Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול הסטאפ שאתה מתכוון לרכוש זה אחד הסטאפים הכי משעממים בעיניי

מה שזה אומר מבחינתי זה שהרכיבים והתוצאה יהיו סבירים ותוכל בהחלט להינות מאיזה טראק של בריטני או אנריקה או אחד מה"כוכבים" האילו

אם אתה בעיניין של סאונד מעניין שיידע להתמודד גם במוסיקה יותר איכותית אז תצטרך לצאת מפורמט השיעמום

אני לא אומר שזה סטאפ לא טוב אלא שזה סטאפ משעמם שיודע לנגן טוב עד סביר אבל בהחלט לא מייצר הנאה שמביאה גם לחוויה בשמיעת הטראקים שלך

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סאב של ground zero 10xbt

מגבר Arcaudio xxd4080

מה אתם אומרים על שני החלקים האלה? האם המגבר והסאב טובים ? וכמה הם שווים בערך ביד שנייה?

פורסם

הארק אודיו ו GZ הם ברמה קצת יותר גבוהה מחלק מהמוצרים פה.

הGZ מגיע עם תיבה מקורית פתוחה- תשמע אותו ותראה אם זה לטעמך.

ראיתי את האאורה הזה שם כבר לפני כמה זמן. בהחלט סאב מעניין.

אדי- שים לב שגם הם לא ממליצים להשתמש בתיבה פתוחה ברכב, אלא באטומה של 0.5-1CF.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
הסאב הזה של אורה יעשה צחוק גם מסאבים יעודיים לרכב שעולים פי 3 ממנו

טל

:wave2:

סרול

זה בגלל שמדיסאונד תמיד רושמים שתיבות פורטד בתוך רכב may sound boomy

אבל הסאבוופרים של אאורה מיועדים במקור לעבוד בתיבת פורטד ומבדיקות שעשיתי על האאורה NS10 סדרה 5 שיש לי - התיבה פורטד 45 ליטר פשוט עושה צחוק משתי התיבות האטומות שניסיתי לשים אותו בהן ובתוך רכב זה נשמע פשוט פנטסטי.

למען האמת סאב הSQ הכי טוב שהיה לי עד היום ולמעט אולי אודיסון תסיסס, ההכי טוב ששמעתי עד היום.

לדעתי הוא גם טוב יותר מהSW300 שיש לי באוונסיס, אבל הוא לא חזק באותה מידה וגם יורד קצת פחות נמוך וזה יחסר לי ברכב בגודל של האוונסיס אז אני לא עושה את ההחלפה.

אם היה נופל לידיים שלי עוד אחד כזה - בהחלט הייתי מוכן לרכוש אותו רק ש90 ליטר לטובת באס זה מוגזם מידי מבחינתי ולכן לא יקרה ואני נשאר עם הSW300.

אה כן - נזכרתי - מר MEGAN62

אתה מוכן בבקשה להרכיב לנו סט אפ קצת פחות משעמם ולאמר לנו על מה היית ממליץ? ותישאר בבקשה באותו סדר גודל של תקציב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce התשובה היא ""לא"" !!!

אני לא ממליץ על סטים כאלה או אחרים היות ואין לי רצון להיכנס לויכוחי סרק

אני אומר את דעתי ואם היא לרוחך או לא אז אני בהחלט מוכן לכבד זאת

ודעתי בעינה עומדת וכמו שאמרתי זהו סט משעמם עד מוות

אבל בכל זאת אוסיף ואומר שלעיתים המלצה של "כדאי שתתארגן עם עוד 500-1000 ש"ח ואפשר יהיה להציע משהו מהנה וחוויתי" יכולה לעבוד טוב יותר מהדבקה של סט שיעמום ש"מנצח את הסיסטם"

ואין צורך ב"מר" או כל הקדמה אחרת לשם המשתמש שלי

פורסם

נשמע לי קצת מוכר

:-D

אין בעיה - נתחיל לראות על כמה סטים אתה אומר כאן שהם משעממים :-P

אפרופו יש סיבה שבחרת דווקא במגאן לכינוי שלך? :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סאב של ground zero 10xbt

מגבר Arcaudio xxd4080

חבר'ה לא אמרתם לי אם החלקים האלה שווים, ומה המחיר ששווה לתת תמורת יד שנייה כאלה..

אל תציעו לי את האורה הזה כי אין לי אפשרות להזמין מחו"ל...

תודה ואל תגלשו מהנושא בבקשה, אל תריבו עם מגאן הוא סתם אוהב לעשות רעש בטח ילד בן 12 מאחורי מסך חש מבין..

פורסם

ניקה,

ההצעה הראשונית איתה פתחת את השרשיר הזה תיתן לך תמורה נהדרת למחיר.

אמנם מדובר ברכיבים שהם מאוד "ברירת מחדל" בשוק אבל הם ברירת מחדל בגלל שאין בהם שום דבר משעמם בעצם ולא סתם הם הגיעו לשם - הם נותנים תמורה יפה מאוד לסכום שתשלם עליהם.

זה כמו לקנות מאזדה 3 - לחצי ארץ יש אותה, אבל עדיין הרכב פשוט מתאפיין בסקס אפיל מטורף ובמקביל נותן לך תמורה גבוהה מאוד לכסף ששילמת עליו.

ולגבי מגאן - אל תדאג - הוא לא בן 12 ולדעתי הוא כבר מזמן סיים ללמוד נהיגה ואני גם חושב שאני יודע על איזו מגאן מדובר :-D

Pioneer TS-X150

פורסם
סאב של ground zero 10xbt

מגבר Arcaudio xxd4080

חבר'ה לא אמרתם לי אם החלקים האלה שווים, ומה המחיר ששווה לתת תמורת יד שנייה כאלה..

אל תציעו לי את האורה הזה כי אין לי אפשרות להזמין מחו"ל...

תודה ואל תגלשו מהנושא בבקשה, אל תריבו עם מגאן הוא סתם אוהב לעשות רעש בטח ילד בן 12 מאחורי מסך חש מבין..

ציוד טוב,מחיר של באזור 1500 על שניהם יהיה דיל טוב לדעתי.

מדובר בציוד איכותי יותר מהציוד שהצעתה בתחילת השרשור.

פורסם
ציוד טוב,מחיר של באזור 1500 על שניהם יהיה דיל טוב לדעתי.

מדובר בציוד איכותי יותר מהציוד שהצעתה בתחילת השרשור.

סבבה, כמה ערוצים המגבר הזה?

ואם אני אקח את המגבר הזה, ואת הסאב הזה, אוסיף לזה קומפוננט של MOREL זה יהיה טוב יותר מההרכב הראשוני?

פורסם

זה מגבר 4 ערוצים,תוסיף קומפוננט קדמי מורל דוטק אוביישן

ויש לך שילוב נחמד מאוד.

אם לא יספיק לך ובעתיד תרצה גם סט אחורי אתה תמיד יכול

להוסיף בהמשך.

בתור התחלה בתקציב שלך זה שילוב טוב.

• תוכן חדש...