Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון אצל כמה אנשים, חלקם כאלו שהיה להם ביט 1 ועברו ל JBL :

ה JBL יהיה עדיף עבור הרוב המוחלט של המשתמשים.

הכיוון האוטומטי שלו הוא כ"כ טוב שהוא שווה ערך לחודשי כיוון ארוכים ע"י אדם מנוסה בכיוונים שמשתמש בביט 1 או פרוססור ברמה גבוהה אחר.

פרוססור וורסטילי לא שווה כלום אם אין מספיק ידע (וחברי הפורום יעידו כמה ידע צריך כדי לכוון סטאפ טוב) כדי לנצל אותו.

בנוסף, ה JBL מתיר לך לבצע כיוונים ושינויים על הכיוון האוטומטי שהוא מבצע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

כפר סבא אקטיבי כמובן

מה שנשמע לי נכון אבל שוב פעם צריך לשמוע זה סיז לוטוס פרפומנסי וסאב של סיז לוטוס נשמעים לי נהדרים למטרות SQ

פורסם

הסיז SW300 הוא סאב מדהים - מנסיון.

אבל אני מסכים עם שלומי לגבי זה שלא ברור עדיין מה באמת פותח השרשיר מחפש - יש תקציב זה בטוח. ולא כולל ההתקנה שזה נהדר.

אני יכול רק להמליץ מהטעם האישי שלי מערכת שאני מתכנן בעצמי לבנות או לרכב הבא (הרכב של אשתי) או במידה ונחליט לשפץ את הנוכחי

המערכת תכלול סה"כ 4 רמקולים מקדימה בתור התחלה -

HAT L8SE

HAT L3SE

וזהו!

מגבר 4 ערוצים שיכול להיות כל דבר החל מסלסטרה FA או סאן דאון 120.4 או TRU S45 או מגבר חדש של ZED (תלוי מה יהיה התקציב)

ופרוססור כזה או אחר בין אם זה יהיה הרוקפורד החדש (גרסא 3) או מיני DSP או ביט10 שהוא זול יותר מהביט 1 ולכן אני גם מציע לפותח השרשיר לחשוב על האופציה במידה והוא לא הולך על 4WAY.

היות ואין צורך לרכוש HU - אני חושב שמה שציינתי מעלה יכנס בתקציב מה גם שאני מכליל בידוד 3 שכבות כחלק מההתקנה.

אבל זה כבר תלוי עד כמה פותח השרשיר מוכן להשתג על הדלתות שלו בכדי לדחוף אלמנט 9 אינטש :-D:-D:-D

יש סיכוי רציני ביותר שבמידה והוא ילך על זה - הוא כבר לא יחשוב להתקין סאב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרבה זמן לא הייתי פה רק היום השתחררתי מצה"ל אז התפנה מקום להמשך ההתקנה

רכשתי את הסט מיילה של הרטס. עכשיו צריך מגבר שירים את הסט ברמה הטובה ביותר

תקציב למגבר עד 3

מונובלוק וסאבוופר התקציב עד 5 ביחד.

ראיתי שאי אפשר להמליץ על מתקינים בפורום. אני רוצה שתמליצו לי בהודעה פרטית אם אפשר

תודה לעוזרים

פורסם

פתוח ליד שניה או שרק חדש?

מה עם רדיודיסק?

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

בנתיים לא רוצה פרק את הדשבורד ברכב אוטו חדש אז אני חושב אני יוסיף ביט 1 או ms8 אבל אם הזמן

אין לי בעיה עם ציוד משומש רק שיהיה טוב

מנחת של סטינגר הזמנתי והוא בדרך

פורסם

לקחת בחשבון חיוט והתקנה? איטום בדלתות יגיע?

לפי דעתי תקנה מגבר ep4x או סלסטרה fa2150X להרץ, תחפש מונו ביד 2 אודיסון 1.1 או איזה סאנדאון יש בשפע

סאב מורל אולטימו

A3

K04 Inside

פורסם

ואם הוא לא יאהב את הסאונד של מורל אולטימו ? או את הסאונד של סיז פרופרמרנס?

אנשים ממליצים לבנאדם סטים וסאבים(בתקציב דיי מכובד חייב לומר) מבלי שהוא שמע אותם בכלל.

מה גם שהוא לא כוון לכמה סטים,שבמקרה כזה באמת הגיוני לרשום תגובה שתכלול כמה סטים איכותיים ששוים את המחיר שלהם ברמת המחיר שהוא הציג. באותה נשימה עם הסיז היה אפשר לעלות את הK2P, אילייט, UP6I, אודיסון VOCE ואני בטוח שישנם סטים נוספים שאפשר להמליץ, כדי שיהיה לבחור כיוון כללי.

פורסם

אני פה בוריס, פשוט לרוב קורא בלי להגיב.

פספסתי את התגובה הזו..

בוריס במיוחד בסאב צריך להציע מגוון דגמים כי כל אחד אוהב משהו אחר.

מפגש דרום הבא בע"ה אשתדל להגיע

פורסם
לקחת בחשבון חיוט והתקנה? איטום בדלתות יגיע?

לפי דעתי תקנה מגבר ep4x או סלסטרה fa2150X להרץ, תחפש מונו ביד 2 אודיסון 1.1 או איזה סאנדאון יש בשפע

סאב מורל אולטימו

בוריס-

המלצתך טובה אבל מסוייגת.צריך להסביר את ההשלכות של חיבור מגבר אודיסון לאולטימו.

ובאותה נשימה-האם האזנת לשילוב כזה?

ליאור

פורסם

המונו של אודיסון דורש מערכת חשמל מתוכננת היטב כדי להוציא את המירב על סאבים דורשניים.

גם אני היתי הולך על מגבר 2 ערוצים חזק על סט פאסיבי + מונו מסוג כל שהו.

במידה ועובדים אקטיבי אז 2 מגברים של 2 ערוצים שונים בהספקים כדי להתאים לטוויטר ומיד באס.

כך גם מערכת סטראו שתומכת 3 WAY בעלת הפונקציות שאני זקוק להם.

למשל PIONEER P88RS או כמו שמכירים אותו P880 אולי CLARION חמוד (שאגב יש בפורום יד שניה אפשרות נחמדה)

במידה וצריך מנחת והבחור רוצה לעבוד מהמערכת המובנת, היתי הולך על פרוססור מסוג כל שהוא, תלוי ביכולות הכוונים של המשתמש:

BIT 1 למתקדמים (אני לא אוהב אותו ואיך הוא נשמע באופן אישי)

ROCKFORD 3.SIXTY

אולי JBL MS8 שלמעשה עושה את הכוונים בשבילך אבל לא כולם מתחברים לסאונד.

יש עוד שלל אפשרויות החל ממעבדים של ZAPCO עד HELIX שניתן למצוא חלקם באיביי.

• תוכן חדש...