Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש מסלול מרוצים בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחותי רוצה לעשות הפתעה לחבר שלה והשכיר לו מכונית ספורט ( האם גם זה אפשרי ? )

העיניין הוא שלנסוע במכונית ספורט מפוארת זה לא כל הקטע. הקטע הוא לבחון את היכולות של המכונית - המגבלות החוקיות כמובן - ואיאפשר לעשות את זה בכבישים הפתוחים ( 110 מקסימום פחחחחחחח ). השאלה היא האם יש מסלול מרוצים בארץ שאפשר לנסוע בו

מעל " מהר מאוד" ?

בתודה מראש דן

*הכותרת שלך נערכה, להבא תתנסח בצורה טובה יותר *

פורסם

מבחינתי לבדוק יכולות של אוטו זה בסיבובים!

גם אתה מתכוון לסיבובים? או שמא מהירות גבוהה?

אם מהירות גבוהה, אז יש כבישים נידחים בארץ שיכולים לספק לך מה ששום מגרש החלקה לא יכול...

מה בדיוק אתה רוצה לבדוק באוטו? כי כמו שאתה יודע אין בארץ "עדיין" מסלול...

פורסם
מבחינתי לבדוק יכולות של אוטו זה בסיבובים!

גם אתה מתכוון לסיבובים? או שמא מהירות גבוהה?

אם מהירות גבוהה, אז יש כבישים נידחים בארץ שיכולים לספק לך מה ששום מגרש החלקה לא יכול...

מה בדיוק אתה רוצה לבדוק באוטו? כי כמו שאתה יודע אין בארץ "עדיין" מסלול...

ה כ ל סיבובים מהירות האצה - ה כ ל

מישהו יכול להמליץ לי על כביש

פורסם

כביש? צריך אוטו קודם, לא? ואי אפשר להשכיר מכוניות ספורט בארץ, לצערך. בצע חיפוש בפורום ותווכח.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שתיקח אותו לקורס נהיגה מתקדמת.

הוא בצבא ככה שאין לו הרבה זמן מבין

http://www.crazyshop.co.il/category.asp?cat=61&x=26&y=14

אולי זה יעזור לך למרות שאפשר להשיג רכב ראלי מקצועי ביותר זול תארגן מסלול חסימה והכל...

צביקה.

מישהו ניסה את זה ( נסיעה לצד נהג ראלי - פרטים באתר הנ"ל ) ?

או שמישהו יגיד לי מה דעתו על זה.

אתה יכול לתת לי קצת יותר פרטים על השכרת רכב הראלי

פורסם
שתיקח אותו לקורס נהיגה מתקדמת.

הוא בצבא ככה שאין לו הרבה זמן מבין

http://www.crazyshop.co.il/category.asp?cat=61&x=26&y=14

אולי זה יעזור לך למרות שאפשר להשיג רכב ראלי מקצועי ביותר זול תארגן מסלול חסימה והכל...

צביקה.

מישהו ניסה את זה ( נסיעה לצד נהג ראלי - פרטים באתר הנ"ל ) ?

או שמישהו יגיד לי מה דעתו על זה.

אתה יכול לתת לי קצת יותר פרטים על השכרת רכב הראלי

לי אין פרטים(אם התכוונת אלי)אני רק ראיתי באתר והפנתי אליך.כמו שאמרתי אם לזה התכוונת אז אתה צריך להכיר משהו עם רכב כזה וזה הרבה יותר בלאגן ואל תשכח שכרגע זה (האפשרות השניה לפחות)לא חוקי במדינתנו הנאורה :evil: ...

צביקה

פורסם

אני יודע היה פעם תיכנון לההקים מסלול מרוצים ולהתחיל ספורט מוטורי חוקי בארץ אבל איזה באסה פיטרו אותו לא מיזמן (למי שעוד לא הבין זה ליברמן)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
כולי תקווה שפיטורי ליברמן לא יעצרו את הרצום והדרך . סוף סוף מישהו בארץ הזאת עלה על דרך נכונה . (ליברמן)

אולי הם לא יעצרו אבל בהחלט יעקבו בצורה משמעותית כי נגיד ויכנס שר חדש אז עד שהוא ילמד את כל החומר יקח זמן ואז הוא צריך להתחיל מאיפה שליברמן הפסיק ויקח לו זמן להבין על מה מדובר ובמה הוא עוסק

אבל אני יגיד לך משו כזה אי אפשר לעצור את הבילתי נמנע

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ספורט זה הוא מה שחסר למדינה הזאת לדעתי הנהגים בארץ הם איכותיים ביותר לא כולם אבל יש הרבה אז תנו להם לנצל את הפוטנציאל שלהם על הכביש באופן חוקי...

• תוכן חדש...