בלמים

לא צריך לעלות יותר מ300 שח בהגזמה כולל עבודה

ושלא ישגעו אותך "שיוף בלמים וניקוי" חרטא ברטא

פורסם

הכוונה היא למסנן שמן ומסנן אוויר. ( שכחתי פסיק ביניהם).

שאלתי בפירוט יותר היא: כמה אמור לעלות טיפול שכולל:

החלפת מסנן שמן

החלפת מסנן אוויר

החלפת מסנן דלק

החלפת שמן מנוע

החלפת שמן גיר

החלפת פלגים

בדיקת בלמים ומתלים

בדיקת רצועת טיימינג. ( רק בדיקה ללא החלפה).

יש הצעות??? קיבלתי הצעות במוסך לא מורשה אבל מוסך ידוע סביב 550-600 ש"ח, מחיר סביר??

פורסם

סליחה אבל אני לא מכיר נוהל של בדיקת רצועת טיימינג. אה...כן אפשר לפרק אותה ולבדוק היטב תחת פנס רב עוצמה:?

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
סליחה אבל אני לא מכיר נוהל של בדיקת רצועת טיימינג. אה...כן אפשר לפרק אותה ולבדוק היטב תחת פנס רב עוצמה:?

מסירים מיכסה טיימינג ובודקים את טיב הרצועה בלי להוריד אותה. מי שיודע להבחין ברצועה יבשה יידע מייד. לרוב כאשר הרצועה מתייבשת יותר מדי היא מתחילה לפתח סדקים שנראים לעיין בחלקה הפנימי (בצד עם השיניים).

:)
פורסם

תיקון:

המחיר שכתבתי למעלה 550-600 ש"ח לא כולל את הבדיקה של רצועת טיימינג.

אין לי מושג אם זה עולה כסף לבדוק אותה וכמה.

כמה יכולה לעלות לי רצועת טיימינג לאימפרזה 2005? וכל כמה זמן מחליפים?

פורסם
תיקון:

המחיר שכתבתי למעלה 550-600 ש"ח לא כולל את הבדיקה של רצועת טיימינג.

אין לי מושג אם זה עולה כסף לבדוק אותה וכמה.

כמה יכולה לעלות לי רצועת טיימינג לאימפרזה 2005? וכל כמה זמן מחליפים?

אף אחד לא יפתח לך את המכסה טיימינג אבל אם אתה רוצה אני הצלחתי למצוא דרך להציץ פנימה , מוסכים לא ייקחו אחריות ע"י הצצה ולא יסכימו לפרק רק בשביל לבדוק

יש להם את המשפט הידוע: "אם כבר מפרקים טיימינג זה רק בשביל להחליף"

והמחיר טוב מאוד גם ללא בדיקת טיימינג ,

שים לב לתמונות מההצצה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=365283

פורסם

נסה לפתות אותם בעוד איזה 100 ש"ח כדי לפתוח מיכסה ולראות את הרצועה אם אתה לא יודע באמת מה מצבה. בכל מצב אל תוותר על לדעת מה מצב הטיימינג...

:)
פורסם
מסירים מיכסה טיימינג ובודקים את טיב הרצועה בלי להוריד אותה. מי שיודע להבחין ברצועה יבשה יידע מייד. לרוב כאשר הרצועה מתייבשת יותר מדי היא מתחילה לפתח סדקים שנראים לעיין בחלקה הפנימי (בצד עם השיניים).

איפה שמעת שכך בודקים רצועת טיימינג? ולדעתך הבדיקה הזו אמינה?? הרצועה עלולה להקרע גם ללא סדקים נראים לעין!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
איפה שמעת שכך בודקים רצועת טיימינג? ולדעתך הבדיקה הזו אמינה?? הרצועה עלולה להקרע גם ללא סדקים נראים לעין!!

אני לא מבין למה אי אפשר לכתוב על הרצועה מתי החליפו אותה בטוש הלבן הזה וזהו.

• תוכן חדש...