Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Asus eeePad Transformer

megabyte
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר לאחר לחץ כבד אני מתכוון לרכוש את המכשיר הנ"ל לבת.

מישהו מכיר או שיש לו ויודע לומר מה דעתו?

ואיך הוא ביחס ל-IPAD או מחשבים ניידים אחרים.

תודה.

פורסם

מכשיר מעולה, שים לב כי המקלדת שלו עדין לא הגיעה לארץ, ככה ש-2450 ש"ח שהוא עולה ב KSP הם אך ורק על המכשיר עצמו.

המקלדת עצמה (שמהווה גם תוספת סוללה) אמורה להגיע בקרוב ותעלה כ-690 ש"ח אם אני לא טועה.

בסה"כ, די משפיל את ה IPAD מבחינת מכשיר. אם זה בזמני סוללה ואם זה ביכולת לנגן פלאש. האפליקציות המרכזיות שיש ל IPAD תמצא גם באנדרואיד. כמו כן יציאת MINI HDMI וכרטיס הרחבה MICRO SD יעשו לך חיים קלים מאוד.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

משפיל במה?

חומרתית - הA5 שווה או עדיף מהטארגה 2 (בגלל מהירות הזיכרון על השבב והכרטיס מסך).

בצריכת חשמל - הוא יותר טוב מהטארגה 2 - כך שאם (תיאורטית , בפועל אין באמת הבדלים כמעט) הזמן סוללה בEEE ארוך יותר זה בה ביחד עם המשקל הגבוהה שלו.

פלאש - לבריאות - נותן לדפדפן אחלה ביצועים! נסה לפתוח איתו YNET.

יציאות וכרטיסי הרחבה - פה טמון היתרון האמיתי של המכשיר.

שיחקתי עם דגם שלו כמה דקות - מרגיש זול , מסך לא איכותי , טאץ' בינוני ומטה.

מבחינת אפליקציות - המרכזיות קיימות בשתי המכשירים , ועובדות די גרוע על האסוס (וגם על הXOOM של מוטורולה).

סה"כ מכשיר סביר , לא ממש קרוב ללהשפיל שום דבר , שעולה בארה"ב 400 דולר ובארץ מתומחר ב2500 בארץ , לעומת אייפד 2 שעולה 500 דולר בארה"ב ומתומחר ב2150.

תעשה חשבון לבד עכשיו מי היקרן ומי העושק.

אם אתה מביא מחו"ל - זו כבר עסקה לא רעה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אממ לא יודע, נהיה יותר מבלבל.

שקלתי גם את הIPAD אבל באמת בגלל הפלאש והיציאות חזרתי בי.

גם שיחקתי קצת עם הASUS ובאמת אולי בגלל שאני רגיל לאייפון שלי ישנה תחושה פחות חלקה ומלוטשת וכן גרפיקה טיפה נחותה יותר משל אפל.

עדיין יש לי התחושה שלאנדרואיד יש עתיד טוב יותר באופק ושווה להמר עליו.

אתרי ההשוואות אגב נותנים לאסוס (בד"כ) ציונים טובים יותר תוך הצגת העניין ביוטיוב אז לא יודע אולי זה סובייקטיבי בכלל.

באשר למחיר והפערים, צודק לחלוטין! לא מבין למה להתפרע כל כך ולתמחר יותר מהמוצר המתחרה במקום לנסות לשבור אותו.

פורסם

אכן - במקום 20 אחוז יותר המוצר אמור לעלות 20 אחוז פחות - כלומר סביבות ה1800 - 1900 ש"ח - שזה היה יכול ליהיות מחיר שבו הוא באמת משתלם.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

דווקא מהשוואות שאני קראתי, אין על מהירות הגלישה של האייפד 2

בנוסף הASUS התחמם מאוד לבודק , תחת עומס של Angry Birds

אז ככה שהוא לא רע אבל לדעתי , כיום האייפד עדיין מוביל

בעולם-"זאת זכות לתת שרות"

בארץ- "אתה חייב לתת לי שרות! אני קניתי את הכיסא שאתה יושב עליו!":evil:

פורסם
אם שמעתי נכון,יש דפדפן המאפשר צפייה בפלאש

כן,

http://www.skyfire.com/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בתור בעלים הגאה של אייפד 2, אייפד 1 וסמסונג גלקסי טאב אני לא אהסס לשניה להמליץ על טאבלט מבוסס אנדרויד בתור מכשיר יחיד.

הוא הרבה יותר ALL ROUNDER מפתרון של אפל.

רק היכולת לשפוך עליו דברים ישירות כמו על כונן פלאש מכסה על כל שאר הניסים ונפלאות של אפל.

לפני שכולם קופצים אני רוצה להזכיר שאין עוד פריצה לאייפד 2, כמיטב ידיעתי.

פורסם

עזוב שטויות. קנה לה אייפאד היא תודה לך ואתה תודה לעצמך שהיא תלך לישון ואתה תתגנב עם המכשיר לסלון.

יצא לי להתעסק אתמול עם עוד "הברקה" מסדרת eee הטאבלט שלהם. המסך מרגיש כמו עטיפת במבה מפלסטיק ושאר המכשיר כמו משהו מ"ג'מבו צעצועים".

פורסם

אוקיי, אז מהו הטאבלט מבוסס אנדרואיד הכי טוב כרגע ?

המלצות מניסיון יעזרו. תקציב מוגדר אין ויהיה תלוי במכשיר עצמו.

Veni Vidi Vici

פורסם

אין אחד באמת מומלץ בשוק כרגע בארץ.

הזום יקר מדי והתוכנה לא משהוא , הEEE לא משהוא ויקר מדי בארץ.

אומרים שהגלקסי טאב החדש טוב , אבל אין לי ניסיון איתו. (חבר עבד עם ה10.1 - אמר שהוא להיט).

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...