Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.ברשותי סוזוקי סויפט 92 שהלך לה ראש המנוע. המוסך מציע ראש משופץ עם אחריות על העבודה לחצי שנה בין 1500-2500ש''ח. האם כדאי תיקון כזה או שחבל על הכסף?

ב.מאידך, אני מתלבט אם לא לקנות רכב משומש אחר בתקציב 10-12.000 ש''ח. אמרו לי שכדאי רק יפני, בגלל שיש פחות ליקויים וחלקים יותר זולים. מה דעתכם?

ג. האם ככל שנפח המנוע קטן יותר, עלות הדלק היא יותר חסכונית?

פורסם
א.ברשותי סוזוקי סויפט 92 שהלך לה ראש המנוע. המוסך מציע ראש משופץ עם אחריות על העבודה לחצי שנה בין 1500-2500ש''ח. האם כדאי תיקון כזה או שחבל על הכסף?

ב.מאידך, אני מתלבט אם לא לקנות רכב משומש אחר בתקציב 10-12.000 ש''ח. אמרו לי שכדאי רק יפני, בגלל שיש פחות ליקויים וחלקים יותר זולים. מה דעתכם?

ג. האם ככל שנפח המנוע קטן יותר, עלות הדלק היא יותר חסכונית?

מה זה אחריות על עבודה???אני מכיר אחריות על עבודה רק כאשר שמים חלקים לא מקוריים

כדי לא כדי?אתה תחליט מה תעשה עם הרכב?גריטה??

לגבי רכב יפני ב10-12000 ש"ח?אני יכול להמליץ לך בסכום כזה רק על מזדה לנטיס הישנה לא בהכרך פחות ליקוים פשוט יפניות שורדות יותר

עכשיו לקנות חלק ליפנית ישנה זה לא זול כמו פיאט או משהו כזה

נכון שרכב עם נפח מנוע קטן יותר צורך פחות דלק אבל הכל תלוי כמה אתה נוסעה ותנאי שטח (עליות קשות וכו)

שורה תחתונה בשביל למצוא רכב טוב ב10-1200 ש"ח צריך קצת לשבור את הראש

אני אישית הייתי מתקן את הסוויפט וממשיך איתה עוד שנה שנתיים

כמובן זו דעה אישית שלי

פאסאט 1.8T-מלמדת אותי מה זה רכב:twisted:

מיצובישי קולט99-יפנית מתוקה :mm_wink:-נמכרה לידיים טובות!

פורסם

גם אני התלבטתי באותה שאלה לגבי פיג'ו 306 1.4 ידני שנת 1995שאהבתי מאד.

הרכב היה אצלי שנים מטופל ומטופח ועם "בודי" וצבע יפה, ב 260 אק"מ הרדיאטור התמלא ב"טחינה".

נאמר לי שחלפת ראש מנוע זה בסביבות 1,500-2000 ש"ח אבל תמיד יודעים בודאות רק לאחר שפותחים מנוע כי מי יודע מה מצב הבלוק, הבוכנות, הצילינדרים וכו'.

לבסוף ובצער מכרתי את הרכב במצבו למכונאי.

• תוכן חדש...